Nyheter

Coronavaccinering på campus i Otnäs i september

Vaccinering utan tidsbokning för studerande och anställda den 12., 19. och 26. september i Kandidatcentret, Otsvängen 1, Y115.
Kandidaattikeskus

Studerande och anställda vid Aalto-universitetet har oberoende av var de bor möjlighet att få sin första, andra eller tredje dos av coronavaccinet den 12., 19. eller 26.9 kl. 9–15.30. Vaccinet ges på Otnäs campus i Kandidatcentret, Otsvängen 1, Y115 utan tidsbokning.

Om du får din andra vaccindos ska det ha gått minst 6 veckor från den första vaccindosen. Om du får din tredje vaccindos ska det ha gått minst 4 månader från den andra vaccindosen.

På vaccinationsstället är det möjligt att få EU:s coronaintyg över coronavaccination.  Om du har en tillfällig finländsk personbeteckning kan du få en utskrift av intyget.

Det är frivilligt att vaccinera sig. Ta med ett identitetsbevis eller ditt FPA-kort till vaccineringen. Även studerande från andra orter har möjlighet att få vaccin i Esbo.

Välkommen!

* * *

Övriga coronavaccinationsplatserna i Esbo

  • Esbo centrum, adress Lagstadsgatan 1
  • Köpcentret Ainoa i Hagalund. Vaccinationsplatsen ligger på köpcentrets första våning, intill Stadium. Det finns alltid en svenskspråkig vaccinerare i Ainoa.
  • Lippulaiva har öppet måndagar och tisdagar. Vaccinationsplatsen finns i Esbo-info, vid biblioteket på tredje våningen av köpcentret Lippulaiva.
  • Sellobiblioteket har öppet onsdagar, torsdagar och fredagar. Vaccinationsplatsen finns i biblioteket på andra våningen av köpcentret Sello.

Boka tid till dessa fyra platser på webben på coronavaccinbokning.fi. Om du vill sköta ärendet per telefon, ring vårt tidsbokningsnummer på tfn 09 816 34800 (mån–fre kl. 8–16) så ringer vi dig. Coronavaccinering i Esbo.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:

Läs fler nyheter

Aalto-yliopisto valittiin Suomen parhaaksi yliopistoksi QS-vertailussa.
Universitetet Publicerat:

Aalto-universitetet håller sin första plats i Finland i QS universitetsrankningen 

Aalto-universitetet har fortsatt framgång i den internationella QS världsuniversitetsrankningen och håller sin plats som bästa universitet i Finland.
Tredelad bild: gul blomma och texten Marsio till vänster, bild av Aino-Marsio-Aalto i mitten, Aalto-logotypen till höger
Campus, Universitetet Publicerat:

Marsio, Aalto-universitetets nya mötesplats för alla, slår upp dörrarna i september

Öppningsutställningarna kring temat Vi gör det omöjliga möjligt presenterar Aalto-gemenskapens lösningar för att skapa en hållbar framtid.
Poikkeustilanne-kuvitus
Campus, Undantagssituationer, Universitetet Publicerat:

Förändringar under sommaren på Aalto-universitetets metrostation

Aalto-universitetets metrostations renoveringsarbete kommer att stänga ingångar under sommaren 2024.
Piano Top Loungessa
Campus, Samarbete, Studier, Universitetet Publicerat:

Studenterna bestämde: två gemensamma pianon anlände till campuset

Vinnaren av Aalto-universitetets studenternas inkluderande budget är gemensam piano.