Töihin Aaltoon

Jessica Sinikoski, viestintäpäällikkö

Aallossa kunnioitetaan perinteitä, mutta tehdään silti rohkeasti oman näköistä, aidosti uutta ja erilaista.
Jessica Sinikoski_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

”Tulin Aaltoon järjestämään sen historian ensimmäisiä lukuvuoden avajaisia vuonna 2010. Nykyään vedän strategiset tapahtumat -tiimiä, joka on osa viestintäpalveluja.

Aallossa kunnioitetaan perinteitä, mutta tehdään silti rohkeasti oman näköistä, aidosti uutta ja erilaista. Tapahtumat toimivat yliopiston viestintäkanavana ja tradition luojana, yhteishengen rakentajana ja yhteistyön mahdollistajana. Kampuksilla järjestetään yli 600 tapahtumaa vuodessa. Tavoitteenani on pohtia, miten yliopiston olemus tiivistyy konkreettiseksi tapahtumissa - miltä Aalto näyttää, tuntuu ja maistuu? 

Työssäni parasta on monipuolisuus: koko yhteisö vahtimestareista rehtoriin ovat työkavereitani, ja teen tapahtumia niin opiskelijoille kuin Nobel-voittajillekin. Minua inspiroi ajatus, että voin omalla työlläni tehdä näkyväksi tutkimusta, joka vaikuttaa yhteiskunnassa ja auttaa ihmisiä. Tapahtumat voivat saattaa yhteen tahoja, jotka lähtevät tekemään yhteistyötä. Saan siis olla omalla tavallani mahdollistajana maailmanluokan tutkimusta tekevässä yhteisössä.”

Uratarinoita

Millaista on työskennellä Aalto-yliopistossa? Tutustu aaltolaisten uratarinoihin.

Robert Rahkonen_Photo Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Robert Rahkonen, controller

On hienoa päästä tukemaan Aallon toimintaa, oli kyse sitten pienemmästä opiskelijatapahtumasta tai monivuotisesta tutkimusprojektista.
Hannes Päivänsalo_photo: Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Hannes Päivänsalo, IT-operaatioiden päällikkö

Aallossa minua kiinnosti mahdollisuus päästä avainrooliin modernin ja kansainvälisen yliopiston digitaalisen muutoksen ytimeen.
Tommi Mikkola_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Tommi Mikkola, yliopistonlehtori

Olen pitkän linjan aaltolainen: päädyin Laivalaboratorion kesäharjoittelijasta tohtoritutkijaksi ja sitä kautta nykyisiin tehtäviin virtausmekaniikan yliopistonlehtoriksi.
Maire Syrjäkari_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Maire Syrjäkari, pedagoginen asiantuntija

Parasta työssäni on yhteisömme avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: