Karriär vid Aalto

Jessica Sinikoski

Välplanerade evenemang är effektiva. Det är en belöning i sig att se hur idéer blir till konkreta samarbetsprojekt vid olika evenemang.
Aalto-yliopisto, Otaniemi stories: Jessica Sinikoski, strategiset tapahtumat / Kuvaaja: Sinikoski

”Vårt team ansvarar för strategiska evenemang vid Aalto-universitetet. Ett välplanerat evenemang för rätt målgrupp är ett effektivt sätt att synliggöra verksamheten, forskningen och kunskapen vid Aalto för beslutsfattare samt för våra understödare och partner. Även i år lovar vi att ordna intressanta möten och därmed skapa möjligheter som främjar verksamheten inom hela Aalto-gemenskapen och leder till nytänkande.

Det är otroligt givande att se hur våra evenemang leder till att idéer blir konkreta samarbetsprojekt, att universitetet får en stor donation för att utveckla undervisningen eller att ett forskningsbaserat startupföretag som fokuserar på globala utmaningar hittar en finansiär.”

Jessica Sinikoski
strategiska evenemang

Uratarinoita

Millaista on työskennellä Aalto-yliopistossa? Tutustu aaltolaisten uratarinoihin.

Claudia Dellera_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Claudia Dell’Era, Grant Writer

Jag har alltid tyckt om att skriva, men det bästa med mitt arbete är alla samarbetsmöjligheter mellan våra forskare.
Alexander Frey_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Alexander Frey, lektor

Det stöd och de utvecklingsmöjligheter som erbjuds fick mig att välja Aalto. Här får jag samtidigt vara lärare, mentor, forskare och ledare.
Anna Kholina_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Anna Kholina, doktorand

Vår gemenskap är otroligt kunnig och mångsidig. Mitt arbete är mycket intressant i och med alla nya kontakter och forskningsperspektiv som jag får bekanta mig med.
Aalto-yliopisto Marianna Bom
Karriär vid Aalto

Marianna Bom, ekonomidirektör

För mig är Aalto en chans man får endast en gång i livet. När jag kommer till campus på morgonen tänker jag alltid på det värdefulla arbetet vi gör här.
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat