Kauppakorkeakoulu

Opiskele johtamista Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa

Johtamisen opiskelu Kauppakorkeakoulussa valmentaa opiskelijoista taitavia tulevaisuuden johtajia, jolla on osaamista ratkaista yhteiskunnallisia haasteita. Opinnoissa voit syventyä esimerkiksi henkilöstöjohtamiseen, yrittäjyyteen tai strategiaan, tai sukeltaa dataan perustuvan päätöksenteon saloihin, analyyttiseen ongelmanratkaisuun tai palvelumuotoiluun.
Three master's students sitting on a terrace with coffee and laptop, and having a conversation.

Haluaisitko olla mukana tekemässä tulevaisuuden johtamisesta kestävämpää? Aallon kauppakorkeakoulussa haluamme kehittää johtamista ymmärtämällä nopeasti muuttuvaa maailmaa ja globaaleja megatrendejä, kuten digitalisaatiota, globalisaatiota ja kestävää kehitystä.

Maisteriohjelmamme tarjoavat sinulle erinomaisen pohjan työskennellä yrityksissä johtamisen eri aloilla tai jatkaa akateemiselle uralle. Laajasta valikoimasta voit valita juuri sinua kiinnostavimman aiheen kuten yrittäjyyden, henkilöstöjohtamisen, kansainvälisen johtamisen, strategian, palvelumuotoilun tai data-analytiikan.

Johtamisen maisteriohjelmat Kauppakorkeakoulussa

Hakuaika maisteriohjelmiin on 30.11.2023–2.1.2024. Tutustu johtamisen maisteriohjelmiin ja löydä oma suosikkisi!

Two students discussing in the School of Business building.

Sustainable entrepreneurship, Master of Science (Economics and Business Administration)

Opi johtamaan ekologisesti kestäviä yrityksiä ja auta ratkomaan maailman suurimpia ongelmia!

Koulutustarjonta
Two business students on the Aalto University campus in Otaniemi

Global Management, Master of Science (Economics and Business Administration)

Global Management -maisteriohjelmasta valmistuneet toimivat vastuullisina päätöksentekijöinä vaikutusvaltaisissa tehtävissä globaalissa ympäristössä. Opinnot kehittävät opiskelijoiden osaamista strategiassa, liiketoiminnan kehittämisessä, johtajuudessa ja eri liiketoimintaympäristöissä toimimisessa. Global Management yhdistää ainutlaatuisella tavalla kaksi arvostettua ohjelmaa: valmistuvat saavat sekä Kauppatieteiden maisterin tutkinnon että CEMSin myöntämän CEMS Master’s in International Management (MIM) -todistuksen.

Koulutustarjonta
Two students and a professor sitting around a table, talking and looking at laptop screen.

Information and Service Management, Master of Science (Economics and Business Administration)

Information and Service Management-maisteriohjelma on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun teknisesti edistynein ohjelma. ISM-maisteriohjelmassa opiskelijoista koulutetaan digitaalisen aikakauden tulevia johtajia, joissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla johtajuuden, liiketoiminnan ja tekniikan osaaminen. ISM-maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille syvällisen asiantuntemuksen datavetoisten yritysten kehittämisestä, hallinnoinnista ja johtamisesta, minkä ansiosta ohjelmasta valmistuneet ovat hyvin kysyttyjä työmarkkinoilla.

Koulutustarjonta
Two Aalto University business students on campus in Otaniemi.

People Management and Organizational Development, Master of Science (Economics and Business Administration)

People Management and Organizational Development -maisteriohjelma antaa opiskelijoille asiantuntemuksen sekä analyyttiset, viestinnälliset ja tiimityöskentelyyn liittyvät taidot, joiden avulla tehokas ja kestävä henkilöstöresurssien johtaminen ja organisaatioiden kehittäminen on mahdollista. Valmistumisen jälkeen opiskelijat työskentelevät henkilöstöjohtamisen ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntija- ja johtotehtävissä. Ohjelmassa opiskelevilla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä kaksoistutkinto Queenslandin (AU) tai South Carolinan (US) yliopistossa. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä yritysten, julkisten organisaatioiden sekä kansalaisjärjestöjen kanssa. Näin opiskelijat ovat tuoreimman henkilöstöjohtamista ja organisaatioiden kehittämistä koskevan tiedon äärellä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Koulutustarjonta
A student and an assistant professor on Aalto University campus in Otaniemi

Strategic management in a changing world, Master of Science (Economics and Business Administration)

Strategic Management in a Changing World on ainutlaatuinen maisteriohjelma. Opiskelijat oppivat laatimaan toimivia strategioita alati muuttuvassa maailmassa. Valmistuneet ovat analyyttisia päätöksentekijöitä, jotka tunnistavat mahdollisuuksia ja riskejä ja osaavat toimia niiden mukaan. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille arvokasta osaamista ja tietoa strategiasta, kestävästä liiketoiminnasta, johtamisesta ja yrittäjyydestä.

Koulutustarjonta

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Juttele opiskelijoidemme kanssa!
4 students taking a selfie on the steps of the Amphitheatre on Otaniemi Campus

Tilaa hakijan uutiskirje

Kuule lisää hakemisesta ja opiskelijaelämästä Aallossa. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaista tietoa hakemisesta, tapahtumista ja opiskelumahdollisuuksista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa Aalto game changers -uutiskirje!
Three students looking at a smartphone screen and smiling at a graduation party. Photo: Jaakko Kahilaniemi / Aalto University

Tutustu opiskelijoidemme ja alumniemme tarinoihin

The picture shows Katariina Järvinen on Aalto University campus, holding fashionable pieces of clothes in her hands.

Vaatteiden vuokrauspalvelu uudistaa muotialaa

Markkinoinnin maisteriopiskelijan Katariina Järvisen yrityksessä yhdistyvät kaksi megatrendiä: kierrätys ja jakamistalous.

Uutiset
Iloinen nainen ja tabletti. Kuva: Kalle Kataila

Opiskelijat tutkivat uusia mahdollisia liiketoimintamalleja S-ryhmän ruoan verkkokaupalle

Ehdotettuja liiketoimintamalleja voidaan soveltaa ruoan verkkokaupan toiminnassa, sanoo SOK:n verkkokauppojen kehityksestä vastaava johtaja.

Uutiset
Kuvassa näkyy Sijja Erkamo ja kuvaaja on Roope Kiviranta.

Ammattikorkeasta kauppatieteiden maisteriksi

Opiskelu maisteriohjelmassa syventää ja laajentaa osaamista. Jos pitää opiskelemisesta, opinnoissa pärjää mainiosti myös ammattikorkeakoulupohjalla.

Uutiset
Wen-Hui Tu

Alumni Wen Hui-Tu: Jos olet kiinnostunut työskentelemään pelialalla, ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi ohjelmointitaustaa

“En ollut koskaan kuvitellut työskenteleväni mobiilipeliyrityksessä, ennen kuin aloin tutkia alaa kirjoittaessani maisterintutkielmaani”, kertoo alumnimme Wen-Hui Tu, joka yhdisti opinnoissaan johtamista sekä kvantitatiivisempia kursseja tieto- ja palvelujohtamisen sivuaineen kautta, ja työskentelee nykyään sovelluskaupan optimoinnin asiantuntijana Next Gamesilla.

Uutiset
Terveystuoli, asiakkaan sormessa tutkimuslaite. Kuva: Mikko Raskinen

Miten millenniaalit näkevät sosiaali- ja terveyspalveluiden tulevaisuuden?

Deloittelle tehdyssä opiskelijoiden yritysprojektissa syntyi raikkaita ideoita.

Uutiset
The BScBA Porgram students Rainer Kravets and Julius Thimm by the lake in Mikkeli.

Kauppakorkeakoulun opiskelijatarina: Rainer Kravets

International Business -kandidaattiohjelman opiskelija Rainer Kravets haastattelee podcastissaan kestävän kehityksen johtajia menestyneistä Pohjoismaisista yrityksistä. Opiskelu englanniksi antoi hänelle itsevarmuutta aloittaa podcastin: ”Ilman kielitaitoni ja viestintäosaamiseni kehittymistä en olisi pystynyt siihen.”

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu