Aalto-yliopiston kesäkoulu

Maisterivaiheen kesäkurssit

Tarjoamme poikkitieteellisiä akateemisia kesäkursseja oppijoille, jotka ovat suorittaneet kandidaatintutkinnon. Sukella ajankohtaisiin aiheisiin, päivitä osaamistasi ja kerrytä kansainvälisiä verkostoja samalla kun opit uutta Aalto-yliopiston maailmanluokan tulevaisuussuuntautuneilla kursseilla, joilla hyödynnetään haastepohjaista oppimista.
Two Aalto University students laughing while experimenting or cooking on campus.

Voit hakea jo kevään 2023 Digital Business -kurssille. Hakuaika kesän 2023 kursseille alkaa 1.2.2023. 

Aalto-yliopiston kesäkoulun maisterivaiheen kesäkurssit tarjoavat jotain jokaiselle. Kurssit on suunnniteltu opiskelijoille, elämänlaajuisille oppijoille ja ammattilaisille riippumatta alasta ja kansallisuudesta. 

Haluamme luoda kaikille kursseillemme kansainvälisyyttä ja poikkitieteellisyyttä edistävän ilmapiirin. Uskommekin, että opiskelijoiden yhteistyö ja uusien taitojen soveltaminen johtaa parhaisiin oppimiskokemuksiin. Opiskelijoita opettavat Aalto-yliopiston parhaat akateemikot ja asiantuntijat apunaan uusimmat työelämäsuuntautuneet oppimismetodit.

Selaile maisterivaiheen kurssejamme kesälle 2023

Kurssisivut ovat tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi.

Students working together in a classroom

Radical Creativity

Join Aalto University's brand new graduate-level offer focused on experimentation, piloting and critical reimagination of the meaning of creativity. During the two intensive weeks, students explore radical creativity through multidisciplinary teamwork on real-life company cases.

Aalto University Summer School
Four students sitting in front of Väre building studying and discussing

Digital Business (kevät 2023)

DBMC on haastepohjainen kurssi, joka keskittyy digitaalisten teknologioiden soveltamiseen liike-elämässä. Intensiivisen kurssin aikana opiskelijat ratkovat yritysten digihaasteita kansainvälisissä ja monitieteellisissä tiimeissä.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Nordic Biomaterials artwork by Aron Sajavaara

Nordic Biomaterials

Nordic Biomaterials with CHEMARTS -kesäkurssi kannustaa opiskelijoita yhdistämään muotoilua ja materiaalitieteitä uusien selluloosaan perustuvien ideoiden ja tuotteiden kehittämiseksi. Luonnonmateriaalien ja kehittyneen teknologian yhdistäminen tarjoaa uusia mahdollisuuksia kestävälle kehitykselle sekä perinteisillä että uusilla aloilla.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Four students chatting and looking at a laptop in a cafeteria.

Digital Business

Digital Business Master Class summer 2023 is a challenge-based course with a focus on digital technologies as tools for building businesses. During the intensive course, students work in international teams to plan digital solutions for real business cases from partnering companies.

Aalto University Summer School
 Laura Kitinoja

Laura Kitinoja

Program Director
 Aalto University Summer School Team

Aalto University Summer School Team

Summer school students at Aalto University.

Kandidaattivaiheen kesäkurssit

Tarjoamme poikkitieteellisiä akateemisia kesäkursseja kandidaattivaiheen opiskelijoille.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Three women talking and eating ice cream in front of the Väre building.

Kesäkoulun hakuohjeistus

Hakuohjeet ja tietoja kesäkoulun kurssimaksuista.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu