Aalto-yliopisto

Tutkimusten tietosuojailmoitukset

Tältä sivulta löydät Aalto-yliopistossa toteutettavien tutkimusten, tutkimushankkeiden ja tutkimusprojektien tietosuojailmoituksia, joissa kuvataan henkilötietojen käsittelyä kyseisessä tutkimuksessa. Tutkimushanke voi toteuttaa tutkimukseen osallistuvien henkilötietojen käsittelyä koskevan tiedottamisen myös suullisesti, antamalla osallistujille ilmoituksen paperilla tai sähköpostitse taikka omilla verkkosivuillaan. Tiedustele tarvittaessa tietosuojailmoitusta henkilöltä, joka on tutkimuksessa annettu yhteyshenkilöksi.

Henkilötietojen käsittely yliopiston tutkimuksessa

Tieteellinen tutkimus on yliopiston perustehtävä. Jokaisessa tutkimushankkeessa määritellään erikseen henkilötietojen käsittelyn tarve ja siitä tiedotetaan tutkittavia erikseen.

Miksi me saamme käsitellä henkilötietojasi?

Henkilötietojen käsittely tieteellisessä tutkimuksessa perustuu EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen sekä kansalliseen tietosuojalakiin. Käsittelyperusteet määritellään jokaisessa tutkimushankkeessa erikseen ja niistä tiedotetaan tutkittavia.

Tutustu kunkin tutkimuksen toimittamaan tietosuojailmoitukseen

Alla olevissa tiedostoissa on tutkimushankkeen nimellä löydettävissä kunkin tutkimuksen laatima tietosuojailmoitus, jossa annetaan tietosuoja-asetuksessa edellytetyt tiedot henkilötietojen käsittelystä ja tutkimukseen osallistuvien henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä oikeuksista.

Etkö löydä tietosuojailmoitusta?

Varmistu seuraavista:

  • Onko tietosuojailmoitus toimitettu sinulle sähköpostitse taikka tutkimushaastattelun tai muun osallistumisen yhteydessä paperilla?
  • Onko tutkimushankkeella omat verkkosivut, jossa ilmoitus on?
  • Voit aina tiedustella tutkimushankkeen yhteyshenkilöltä tutkimukseen liittyviä tietoja.
  • Voit olla yhteydessä myös Aalto-yliopiston tietosuojavastaavaan, [email protected].

Tietosuojailmoitukset

Muut yliopiston tietosuojailmoitukset

Koonnin yliopiston muista tietosuojailmoituksista löydät täältä.

People at Learning Centre

Tietosuojailmoitukset

Sivulta löytyvät Aalto-yliopiston tietosuojailmoitukset. Kukin tietosuojailmoitus antaa tietoa henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja oikeusperusteista yliopistolla samoin kuin rekisteröityjen oikeuksista. Ilmoituksesta on käytetty myös nimityksiä rekisteriseloste tai tietosuojaseloste.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: