Nyheter

Coronavaccinering på campus i Otnäs i september

Vaccinering utan tidsbokning för studerande och anställda den 12., 19. och 26. september i Kandidatcentret, Otsvängen 1, Y115.
Kandidaattikeskus

Studerande och anställda vid Aalto-universitetet har oberoende av var de bor möjlighet att få sin första, andra eller tredje dos av coronavaccinet den 12., 19. eller 26.9 kl. 9–15.30. Vaccinet ges på Otnäs campus i Kandidatcentret, Otsvängen 1, Y115 utan tidsbokning.

Om du får din andra vaccindos ska det ha gått minst 6 veckor från den första vaccindosen. Om du får din tredje vaccindos ska det ha gått minst 4 månader från den andra vaccindosen.

På vaccinationsstället är det möjligt att få EU:s coronaintyg över coronavaccination.  Om du har en tillfällig finländsk personbeteckning kan du få en utskrift av intyget.

Det är frivilligt att vaccinera sig. Ta med ett identitetsbevis eller ditt FPA-kort till vaccineringen. Även studerande från andra orter har möjlighet att få vaccin i Esbo.

Välkommen!

* * *

Övriga coronavaccinationsplatserna i Esbo

  • Esbo centrum, adress Lagstadsgatan 1
  • Köpcentret Ainoa i Hagalund. Vaccinationsplatsen ligger på köpcentrets första våning, intill Stadium. Det finns alltid en svenskspråkig vaccinerare i Ainoa.
  • Lippulaiva har öppet måndagar och tisdagar. Vaccinationsplatsen finns i Esbo-info, vid biblioteket på tredje våningen av köpcentret Lippulaiva.
  • Sellobiblioteket har öppet onsdagar, torsdagar och fredagar. Vaccinationsplatsen finns i biblioteket på andra våningen av köpcentret Sello.

Boka tid till dessa fyra platser på webben på coronavaccinbokning.fi. Om du vill sköta ärendet per telefon, ring vårt tidsbokningsnummer på tfn 09 816 34800 (mån–fre kl. 8–16) så ringer vi dig. Coronavaccinering i Esbo.

 

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Läs fler nyheter

AllWell 2022 Center
Studier, Universitetet Publicerat:

AllWell? - Den årliga enkäten om välbefinnande i studierna genomförs 15.2–1.3.2023

Genom den årliga AllWell?-enkäten om välbefinnande i studierna samlar vi in information om de studerandes upplevelser gällande undervisning, välbefinnande och studieförmåga samt kamratstöd. I år är enkäten öppen 15.2–1.3.2023. Enkäten skickas per e-post till alla andra årets kandidatstuderande och första årets magisterstuderande.
Aalto BIZ Homecoming Day 2023, Pekka Mattila vetää keskustelua
Studier, Universitetet Publicerat:

Handelshögskolan erbjuder ett stort antal program och inriktningsalternativ, berättar Pekka Mattila, professor i marknadsföring

”Med de verktyg som vi kan erbjuda kan man avancera till sådana roller i vilka det på riktigt finns en möjlighet att påverka.”
Kolme henkilöä Kauppakorkeakoululla
Universitetet Publicerat:

Undervisningen och kurserna utvecklas på grundval av responsen från studerandena

Enkäten AllWell? kartlägger saker som kan förbättras för att studerandenas studieförmåga ska bli bättre
Aalto logo on the snow
Campus, Universitetet Publicerat:

Beredskap för cirkulerande elavbrott på Otnäs campus

Om eventuella elavbrott informeras i mån av möjlighet på förhand.