Opiskelu Aallossa

Englanninkieliset kandidaattiohjelmat

Aalto-yliopistossa on tarjolla kandidaattikoulutusta englanniksi kauppatieteen, tekniikan ja taiteen aloilla. Katso kaikki hakukohteet alta! Seuraava hakuaika englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin on 4.–18.1.2023 korkeakoulujen kevään ensimmäisessä yhteishaussa.
Two Aalto University students sitting under a big oak, drinking coffee and talking.

Aalto-yliopistossa voit opiskella kansainvälisessä ja monialaisessa ympäristössä yhdessä eri puolilta maailmaa tulevien opiskelijoiden kanssa! Kandidaattiohjelmasta valmistumisen jälkeen sinulla on automaattinen oikeus jatkaa opintojasi valikoiduissa maisteriohjelmissa. 

Seuraava hakuaika englanninkielisiin kandidaattiohjelmiin on 4.–18.1.2023.

Bachelor's Programme in Design -kandidaattiohjelma

Bachelor’s Programme in Design -kandidaattiohjelman opinnoissa opiskelijat suunnittelevat tulevaisuuden tuotteita, palveluita ja järjestelmiä kansainvälisessä yhteisössä. Ohjelma antaa opiskelijoille valmiudet luovaan työhön sekä fyysisten että digitaalisten työkalujen avulla. Opiskelijat rakentavat opintojensa aikana vankan portfolion töistä, jotka vastaavat kaupallisiin ja yhteiskunnallisiin haasteisiin ja kehitykseen yksityisellä, julkisella ja kulttuurisektorilla.

Studies_Unto_Rautio

Design, Bachelor of Arts, Master of Arts (Art and Design)

Muotoilu kattaa paitsi puhtaasti fyysisten esineiden myös digitaalisten kokemusten ja abstraktien käsitteiden muotoilun – mikä laajentaa muotoilun mahdollisuuksia muokata maailmaa. Englanninkielinen Bachelor’s Programme in Design -kandidaattiohjelma kannustaa opiskelijoita tarttumaan näihin mahdollisuuksiin ja antaa heille valmiudet muotoilla tulevaisuuden tuotteita, palveluja ja järjestelmiä luovasti ja kriittisesti.

Koulutustarjonta

Bachelor’s Programmes in Economics & International Business -kandidaattiohjelmat

Bachelor’s Program in Economics -kandidaattiohjelma on suunnattu analyyttisille opiskelijoille, joita kiinnostavat monitahoiset haasteet, kuten ilmastonmuutos, globaali epätasa-arvo ja taloudellinen epävakaus. Ohjelma auttaa ymmärtämään yksilöiden käyttäytymistä monimutkaisissa yhteisöissä ja löytämään ratkaisuja konkreettisiin ongelmiin systemaattisen analyysiin, matematiikan ja tietotekniikan keinoin.

International Business -kandidaattiohjelma (BScBA Program) tarjoaa opiskelijoille laaja-alaista osaamista ja kykyä rakentaa, kehittää ja johtaa yrityksiä kansainvälisellä asenteella. Kansainvälisesti suuntautunut kauppatieteiden kandidaatin tutkinto liiketoiminnan alalta avaa monenlaisia yksityisen ja julkisen sektorin uramahdollisuuksia useilla aloilla ympäri maailman. 

Student sitting outside of the School of Business building

Economics, kauppatieteiden kandidaatti ja kauppatieteiden maisteri

Economics-kandidaattiohjelma tarjoaa työkaluja ja tietoa, joiden avulla ajankohtaisia maailman ilmiöitä voidaan ymmärtää ja selittää taloudellisesta näkökulmasta.

Koulutustarjonta
Aalto University International Business -kandidaattiohjelma.jpg

International Business, kauppatieteiden kandidaatti (BScBA, Mikkeli) ja kauppatieteiden maisteri (Otaniemi)

International Business -kandidaattiohjelma (BScBA Program) tarjoaa opiskelijoille laaja-alaista osaamista ja kykyä rakentaa, kehittää ja johtaa yrityksiä kansainvälisellä asenteella. Kansainvälisesti suuntautunut kauppatieteiden kandidaatin tutkinto liiketoiminnan alalta avaa monenlaisia yksityisen ja julkisen sektorin uramahdollisuuksia useilla aloilla ympäri maailman.

Koulutustarjonta

Aalto Bachelor's Programme in Science and Technology

Aalto Bachelor's Programme in Science and Technology -kandidaattiohjelma kouluttaa huippuosaajia digiyhteiskunnan tarpeisiin. Ohjelman perusopinnot keskittyvät vahvasti matemaattisiin ja laskennallisiin menetelmiin sekä vahvaan tietotekniseen osaamiseen. 

Students in lab with protective gear

Chemical Engineering, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology)

Ilmastonmuutoksen, pandemioiden ja ylikulutuksen aiheuttamat paikalliset ja maailmanlaajuiset haasteet muuttuvat yhä monitahoisemmiksi. Niiden ratkaisemiseksi vaaditaan ripeitä poikkitieteellisiä toimia. Monitieteinen Chemical Engineering -pääaine yhdistelee ainutlaatuisella tavalla mm. matematiikkaa, laskentatyökaluja, kemiaa, biokemiaa, biotieteitä ja kemian tekniikkaa.

Koulutustarjonta
Department of Accounting: Unto Rautio

Computational Engineering, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology)

Kiinnostaako sinua fyysisen maailman simulointi ja mallintaminen tietokoneiden avulla? Jos kiinnostaa, tule opiskelemaan Computational Engineering -pääainetta Aaltoon!

Koulutustarjonta
Aalto University / students in a class room / photography Aino Huovio

Data Science, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology)

Data Science -pääaineen opinnoista saat vahvan perustan, jolta voit ponnistaa nykyaikaisen tietoyhteiskunnan huippuasiantuntijaksi. Saat taitoja aitojen ongelmien ratkaisemiseen algoritmien suunnittelun, koneoppimisen, tekoälyn, tilastollisen päättelyn, operaatioanalyysin ja optimoinnin menetelmin.

Koulutustarjonta
Aalto University / students in the corridor / photography Aino Huovio

Digital Systems and Design, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology)

Digital Systems and Design -pääaine kouluttaa erilaisten digitaalisten järjestelmien asiantuntijoita. Pääaine antaa valmiudet tekniseen suunnittelutyöhön ja projektien suunnitteluun ja niiden hallintaan sekä sulautettujen järjestelmien, säätöteorian ja signaalinkäsittelyn työkalujen käyttöön.

Koulutustarjonta
Aalto University / two students working together in a co-working space / photography Aino Huovio

Quantum Technology, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology)

Kiehtooko kvanttifysiikka? Oletko innokas innovoimaan kvanttitekniikan käytännön sovellutuksia? Tule opiskelemaan Quantum Technology -pääainetta Aalto-yliopistoon! Quantum Technology -pääaineessa pääset kvanttivallankumouksen etulinjaan näkemään, kuinka kvanttiteknologia muuttaa laskentaa, kommunikaatiota, anturitekniikkaa ja simulaatiota.

Koulutustarjonta

Haku kandidaattikoulutuksiin

Haku suomen- ja ruotsinkielisiin kandidaattikoulutuksiin järjestetään 13.–27.3.2024. Haku englanninkielisiin kandidaattikoulutuksiin on 3.–17.1.2024. Osaan suomenkielisistä kandidaattikoulutuksista voi hakea myös syksyn yhteishaussa 4.–14.9.2023.

Katso hakuvaatimukset
students in Aalto library

Millaista on opiskella englanninkielisessä kandidaattiohjelmassa?

Katso videoita opiskelijoidemme ja professoreidemme kokemuksista!

Tule tapaamaan meitä ja kuulemaan opinnoista

Four students sitting outside of Väre builing

Tapahtumat ja messut hakijalle

Tulevat tapahtumat, messut ja webinaarit. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Opiskelu Aallossa
Tilaa hakijan uutiskirje
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: