Aalto-yliopiston kesäkoulu

Maisterivaiheen kesäkurssit

Tarjoamme poikkitieteellisiä akateemisia kesäkursseja oppijoille, jotka ovat suorittaneet kandidaatintutkinnon. Sukella ajankohtaisiin aiheisiin, päivitä osaamistasi ja kerrytä kansainvälisiä verkostoja samalla kun opit uutta Aalto-yliopiston maailmanluokan tulevaisuussuuntautuneilla kursseilla, joilla hyödynnetään haastepohjaista oppimista.
Two Aalto University students laughing while experimenting or cooking on campus.

Aalto-yliopiston kesäkoulun maisterivaiheen kesäkurssit tarjoavat jotain jokaiselle. Kurssit on suunnniteltu opiskelijoille, elämänlaajuisille oppijoille ja ammattilaisille riippumatta alasta ja kansallisuudesta. 

Haluamme luoda kaikille kursseillemme kansainvälisyyttä ja poikkitieteellisyyttä edistävän ilmapiirin. Uskommekin, että opiskelijoiden yhteistyö ja uusien taitojen soveltaminen johtaa parhaisiin oppimiskokemuksiin. Opiskelijoita opettavat Aalto-yliopiston parhaat akateemikot ja asiantuntijat apunaan uusimmat työelämäsuuntautuneet oppimismetodit.

Selaile maisterivaiheen kurssejamme kesälle 2024

Punahiuksinen nainen tutkii m´biomateriaaleja mikroskoopin avulla Aalto-yliopiston laboratoriossa. .

Nordic Biomaterials

Nordic Biomaterials with CHEMARTS -kesäkurssi kannustaa opiskelijoita yhdistämään muotoilua ja materiaalitieteitä uusien selluloosaan perustuvien ideoiden ja tuotteiden kehittämiseksi.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
A group of four student sitting outside Aalto University School of Business while discussing a group project.

Digital Business

Digital Business on haastepohjainen kurssi, joka keskittyy digitaalisten teknologioiden soveltamiseen liike-elämässä. Intensiivisen kurssin aikana opiskelijat ratkovat yritysten digihaasteita kansainvälisissä ja monitieteellisissä tiimeissä.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Konfettia ja juhlavia värikkäitä nauhoja Helsingissä

Radical Creativity

Sukella radikaalin luovuuden moniselitteiseen määritelmään! Tutki sen monia tasoja selvittääksesi, mitä se merkitsee sinulle henkilökohtaisesti, ihmissuhteissa sekä suhteessa monimutkaisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Students walking and discussing in the park area outside Aalto University campus.

Sustainable Cities and Societies

Olit sitten tulevaisuuden kaupunkisuunnittelija, ympäristön puolestapuhuja tai yksinkertaisesti intohimoinen paremman maailman rakentaja, Sustainable Cities and Societies -kesäkurssin avulla voit hypätä mukaan liikkeeseen, joka tavoittelee kestävämpiä kaupunkeja.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Biotuotekeskuksen avajaiset

Entrepreneurship for Engineers

Insinöörialojen yrittäjyyden kesäkurssi tarjoaa aloitteleville tieteentekijöille, insinööreille tai alan ammattilaisille olennaiset tiedot ja taidot liiketoiminnasta sekä yrittäjyydestä digitalisaation ja tekoälyn aikakaudella.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
A group of five students discussing with laptops photographed from above.

Human-Centered UX Design

Ihmiskeskeinen käyttäjäkokemussuunnittelu (UX design) asettaa ihmiset teknologisen kehityksen eturintamaan varmistaen, että tuotteet ja palvelut vastaavat heidän tarpeitaan ja mieltymyksiään. Digitalisoituvassa maailmassa ihmiskeskeisen suunnittelun priorisointi parantaa käytettävyyttä ja edistää yhteiskunnan yleistä hyvinvointia ja osallisuutta. Tällä kurssilla keskitytään kehittämään taitoja, joita tarvitaan, jotta käyttäjäkokemus menestyksekkäästi ymmärretään ja sisällytetään suunnitteluprojekteihin.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Two students looking at a compter screen.

Data Visualisation

Tiedon visualisointi auttaa meitä käsittelemään tietoa nopeammin, työskentelemään tehokkaammin ja lisäämään tuottavuutta. Tällä kesäkurssilla opiskelijat analysoivat kriittisesti tiedon visualisointia ja käyttävät sitä osana tarinankerrontaa esityksissä ja argumentoinnissa.

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Kesäkoulun maisterikurssien hakulomake

Hae Aalto-yliopiston kesäkoulun kursseille tällä lomakkeella. Haku tapahtuu englanniksi.

Hae täällä
Cafe at campus

Kesäkoulun uutiskirje

Saat tärkeimmät uutisemme suoraan sähköpostiisi ja pääset ensimmäisten joukossa kuulemaan inspiroivista kursseistamme.

Tilaa kesäkoulun uutiskirje!
Aalto University Summer School networking event
A group of undergradiate summer school students during a welcome event picnic on a summery day at Aalto University campus. The sun is shining and the group of students are sitting in on the grass in a park-like setting.

Kandidaattivaiheen kesäkurssit

Tarjoamme poikkitieteellisiä akateemisia kesäkursseja kandidaattivaiheen opiskelijoille.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Three women talking and eating ice cream in front of the Väre building.

Kesäkoulun hakuohjeistus

Hakuohjeet ja tietoja kesäkoulun kurssimaksuista.

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Read experiences from Summer School alumni

Nidhi ja muita Digital Business -opiskelijoita istumassa yhdessä luokkahuoneessa

Kesäkoulun alumnitarina: kohti liike-elämän digitaalisten työkalujen hallintaa monikulttuurisessa ympäristössä

Kesäkoulun Digital Business -kurssi rikastutti opiskelijoita digitaalisilla liike-elämän taidoilla sekä kulttuurisilla kokemuksilla.

Uutiset
Four students taking a look at one's coursework, plant based biomaterials

Kesäkoulun alumnitarina: Nordic Biomaterials -kesäkurssi on ihanteellinen inspiraation ja uusien ideoiden lähde työprojekteihin tai tutkielman aiheen löytämiseksi

Nordic Biomaterials -kurssi kannustaa yhdistämään muotoilua ja materiaalitieteitä uusien selluloosaan perustuvien ideoiden kehittämiseksi.

Uutiset
 Aalto University Summer School Team

Aalto University Summer School Team

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: