För alumner

Nätverka och håll dina kontaktuppgifter uppdaterade

Alumnnätverket gör det möjligt för dig att hålla kontakten med dina klasskamrater och bibehålla dina värdefulla kontakter efter examen. Gå med i alumnnätverket eller uppdatera dina kontaktuppgifter i Aalto Alumni Circle.
Aalto Alumni Circle

Baserat på Aalto-universitets strategi och i samarbete med andra universitetsaktörer verkar Aalto-universitetets alumnrelationer för interdisciplinär interaktion och långsiktiga, givande och mångsidiga partnerskap mellan universitetet och dess alumner.

Vårt mål är att låta alumner från Aalto-universitetet aktiva deltagare och påverkare inom universitetsgemenskapen.

Medlemmar i alumnnätverket tar del av färsk forskningsinformation, får tillgång till multidisciplinära nätverk och erbjuds en mängd olika möjligheter för personlig utveckling och nätverkande. Du kan till exempel vara mentor för en studerande, hålla kontakten med dina studiekamrater genom Alumni Circle och mingla på något av våra många evenemang.

Av över 100 000 utexaminerade är nästa 40 000 alumner från 80 olika länder redan medlemmar i Aalto-universitetets alumnnätverk.

Gå med i alumnnätverket eller uppdatera dina kontaktuppgifter i Aalto Alumni Circle.

Kom ihåg att även följa Aalto-universitetets alumnrelationer på Facebook och LinkedIn.

At gå med i alumnnätverket är gratis för Aaltoalumner.

Om du inte har en examen från Aalto är du välkommen att gå med i Friends of Aalto-nätverket och sedan uppdatera dina kontaktuppgifter till [email protected]

Mer information: [email protected]

 

Read more

Ryhmä opiskelijoita

Förmåner för alumner

Som registrerad i Aalto-universitetets alumnnätverk får du förutom nätverks- och påverkningsmöjligheter många andra fördelar.

För alumner
Q and A

Frågor om alumnverksamheten?

Här hittar du svar på dina frågor om alumnverksamhet. Du kan också kontakta Aalto-universitetets alumnerelationer direkt.

För alumner

Dataskyddsmeddelanden

Meddelanden informerar om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har till dina egna personuppgifter.

Läs mer (fi/en)
People at Learning Centre
Dataskyddsmeddelanden
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat