Palvelut

Henkilöstön uutiskirje

Aalto-yliopiston henkilöstölle suunnattu sisäinen uutiskirje auttaa sinua pysymään ajan tasalla yliopistoyhteisömme asioista ja kuulumisista. Saat englanninkielisen kirjeen sähköpostitse joka toinen viikko.
Toimistossa istuva nainen selaa tablettiaan, pöydällä esillä puhelin, muistikirja ja kynä.

Päivitetty 19.6.2023

Henkilöstön uutiskirje kokoaa Aalto.fi-verkkosivustolla julkaistuja ajankohtaissisältöjä uutiskoosteeksi, jota luet kätevästi myös älylaitteillasi. Kirjeestä näet yhdellä silmäyksellä sekä kaikille aaltolaisille yhteiset että oman korkeakoulusi ajankohtaiset uutiset ja kohokohdat.

Saat kirjeen sähköpostiisi – muistathan kirjautua

Yliopistomme työntekijänä saat uutiskirjeen* automaattisesti sähköpostiisi. Sisällöistä valtaosa on vain aaltolaisille suunnattua, joten kirjauduthan Aalto-tunnuksillasi. Kirje lähetetään kaikille englanniksi. Suomenkielistä kirjettä pääset lukemaan klikkaamalla kirjeen oikeassa yläkulmassa olevaa Uutiskirje suomeksi -linkkiä. Uutiskirjettä julkaisee ja sen toimituksesta vastaa Aalto-yliopiston viestintä.

* Aalto Info, Aalto ARTS Newsletter, Business School Post, Eetteri, Sähköisku, ENGine, SCInfo.

Uutiskirjeen aikataulu, syksy 2023

Kirje ilmestyy torstaisin joka toinen viikko. Elokuussa 2023 uutiskirjeen tuotanto siirretään toiselle, Aallossa jo käytössä olevalle Salesforce-alustalle. Tavoitteena on laajasti yhteisessä käytössä olevan teknologian myötä saatava synergia ja oppiminen. Siirrosta johtuen syyslukukauden ensimmäinen kirje ilmestyy 31.8. Muut ajankohdat ovat 14.9., 28.9., 12.10., 26.10., 9.11., 23.11., 7.12. ja 20.12. Huomaathan, että muutokset ovat mahdollisia.

Aaltolaisena vaikutat uutiskirjeen sisältöön tuottamalla uutis- ja tapahtumasisältöä Aalto.fi-verkkosivustolle, josta poimimme kirjeeseen nostettavat sisällöt. Otathan yhteyttä yliopiston viestintään, mikäli tarvitset oikeuksia sisällöntuotantoon: [email protected].

Seuraathan uutisia ja tapahtumiamme tuoreeltaan myös verkossa Henkilöstölle-sivulta sekä uutislistaussivulta, jossa voit suodattaa listauksessa näytettävää sisältöä. Halutessasi voit seurata ajankohtaissisältöjä myös korkeakoulusi etusivulta.

Pää- eli "hampurilaisnavigaatiosta" löydät kaikki sisäiset ja ulkoiset uutiset ja tapahtumat kohdasta Ajankohtaista.

Usein kysyttyä henkilöstön uutiskirjeestä

Henkilöstön uutiskirjettä uudistetaan

Uudistuksen valmistelun aikana saat sähköpostiisi tiivistetyn, helposti silmäiltävän koosteen yliopistomme ajankohtaisista kuulumisista.

Lue lisää
Aalto University logo at Alvarin aukio / Photo by Aalto University, Anni Kääriä

Uutiset

Aalto-yliopiston uutiset listauksena.

Dipoli artworks
Tätä palvelua tarjoaa:

Viestintäpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: