Aalto-yliopiston kesäkoulu

Kesäkoulun hakuohjeistus

Oletko valmis viettämään inspiroivan kesän Aallossa? Tutustu Aalto-yliopiston kesäkoulun hakuohjeistukseen ja kurssimaksuihin.
Three women talking and eating ice cream in front of the Väre building.

Loading table of contents

Application process

Hakijaryhmät

Kaikkien kesäkursseille osallistuvien tulee olla täysi-ikäisiä. Lisäksi osallistujan tulee olla suorittanut lukio, ammatillinen tutkinto tai vastaava kurssin alkuun mennessä.

Kielitaitovaatimukset

Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssien opetuskieli on englanti. Emme vaadi virallista todistusta englannin kielen taidosta. Opiskelijoilla on kuitenkin oltava hyvät englannin kielen kirjalliset ja suulliset taidot jotta he pystyvät osallistumaan kursseille täysipainoisesti ja saavuttamaan oppimistavoitteet. Kielitaitoa voidaan käyttää kriteerinä hakuprosessissa. 

Kurssimaksut

Kurssimaksut määrittyvät kurssin tason (esim. kandi/maisteri) ja opintopisteiden perusteella. Tarkemmat tiedot kurssikohtaisista maksuista löytyvät kurssien sivuilta.

Joillakin kursseilla on kurssimaksun lisäksi erillinen palvelumaksu, joka kattaa kurssin oheisohjelman ja tapahtumat. Lisätiedot mahdollisesta palvelumaksusta kurssien sivuilta. 

Hyväksytyille hakijoille lähetetään sähköpostitse maksuohjeet. Hakijat vahvistavat osallistumisensa maksamalla kurssimaksun. Kurssimaksun voi maksaa luottokortilla tai suomalaisten verkkopankkien kautta. Ulkomaisten hakijoiden tulee varmistaa, että heidän luottokortiltaan voi suorittaa kansainvälisiä maksuja.

Fees

Visas and budgeting

Four students chatting and looking at a laptop in a cafeteria.

Travel arrangements for Summer School students

Learn about the guidelines for visa application and budgeting for your stay during the summer course.

Aalto University Summer School
 Summer School team

Summer School team

Tutustu kursseihin ja lisätietoihin

Onko sinulla muita kysymyksiä Aalto-yliopiston kesäkouluun hakemisesta? Tarkista usein kysytyt kysymykset tai lähetä sähköpostia osoitteeseen summer@aalto.fi.

A smiling Aalto student in a yellow Aalto University t-shirt sitting on the shoulders of another student.

Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit

Tutustu Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssivalikoimaan

aalto logo on campus

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysymyksiä Aalto-yliopiston kesäkouluun liittyen?

Aalto-yliopiston kesäkoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: