Alumneille

Järjestä kurssitapaaminen

Vuosikurssitapaaminen on loistava tilaisuus tavata opiskeluaikaisia ystäviä, vaihtaa kuulumisia sekä muistella omia opiskeluaikoja. Jos haluat kutsua omat opiskeluystäväsi vuosien takaa ja juhlistaa vaikkapa vuosikurssisi pyöreitä vuosia, annamme vinkkejä mielellämme.
Juhlat

Aalto-yliopiston alumnisuhteiden avustuksella järjestetään vuosittain kymmeniä vuosikurssitapaamisia.
Autamme kurssin toimikuntaa seuraavissa järjestelyissä mielellämme – olethan siis hyvissä ajoin meihin yhteydessä.

Neuvonta ja ohjeistus

Annamme mielellämme neuvoa vuosikurssitapaamisen suunnitteluun liittyvissä asioissa, kuten vinkkejä/suosituksia sopivista tapahtumapaikoista ja ravintolavaihtoehdoista. Kauttamme voit tiedustella myös yhteystietoja opiskelijakuoroihin ja -yhtyeisiin.

Tilavaraukset

Jos haluat järjestää vuosikurssitapaamisenne jollakin Aalto-yliopiston kampuksella, varaamme tilan (max 30 hlöä). Suurempiin tilaisuuksiin voitte käyttää ravintoloita ja kahviloita tai olla yhteydessä laitokseen/kouluun voivatko he tarjota tilat. Mikäli päätät järjestää vuosikurssitapaamisen, voimme sopia suunnittelutapaamisen. Samalla kerromme myös muista alumnitapahtumistamme, mikäli haluat yhdistää vuosikurssitapaamisen jonkin tilaisuuden yhteyteen. Esimerkiksi lukuvuoden avajaisiin kutsutaan kaikki 50 vuotta sitten aloittaneet ja mm. Aalto Alumni Weekend -tapahtumaan kaikki alumnit.

Suosittelemme arki-iltaa, sillä emme voi taata henkilökuntaa paikalle ja tiloja viikonloppuisin.

Kampuksen eri rakennuksissa järjestetään opastettuja kierroksia alkaen 100 €/20 hlöä: Opastettu kierros Aalto-yliopiston kampuksella.

Vuosikurssilaisten yhteystiedot

Voimme hyödyntää alumnirekisteriä, jossa on yli 40 000 alumnin tiedot. Tietosuojalakiin ja rekisteriin vedoten emme voi luovuttaa henkilöiden yhteystietoja, joten heidän kontaktoiminen tapahtuu meidän kauttamme.

Postitus

Meiltä saat valmiin Aallon kutsupohjan, johon voi kirjoittaa kutsun, ja jonka lähetämme kurssilaisille ensisijaisesti sähköisesti. Kutsussa kehotamme kaikkia rekisteröitymään myös Aalto-yliopiston alumniverkostoon, jotta jatkossakin yhteys yliopistoon säilyisi.

Viestintä

Viestimme tapaamisesta tapahtumakalenterissa, johon on linkki myös sähköpostitse lähetettävässä alumnitiedotteessa.

Miten pääset alkuun?

Ota yhteyttä alumnisuhteisiin: [email protected]

Jos haluat järjestää Kauppakorkeakoulun alumnien vuosikurssitapaamisen tai muun tapahtuman, lue ohjeet täältä ja ole yhteydessä [email protected].

Annamme mielellämme vinkkejä suunnittelun alkuun pääsemiseksi.

Tavataan juhlajärjestelyjen merkeissä!

Järjestä oman vuosikurssin tai muun alumniryhmän tapaaminen

Alumnien vuosikurssitapaamisissa sinulla mahdollisuus tavata opiskelukavereita valmistumisen jälkeen.

Kauppakorkeakoulun alumnien vuosikurssitapaamiset
An alumni class celebrating together at the School of Business Homecoming Day 2018
Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: