Palvelut

Tietosuojailmoitukset

Aalto-yliopiston tietosuojailmoituksissa annetaan tietoa henkilötietojen käsittelystä yliopiston toiminnassa. Tietosuojailmoituksissa kuvataan henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste ja kerrotaan tarkemmin mitä henkilötietoja kussakin toiminnassa on tarpeen käsitellä. Tietosuojailmoituksissa kerrotaan, jos henkilötietoja luovutetaan taikka siirretään Euroopan unionin ulkopuolelle. Lisäksi rekisteröidylle kerrotaan tietosuojaan liittyvistä oikeuksista.
People at Learning Centre

Aalto-yliopiston monista tehtävistä johtuen ylläpidämme useampaa tietosuojailmoitusta. Niiden tarkempaan sisältöön voitte tutustua tämän sivun linkkien ja liitteiden kautta. Yliopiston toiminnassa rekisteröityjä eli heitä, joiden henkilötietoja käsitellään ovat esimerkiksi opiskelijat, henkilöstö, alumnit, yhteistyökumppanit ja asiakkaat. Huomaathan, että riippuen rekisteröidyn ja yliopiston välisestä suhteesta voi yksi tai useampi tietosuojailmoituksista soveltua henkilötietojesi käsittelyyn.

Onko Sinut kutsuttu yliopiston tilaisuuteen tai oletko vierailemassa sivuillamme?

Seuraavissa tietosuojailmoituksissa on kerrottu henkilötietojen käsittelystä ja suojasta yliopiston tapahtumissa ja viestinnässä.

Aalto-yliopiston yleiset tietosuojailmoitukset

Aalto-yliopiston tutkimushankkeiden ja projektien tietosuojailmoitukset

Tietosuojailmoitukset opiskelijalle ja hakijalle

Löydät yliopiston opiskelijoille sekä opiskelijoiksi hakeville laaditut tietosuojailmoitukset omilta sivuiltaan:

Tietosuojailmoitus Aalto-yliopiston opiskelijoille 

Tietosuojailmoitus hakijoille

Tämä ilmoitus koskee kandidaatin-, maisterin- ja jatkotutkintokoulutukseen hakevia. Tässä ilmoituksessa kerromme, miten sinun henkilötietojasi käsitellään ja mitä oikeuksia sinulla on omiin henkilötietoihisi.

Rekisteröidyn oikeudet ja tietosuojavastaava

Tästä osasta löydät tietoa siitä, miten voit tarvitessasi toteuttaa rekisteröidyn oikeuksia Aalto-yliopistossa.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu