Nyheter

Coronavaccinering på campus i Otnäs i september

Vaccinering utan tidsbokning för studerande och anställda den 12., 19. och 26. september i Kandidatcentret, Otsvängen 1, Y115.
Kandidaattikeskus

Studerande och anställda vid Aalto-universitetet har oberoende av var de bor möjlighet att få sin första, andra eller tredje dos av coronavaccinet den 12., 19. eller 26.9 kl. 9–15.30. Vaccinet ges på Otnäs campus i Kandidatcentret, Otsvängen 1, Y115 utan tidsbokning.

Om du får din andra vaccindos ska det ha gått minst 6 veckor från den första vaccindosen. Om du får din tredje vaccindos ska det ha gått minst 4 månader från den andra vaccindosen.

På vaccinationsstället är det möjligt att få EU:s coronaintyg över coronavaccination.  Om du har en tillfällig finländsk personbeteckning kan du få en utskrift av intyget.

Det är frivilligt att vaccinera sig. Ta med ett identitetsbevis eller ditt FPA-kort till vaccineringen. Även studerande från andra orter har möjlighet att få vaccin i Esbo.

Välkommen!

* * *

Övriga coronavaccinationsplatserna i Esbo

  • Esbo centrum, adress Lagstadsgatan 1
  • Köpcentret Ainoa i Hagalund. Vaccinationsplatsen ligger på köpcentrets första våning, intill Stadium. Det finns alltid en svenskspråkig vaccinerare i Ainoa.
  • Lippulaiva har öppet måndagar och tisdagar. Vaccinationsplatsen finns i Esbo-info, vid biblioteket på tredje våningen av köpcentret Lippulaiva.
  • Sellobiblioteket har öppet onsdagar, torsdagar och fredagar. Vaccinationsplatsen finns i biblioteket på andra våningen av köpcentret Sello.

Boka tid till dessa fyra platser på webben på coronavaccinbokning.fi. Om du vill sköta ärendet per telefon, ring vårt tidsbokningsnummer på tfn 09 816 34800 (mån–fre kl. 8–16) så ringer vi dig. Coronavaccinering i Esbo.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:

Läs fler nyheter

Opiskelijoita ja henkilökuntaa kuvattuna yläperspektiivista. Ihmiset kävelemässä eri suuntiin. Liikettä kuvassa.
Universitetet Publicerat:

Påverka vår levande strategi – svara på en enkät om universitetets förhandsöversikt 2023

Alla aaltoiter och partner är varmt välkomna att dela med sig av sina tankar genom att svara på en webbenkät senast den 30 september.
Otaniemi - kuva Unto Rautio
Campus, Universitetet Publicerat:

Förslag på hur du skulle använda 13 000 e för välbefinnandet av Aalto-universitetets studenter!

Lämna ditt förslag senast den 29.9.2023 som ett deltagande budgetprojekt för att förbättra studenternas välbefinnande på campus. En vinnare kommer att röstas fram från de genomförbara idéerna under år 2023.
Ilkka Niemelä in his official black ceremony clothes giving speech
Pressmeddelanden, Universitetet Publicerat:

Ilkka Niemeläs budskap till Finlands regering: Innovationer och den hållbara tillväxten försvinner om riktlinjerna för invandring genomförs

Internationaliseringen har påskyndat uppkomsten av nya innovationer och röjt banan för många finländska tillväxtföretag som fått sin början vid Aalto. Av Aalto-universitetets akademiska personal är redan nästan hälften från ett annat land än Finland och Aalto har studerande från över 100 länder.
Designs for a Cooler Planet -näyttelyt ovat kaikille avoimia. kuva: Kalle Kataila
Campus, Universitetet Publicerat:

På vilket sätt syns framtiden redan?

När läsåret börjar önskar Aalto-universitetets campus alla välkomna med öppna dörrar. Genom utställningarna och evenemangen i Designs for a Cooler Planet som pågår i en månad kan du bekanta dig med intressanta forskningsprojekt.