För alumner

Arrangera en återträff

En återträff är ett ypperligt tillfälle att träffa vänner från studietiden, umgås och minnas sina egna studieår. Om du vill bjuda in dina studiekompisar och fira till exempel att din årskurs fyller jämna år, så ger vi gärna tips och råd.
Two business students, one is holding a laptop, discussing with the Professor after his lecture. Another group of students talk in the background.

Med hjälp av Aalto-universitetets alumnrelationer ordnas ett dussintal återträffar varje år. Vi hjälper gladeligen till med alla nedanstående arrangemang, så tveka inte att ta kontakt med oss så fort som möjligt.

Planeringsprocessen och mallar

  • Budgetbotten
  • Mall för inbjudan

Råd och hjälp

Vi ger gärna råd och tips om ärenden som har att göra med att ordna en återträff, såsom tips/rekommendationer om lämpliga festplatser och restaurangalternativ. Via oss kan man även få kontaktuppgifter till studentkörer och band.

Bokning av utrymmen

Om du vill ordna en återträff någonstans på Aalto-universitetets campus, så reserverar vi utrymmet. Samtidigt meddelar vi även om övriga alumnevenemang om du vill kombinera återträffen med något annat evenemang. Om de beslutar dig för att ordna en återträff, kan vi komma överens om en planeringsträff. I Dipoli ordnas guidade visningar för 100 € per 15 personer, förfrågningar: jason.nuotio (at) aalto.f

Studiekamraternas kontaktuppgifter

Vi kan dra nytta av vår nätverkstjänst, där det finns kontaktuppgifter för över 40 000 alumner. På grund av dataskyddslagar kan vi inte dela med oss av kontaktuppgifterna, utan kontakten sker via oss.

Postning

Av oss får du en färdig mall för inbjudan, där du kan skriva din inbjudan som vi distribuerar i första hand elektroniskt och per brev till dem som inte har en e-postadress. I inbjudan uppmanar vi även alla till att registrera sig i Aalto-universitetets alumnnätverk, så att kontakten till universitetet kan bibehållas också i framtiden.

Kommunikation

Vi meddelar om evenemanget i evenemangskalendern, och en länk till evenemanget inkluderas i alumnnotifikationen som sänds via e-post.

Hur kan du komma igång?

Kontakta alumnrelationer: [email protected]

Vi ger dig gärna tips och råd om hur du kommer igång med planeringsprocessen.

Vi ses när det är dags för fest!

Dataskyddsmeddelanden
  • Publicerat:
  • Uppdaterad: