Palvelut

Tietosuojailmoitukset

Aalto-yliopiston tietosuojailmoituksissa annetaan tietoa henkilötietojen käsittelystä yliopiston toiminnassa. Tietosuojailmoituksissa kuvataan henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste ja kerrotaan tarkemmin mitä henkilötietoja kussakin toiminnassa on tarpeen käsitellä. Tietosuojailmoituksissa kerrotaan, jos henkilötietoja luovutetaan taikka siirretään Euroopan unionin ulkopuolelle. Lisäksi rekisteröidylle kerrotaan tietosuojaan liittyvistä oikeuksista.
People at Learning Centre

Aalto-yliopiston monista tehtävistä johtuen ylläpidämme useampaa tietosuojailmoitusta. Niiden tarkempaan sisältöön voitte tutustua tämän sivun linkkien ja liitteiden kautta. Yliopiston toiminnassa rekisteröityjä eli heitä, joiden henkilötietoja käsitellään ovat esimerkiksi opiskelijat, henkilöstö, alumnit, yhteistyökumppanit ja asiakkaat. Huomaathan, että riippuen rekisteröidyn ja yliopiston välisestä suhteesta voi yksi tai useampi tietosuojailmoituksista soveltua henkilötietojesi käsittelyyn.

Onko Sinut kutsuttu yliopiston tilaisuuteen tai oletko vierailemassa sivuillamme?

Seuraavissa tietosuojailmoituksissa on kerrottu henkilötietojen käsittelystä ja suojasta yliopiston tapahtumissa ja viestinnässä.

Tietosuojailmoitus yliopiston alumneille, lahjoittajille ja sidosryhmiin kuuluville

Kerromme Aalto-yliopiston alumnien, lahjoittajien ja sidosryhmiin kuuluvien henkilötietojen käsittelystä CRM-järjestelmässä tässä tietosuojailmoituksessa.

gdpr-nn-banner-wj.jpg

Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus

Tämä tietosuojailmoitus antaa tietoja Aalto-yliopiston alumneille, lahjoittajille ja sidosryhmiin kuuluville heidän henkilötietojensa käsittelystä osana yliopiston kumppanuus- ja yritysyhteistyöpalveluja CRM-järjestelmässä.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopiston yleiset tietosuojailmoitukset

IT-palvelujen tietosuojailmoitus

Someone working on a laptop typing.

IT-palvelujen tietosuojailmoitus

IT-palvelujen tietosuojailmoituksessa kuvataan yliopiston tietosuojakäytäntöjä, jotka koskevat Aalto-yliopiston Tietotekniikkapalveluiden (Aalto ITS) tuottamien palveluiden ja toteuttamien prosessien yhteydessä kerättäviä ja käsiteltäviä henkilötietoja.

Aalto-yliopisto

Tietosuojailmoitus tutkijoille, asiantuntijoille ja akateemisille vierailijoille

Tästä tietosuojailmoituksesta saat tietoja henkilötietojesi käsittelystä silloin, kun olet Aalto-yliopiston tutkija, asiantuntija tai akateeminen vierailija.

Henkilötietoportaali. Kuva: Mikko Raskinen / Aalto-yliopisto

Tietosuojailmoitus tutkijoille, asiantuntijoille ja akateemisille vierailijoille

Tietosuojailmoitus tutkijoille, asiantuntijoille ja akateemisille vierailijoille

Aalto-yliopisto

Tietosuojailmoitus aalto.fi-verkkosivustolle

Tietosuojailmoitus aalto.fi

Aalto-yliopisto (”Aalto”) kerää henkilötietoja aalto.fi-sivustonsa (”sivusto”) käyttäjistä. Tietosuojailmoitusta sovelletaan aalto.fi –sivustoon. Aalto toimii rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita sivuston käyttäjät, kuten sinä, antavat Aallolle vieraillessaan sivustolla tai muilla tavoin, tai joita Aalto kerää automaattisesti sivustolla vierailevista.

Aalto-käsikirja

Tietosuojailmoitukset opiskelijalle ja hakijalle

Löydät yliopiston opiskelijoille sekä opiskelijoiksi hakeville laaditut tietosuojailmoitukset omilta sivuiltaan:

Tietosuojailmoitus opiskelijoille

Tietosuojailmoitus opiskelijoille

Student guide illustration, front page

Tietosuojailmoitus tutkintokoulutukseen hakeville

Tämä ilmoitus koskee kandidaatin-, maisterin- ja tohtorinkoulutukseen hakevia. Tässä ilmoituksessa kerromme, miten sinun henkilötietojasi käsitellään ja mitä oikeuksia sinulla on omiin henkilötietoihisi.

Aalto students

Aalto-yliopiston tutkimushankkeiden ja projektien tietosuojailmoitukset

Rekisteröidyn oikeudet

Tietosuoja-asetuksen perusteella sinulla on oikeus tietojesi tarkastamiseen ja epätarkkojen tai virheellisten tietojen oikaisemiseen. Tietyin poikkeuksin sinulla on lisäksi oikeus tietojesi poistamiseen. Jos henkilötietojen käsittely on perustunut suostumukseen, sinulla on myös oikeus peruuttaa antamasi suostumus. Löydät tarkemmat tiedot oikeuksistasi alla olevasta luettelosta.

Rekisteröidyn oikeuksien käyttäminen ja tietosuojavastaava

Tästä osasta löydät tietoa siitä, miten voit tarvitessasi toteuttaa rekisteröidyn oikeuksia Aalto-yliopistossa.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: