Nyheter

Puttonen & Vilkkumaa -podcast – prat om bättre business

Målet av den nya Puttonen & Vilkkumaa podcasten av Handelshögskolan är att omsätta Handelshögskolans motto "Better Business - Better Society".
Professor Vesa Puttonen and Assistant Professor Eeva Vilkkumaa host the new podcast.
Professor Vesa Puttonen och Assistant professor Eeva Vilkkumaa

Tekstiä päivitetty 25.3.2021

Puttonen & Vilkkumaa on Kauppakorkeakoulun podcast, jossa ei hymistellä eikä hypetä, vaan kysytään napakoita kysymyksiä ja haetaan oivaltavia vastauksia. Podcastin tavoitteena on toteuttaa Kauppakorkeakoulun mottoa ”Better Business – Better Society” eli keskustella siitä, miten bisnestä voi liike-elämän eri alueilla tehdä nykyistä paremmin. Ääneen pääsevät sekä Kauppakorkeakoulun tutkijat että heidän vieraansa yliopistomaailman ulkopuolelta. Podcastit juontavat vuorollaan rahoituksen professorimme Vesa Puttonen ja tieto- ja palvelujohtamisen apulaisprofessorimme Eeva Vilkkumaa. Podcast on tuotettu yhteistyössä Jaksomedian kanssa. 

Kuuntele jaksot 

Spotifyssa

Apple Podcasteissa

***

24 jaksoa liike-elämän eri aiheista

24. jakso: ”Ovatko osakemarkkinat pysyvästi sekaisin?” Vaikuttaa siltä, että ainakaan kahdesta asiasta ei kannata tehdä ennustuksia: koronan etenemisestä ja pörssikursseista. Mitkä ovat seuraukset, kun korot eivät enää heijasta reaalitalouden tilaa?

Vesa Puttonen pohtii osakemarkkinoiden vuoristorataa yhdessä Martti Hetemäen kanssa. Hetemäki aloitti viime syksynä työelämäprofessorina Helsinki Graduate School of Economicsissa tehtyään sitä ennen pitkän ja arvostetun virkamiesuran. Keskuspankkien rooli on muuttunut historiallisen merkittäväksi. Korot luvataan pitää nollassa vielä pitkään ja keskuspankit ovat sitoutuneet ostamaan valtioiden ja yritysten obligaatioita. Mitä mieltä Hetemäki on tästä kehityksestä?

Puttonen & Vilkkumaa jää tämän jakson myötä tauolle. Löydät jatkossakin podcastin Spotifysta ja Apple Podcasteista.

Kiitos kaikille kuuntelijoille ja Jaksomedialle! 

Man ska diskutera om hur man kan göra business bättre än i affärslivets olika områden. 

Läs mer på finska

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:

Läs fler nyheter

An aerial image from early autumn of a new building soon to be finished on campus.
Campus, Universitetet Publicerat:

Kide – nybyggets namn kristalliserar sambandet mellan olika vetenskapsgrenar

Namntävlingen för Otsvängen 2B gav huset ett nytt namn.
Opiskelijoita ja henkilökuntaa kuvattuna yläperspektiivista. Ihmiset kävelemässä eri suuntiin. Liikettä kuvassa.
Universitetet Publicerat:

Påverka vår levande strategi – svara på en enkät om universitetets förhandsöversikt 2023

Alla aaltoiter och partner är varmt välkomna att dela med sig av sina tankar genom att svara på en webbenkät senast den 30 september.
Vilho Väisälän pajassa opiskelijaryhmät pääsevät suunnittelemaan ja rakentamaan eri kursseilla mitä taidokkaimpia ja teknisesti haastavia laitteita. Kuva: Mikko Raskinen / Aalto-yliopisto
Campus, Samarbete, Studier Publicerat:

Vilho Väisäläs verkstad invigdes i Otnäs

Medel från Vilho Väisäläs efterkommande, Weisell-stiftelsen och företaget Vaisala har möjliggjort långsiktig utveckling vid Aalto-universitetet.
Otaniemi - kuva Unto Rautio
Campus, Universitetet Publicerat:

Förslag på hur du skulle använda 13 000 e för välbefinnandet av Aalto-universitetets studenter!

Lämna ditt förslag senast den 29.9.2023 som ett deltagande budgetprojekt för att förbättra studenternas välbefinnande på campus. En vinnare kommer att röstas fram från de genomförbara idéerna under år 2023.