Palvelut

Henkilöstön uutiskirje

Aalto-yliopiston henkilöstölle suunnattu sisäinen uutiskirje auttaa sinua pysymään ajan tasalla yliopistoyhteisömme asioista ja kuulumisista.
Toimistossa istuva nainen selaa tablettiaan, pöydällä esillä puhelin, muistikirja ja kynä.

Henkilöstön uutiskirje kokoaa Aalto.fi-verkkosivustolla julkaistuja ajankohtaissisältöjä uutiskoosteeksi, jota luet kätevästi myös älylaitteillasi. Kirjeestä näet yhdellä silmäyksellä sekä kaikille aaltolaisille yhteiset että oman korkeakoulusi kulloinkin ajankohtaiset uutiset ja kohokohdat.

Saat kirjeen sähköpostiisi – muistathan kirjautua

Yliopistomme työntekijänä saat uutiskirjeen* automaattisesti sähköpostiisi.

Sisällöistä valtaosa on vain aaltolaisille suunnattua, joten kirjauduthan Aalto-tunnuksillasi. Kirje lähetetään kaikille englanniksi. Suomenkielistä kirjettä pääset lukemaan klikkaamalla kirjeen oikeassa yläkulmassa olevaa Uutiskirje suomeksi -linkkiä. Uutiskirjettä julkaisee ja sen toimituksesta vastaa Aalto-yliopiston viestintä.

* Aalto ARTS Newsletter, Business School Post, Eetteri, Sähköisku, ENGine, SCInfo, Aalto Info.

Uutiskirjeen aikataulu, kevät 2022

Kirje ilmestyy torstaisin joka toinen viikko. Kevätlukukaudella 2022 kirjeen ilmestymispäivät ovat 13.1., 27.1., 10.2., 24.2., 10.3., 24.3., 7.4., 21.4., 5.5., 19.5., 2.6. ja 16.6.

Aaltolaisena vaikutat uutiskirjeen sisältöön tuottamalla uutis- ja tapahtumasisältöä Aalto.fi-verkkosivustolle, sillä kirjeen sisällöt julkaistaan aina verkossa. Otathan yhteyttä yliopiston viestintään, mikäli tarvitset oikeuksia sisällöntuotantoon: [email protected]

Seuraathan uutisia ja tapahtumiamme myös verkossa Aaltolaisille-sivulta sekä oman korkeakoulusi etusivulta. Kaikki sisäiset ja ulkoiset uutiset ja tapahtumat löydät ylänavigaation kohdasta Ajankohtaista. Osaamisen kehittämisen tarjonta julkaistaan Workday Learning -palvelussa.

Usein kysyttyä henkilöstön uutiskirjeestä

Henkilöstön uutiskirjettä uudistetaan

Uudistuksen valmistelun aikana saat sähköpostiisi tiivistetyn, helposti silmäiltävän koosteen yliopistomme ajankohtaisista kuulumisista. Vastaathan palautekyselyyn 17.9. mennessä.

Lue lisää
Aalto University logo at Alvarin aukio / Photo by Aalto University, Anni Kääriä

Ajankohtaista

Aalto-yliopiston uutiset ja tapahtumat

Henkilö katsoo tutkimuslaitteen näyttöä.
Tätä palvelua tarjoaa:

Viestintäpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu