Yritysyhteistyö

Opetusyhteistyö ja palvelut työnantajille: tavoita opiskelijat ja näy kampuksella

Opetusyhteistyö antaa yritykselle näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa, mahdollistaa tutustumisen tulevaisuuden osaajiin ja tutustuttaa tiedeyhteisöön. Kun olet rekrytoimassa opiskelijoita kesätyö-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoihin, Career Design Labin tarjoamat työnantajapalvelut ovat käytettävissäsi.
A group of seven students in their colofurful overalls, playing a game in Aalto Party

Rekrytoi, tue ja näytä suuntaa

Career Design Lab ja Kauppakorkeakoulun työnantajapalvelut auttavat opiskelijoita ja työnantajia löytämään toisensa monin eri tavoin. Tarjoamme työnantajien käyttöön erilaisia viestintäpalveluita, työpaikkaportaali JobTeaserin sekä järjestämme rekrytointimessuja.  Opiskelijoiden työelämätaitojen kehittymistä tuetaan esimerkiksi mentorointiohjelmilla, joihin yritykset voivat myös osallistua. 

Otaniemi kampus

Uramuotoilu ja palvelut työnantajille

Työn tulevaisuus on täällä! Rekrytoi Aalto-yliopiston opiskelijoita, osallistu uratapahtumiin ja kehitä tulevaisuuden työuria yhteistyössä kanssamme.

Career Design Lab
Four people sitting on a bench outside a Building with large glass windows and a School of Business logo. People are laughing.

Palvelut työnantajille Kauppakorkeakoulussa

Kauttamme tavoitat kauppatieteiden opiskelijat monin tavoin. Julkaisemme työpaikkailmoituksia, välitämme rekrytointiviestejä, järjestämme ura- ja rekrytointitapahtumia ja paljon muuta.

Kauppakorkeakoulu

Ole mukana opetuksessa

Opetusyhteistyö antaa yritykselle näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa ja mahdollisuuden tutustua varhaisessa vaiheessa tulevaisuuden osaajiin. Yritysten mukanaolo opetuksessa ja aitojen työelämän haasteiden ratkominen lisää oleellisesti oppimisen merkityksellisyyttä ja opiskelijoiden motivaatiota. Projektikurssit ja oppituntien aikana tehtävät case-harjoitukset ovat keskeinen tapa vahvistaa opiskelijoiden työelämätaitoja.

Opiskelija työskentelemässä tietokoneen ääressä

Teetä opinnäytetyö

Maisterivaiheen opinnäytetyö on yritykselle tehokas tapa hyödyntää akateemista tutkimusta oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Yritysyhteistyö
Project work course gala

Opintoprojektit

Opiskelijaprojekteissa ratkotaan tosielämän haasteita yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Yritysyhteistyö

Haluatko tietää lisää aiemmista opintoprojekteista?

Täältä löydät uutisia erilaisista tosielämän haasteista, joita opiskelijat ovat ratkoneet yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Lue lisää
kuvituskuva opiskelijoista
Ota yhteyttä Aalto-yliopiston yrityssuhteiden tiimiin
A picture of the Meyer shipyard on the wall of a company-sponsored lecture hall.

Näkyvyyttä nimikkosalilla

Nimikkosalinäkyvyys kampuksella luo opiskelijoille positiivista työnantajamielikuvaa ja tavoittaa myös yliopiston henkilökunnan sekä vierailijat.

Yhteistyö
Students with bicycles in Otaniemi

Aalto-yliopistokiinteistöt - ACRE

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Kampus

Lahjoita tulevaisuus

Tule mukaan rakentamaan kestävää tulevaisuutta! Yhdessä voimme ratkaista yhteiskunnan vaikeimpia haasteita.

Lue lisää
Two female students in a lab
Kumppanuuspalveluiden tietosuojailmoitus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: