Palvelut

Tapahtumien järjestäminen Aallossa

Viestintäpalveluista saat hyödyllistä tietoa ja apua tapahtuman valmisteluun, ja Events Library antaa ohjeita ja työkaluja tapahtuman suunnitteluun sekä toteutukseen.
Aalto University Graduation Party, photo by Heli Sorjonen

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta ja tapahtumien järjestämisestä täällä.

Aalto-yliopistossa järjestetään vuosittain satoja erilaisia tapahtumia eri kohderyhmille seminaareista ja konferensseista muihin tutkijoiden, verkostojen ja sidosryhmien tapaamisiin sekä näyttelyihin, näytöksiin ja muihin tilaisuuksiin. Tapahtumat ovat osa viestintää ja Aalto-näkyvyyttä: ne tekevät Aallon toimintaa tutuksi – niin toisillemme kuin ulkopuolisille. Tapahtumille on luotu yhtenäiset Aallon strategian mukaiset ohjeistukset. Ennakointi ja ohjeistus vähentävät järjestäjien työmäärää, kun tiedonsaanti nopeutuu ja toimintamallit tulevat tutuiksi.

Ohjeita Aalto-yliopiston tapahtumajärjestäjille

Events Library

Events Library on uusi tapahtumaohjeisto, johon on koottu merkittävimmät vinkit ja työkalut tapahtumien suunnitteluun ja hallintaan koko Aalto-yhteisölle. Yliopiston yhteiset tapahtumaohjeistukset tuotettiin tapahtumaverkoston lean-työpajoissa syksyllä 2019. Events Library opastaa vaihe vaiheelta tapahtumien järjestelyä nimenomaan Aalto-yliopiston näkökulmasta. Yhteiset ohjeet paitsi tarjoavat tukea tapahtumien järjestäjille, auttavat toteuttamaan laadukkaita tapahtumia, jotka ovat strategian ja arvojemme mukaisia.

Events Library

Tapahtumaverkosto

Yliopistossa on käynnistynyt tapahtumaverkosto, jonka tarkoituksena on jakaa tapahtumien järjestämiseen liittyviä hyviä käytäntöjä ja ohjeita. Verkosto on osa yliopiston tapahtumapalveluiden kehittämishanketta, ja se on avoin kaikille Aalto-yliopiston tapahtumien järjestäjille. 

Ota yhteyttä, jos haluat tulla mukaan seuraavaan tapahtumaverkoston tapaamiseen

 

DYI Tapahtumapolku
Polku onnistuneeseen tapahtumaan

Tapahtumatiimin yhteystiedot palveluittain

Jessica Sinikoski
viestintäpäällikkö 
p. 050 590 5818
Strategisten tapahtumien esimies. Projektien hallinta, tuotantojen konseptointi, tapahtumien vuosikello Aalto-tasolla ja lahjoittajatilaisuudet. Jag betjänar även på svenska.
Reetta Lindberg tuottaja 
p. 050 428 5227 
Tilasuunnittelu ja Aalto-näkyvyys tapahtumissa, näyttely- ja brändimateriaalien koordinointi sekä kampustapahtumien tuotanto ja konsultointi. 
Tarja Peltoniemi tuottaja
p. 050 532 3817
Aalto Party ja muut yhteisötapahtumat, Graduation Party, Aalto town hall -tapaamisten tuotanto. Konsultointi korkeakoulujen konferensseissa, seminaareissa, tapahtumissa ja näyttelyissä.
Tatu Pohjola seremoniamestari
p. 050 576 0125
Aalto-yliopiston akateemiset tapahtumat, varsinkin lukuvuoden päättävän Seremoniaviikon kehittäminen ja tuotanto. Seremoniaviikon päätapahtumia ovat juhlalliset tohtoripromootiot sekä lukuvuoden aikana kaikille yliopistosta valmistuneille järjestettävä Graduation Party.
Minna Pajari 
tuottaja
p. 050 571 0526
Lukuvuoden avajaiset, professoreiden tervetuliaisluennot ja sidosryhmätilaisuudet sekä strategisten tapahtumien tukipalvelut ja järjestelmät (ml. tapahtumahallinnan kehityshanke). Avustaminen ja konsultointi korkeakoulukohtaisissa seminaareissa ja tapahtumissa.

Sähköpostit ovat muotoa [email protected]
Tapahtumatiimin toimisto sijaitsee Dipolissa.
Postiosoite: Aalto-yliopisto, Tapahtumat, PL 18000, 00076 AALTO

Tätä palvelua tarjoaa:

Viestintäpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu