Palvelut

Kurssipalautetyökalun ajastukset ja viestit

Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta. Tältä sivulta näet automatisoitujen toimintojen ajastukset eli milloin mitäkin tapahtuu ja mitä viestejä käyttäjät saavat.
Course feedback illustration, a gear
timing in course feedback
Kurssipalautetyökalun automatisoitujen toimintojen ajastukset

Automatisoitujen toimintojen ajastukset

Loppukyselyn toiminnot kurssipalautetyökalussa ovat automatisoituja. Opettajana voit luottaa esimerkiksi siihen, että sinä ja opiskelijat saatte muistutuksia ja että kurssin loppukysely käynnistyy.

Käytettävissä on 2 kyselytyyppiä: kurssinaikainen kysely ja (automaattinen) loppukysely. Voit muokata kyselyiden ajastuksia, asetuksia ja kysymyksiä tietyillä reunaehdoilla, joista alla tarkemmin.

Automaattisten viestien sisällöt

Kurssipalautetyökalu lähettää opettajalle yhden automaattisen viestin ennen kurssin alkua. Opiskelijalle työkalu lähettää kahta erilaista viestiä: viesti kyselyyn vastaamisesta sekä ilmoituksen, jos opiskelija voi nähdä raportin kyselyn monivalintakysymysten tuloksista. Saaja saa viestit sekä sähköpostiin että MyCoursesin ilmoituksiin, ellei hän säädä ilmoitusasetuksia.

Tästä pääset muihin ohjesisältöihin:

Course feedback support illustration

Kurssipalautetyökalun ohjeiden pääsivu

Aalto-yliopistossa kerätään kurssipalautetta lähes kaikilta kursseilta. Näiltä sivuilta löydät opettajan ohjeita kurssipalautetyökalun käyttöön.

Palvelut
Course feedback illustration, a house

Kurssipalautetyökalu MyCourses -liitännäisenä

Tämä sivu auttaa sinua kirjautumaan kurssipalautetyökaluun. Lisäksi tällä sivulla kerrotaan tärkeää taustatietoa kurssipalautetyökalun ja MyCoursesin yhteydestä. Sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Palvelut
Course feedback illustration, a folder

Omat kurssipalautteet -näkymä

Tällä sivulla on tietoa kyselytyypeistä ja kyselyiden tiloista. Sivu on osa kurssipalautetyökalun opettajan ohjeiden kokonaisuutta.

Palvelut
Course feedback illustration, a pencil

Kyselyn muokkaus kurssipalautetyökalussa

Tällä sivulla on kurssipalautekyselyiden muokkaamiseen liittyvää tietoa. Voit esimerkiksi tarkastaa, mitkä ovat kyselyn perustiedot, mitä kysymystyyppejä kurssipalautetyökalusta löytyy ja miten kysymyskirjastoa käytetään. Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Palvelut
Course feedback illustration, a bubble

Kurssipalautteen raportti, vastapalaute ja vastaajalista

Aiheet: kurssipalautetyökalun raporttinäkymä, raportin julkaiseminen vastanneille, palautteeseen vastaaminen, vastaajalistan lataaminen ja tietojen vienti MyCoursesin Arvioinnit -kohtaan sekä miten loppukyselyistä kertynyttä tietoa voidaan tarkastella myös muilla raporttityökaluilla. Sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Palvelut
Course feedback icon_person

UKK ja käyttäjätuki

Täältä löydät apua kurssipalautetyökalun yleisimpiin ongelmiin, usein kysytyt kysymykset sekä käyttäjätuen yhteystiedot. Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Palvelut
Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: