Palvelut

Henkilöstön uutiskirje

Aalto-yliopiston henkilöstölle suunnattu sisäinen uutiskirje auttaa sinua pysymään ajan tasalla yliopistoyhteisömme asioista ja kuulumisista.
Toimistossa istuva nainen selaa tablettiaan, pöydällä esillä puhelin, muistikirja ja kynä.

Henkilöstön uutiskirje kokoaa Aalto.fi-verkkosivustolla julkaistuja ajankohtaissisältöjä uutiskoosteeksi, jota luet kätevästi myös älylaitteillasi. Kirjeestä näet yhdellä silmäyksellä sekä kaikille aaltolaisille yhteiset että oman korkeakoulusi ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat. Kirjeestä saat tietoa myös osaamisesi kehittämismahdollisuuksista ja tulevista väitöksistä.

Saat kirjeen sähköpostiisi – muistathan kirjautua

Yliopistomme työntekijänä saat uutiskirjeen automaattisesti sähköpostiisi. Kirjeestä näet kaiken sisällön riippumatta siitä, missä työskentelet.*

Sisällöistä valtaosa on vain aaltolaisille suunnattua, joten kirjauduthan Aalto-tunnuksillasi. Kirje lähetetään kaikille suomeksi. Englanninkielisen version saat näkyviin klikkaamalla kirjeen oikeassa yläkulmassa olevaa Newsletter in English -linkkiä. Uutiskirjettä julkaisee ja sen toimituksesta vastaa Aalto-yliopiston viestintä.

* Aalto ARTS Newsletter, Business School Post, Eetteri, Sähköisku, ENGine, SCInfo, Aalto Info.

Uutiskirjeen aikataulu, kevätlukukausi 2021

Kirje ilmestyy torstaisin joka toinen viikko. Kevätlukukaudella 2021 kirjeen ilmestymispäivät ovat 14.1., 28.1., 11.2., 25.2., 11.3., 25.3., 8.4., 22.4., 6.5., 20.5., 3.6. ja 17.6.

Aaltolaisena voit vaikuttaa uutiskirjeen sisältöön tuottamalla uutis- ja tapahtumasisältöä Aalto.fi-verkkosivustolle, sillä kirjeen sisällöt poimitaan verkosta. Otathan yhteyttä yliopiston viestintään, mikäli tarvitset oikeuksia sisällöntuotantoon: [email protected]

Seuraathan uutisia ja tapahtumiamme myös verkossa: kaikki Aalto-yliopiston sisäiset ja julkiset uutiset ja tapahtumat löydät Aalto.fi-etusivulta, ja oman korkeakoulusi uutiset ja tapahtumat korkeakoulusi etusivulta. Osaamisen kehittämisen tarjonta julkaistaan Workday Learning -palvelussa.

Usein kysyttyä henkilöstön uutiskirjeestä

Tätä palvelua tarjoaa:

Viestintäpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu