Aalto-yliopiston kesäkoulu

Kesäkoulun hakuohjeistus

Oletko valmis viettämään inspiroivan kesän Aallossa? Tutustu Aalto-yliopiston kesäkoulun hakuohjeistukseen ja kurssimaksuihin.
Three women talking and eating ice cream in front of the Väre building.

Hakuprosessi

 1. Valitse kurssi ja tarkista hakuvaatimukset
  Linkki hakulomakkeelle löytyy kultakin kurssisivulta (lista kesäkursseista täällä). Tarkista kurssisivulta myös kurssikohtaiset hakutiedot, kuten hakuaika, ennakkotietovaatimukset ja kurssimaksu.
 2. Täytä hakemus
  Ennen kuin haet kurssille, varmista että täytät hakukriteerit ja mahdolliset ennakkotietovaatimukset. Täytä hakulomake huolellisesti ja anna kaikki pyydetyt tiedot. Huomaathan, että kurssien hakuajat vaihtelevat.
 3. Hakemuksen lähetettyäsi
  Hakemuksen lähetettyäsi saat tiedon hyväksymisestä tai pyynnön lisätiedoista kahdessa viikossa. Kurssille hyväksyttyjen opiskelijoiden tulee vahvistaa osallistumisensa kurssipaikan varmistaakseen.
Tilaa kesäkoulun uutiskirje

Hakijaryhmät

Kielitaitovaatimukset

Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssien opetuskieli on englanti. Emme vaadi virallista todistusta englannin kielen taidosta. Opiskelijoilla on kuitenkin oltava hyvät englannin kielen kirjalliset ja suulliset taidot jotta he pystyvät osallistumaan kursseille täysipainoisesti ja saavuttamaan oppimistavoitteet. Kielitaitoa voidaan käyttää kriteerinä hakuprosessissa. 

Kurssimaksut

Kurssimaksut määrittyvät kurssin tason (esim. kandi/maisteri) ja opintopisteiden perusteella. Tarkemmat tiedot kurssikohtaisista maksuista löytyvät kurssien sivuilta.

Joillakin kursseilla on kurssimaksun lisäksi erillinen palvelumaksu, joka kattaa kurssin oheisohjelman ja tapahtumat. Lisätiedot mahdollisesta palvelumaksusta kurssien sivuilta. 

Hyväksytyille hakijoille lähetetään sähköpostitse maksuohjeet. Hakijat vahvistavat osallistumisensa maksamalla kurssimaksun. Kurssimaksun voi maksaa luottokortilla tai suomalaisten verkkopankkien kautta. Ulkomaisten hakijoiden tulee varmistaa, että heidän luottokortiltaan voi suorittaa kansainvälisiä maksuja.

 

Tutustu kursseihin ja lisätietoihin

Onko sinulla muita kysymyksiä Aalto-yliopiston kesäkouluun hakemisesta? Tarkista usein kysytyt kysymykset tai lähetä sähköpostia osoitteeseen summer@aalto.fi.

Aalto University during the summer

Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit

Tutustu Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssivalikoimaan

People walking in a summery park

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko sinulla kysymyksiä Aalto-yliopiston kesäkouluun liittyen?

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Aalto-yliopiston kesäkoulu
 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu