Uutiset

Uudet esittelysivut Kauppakorkeakoulun Premium Partnereille

Kauppakorkeakoulun partneriohjelmaan sisältyy monipuolista yhteistyötä koulun eri tasoilla. Uusilla sivuilla pääset tutustumaan yhteistyöhön tarkemmin!
Students working as a team at the School. Photo: Roope Kiviranta
Opiskelijat työskentelemässä koulun tiloissa. Kuva: Roope Kiviranta

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Premium Partner –ohjelma perustettiin vuonna 2000.  Yritysyhteistyöllä on kuitenkin paljon pidempi historia koulussamme ja se näkyy myös nykyisissä partnereissa. Partnereita on 11 ja näistä varsin monen yhteistyö koulumme kanssa juontaa juurensa pitkälle menneisyyteen.  

Yhteistyö partnereiden kanssa on monipuolista: opetusyhteistyöstä opiskelijoiden rekrytoimiseen ja tutkimukseen sekä koulumme strategiseen kehittämiseen asti. Koska vain osa yhteistyöstä näkyy laajalle, halusimme tuoda esille tätä monipuolisuutta kertomalla partnereistamme hiukan tarkemmin. Tämän vuoksi olemme nyt alkuvuoden aikana laatineet yhteistyössä partnereiden kanssa heille kullekin oman sivun, joka kertoo yhteistyöstämme sekä partneruudesta tarkemmin. Näille sivuille kokoamme aina ajankohtaisimmat uutiset kunkin partnerin yhteistyöstä sekä kerromme hiukan taustoja. Minkälaista yritysyhteistyötä koulussamme tehdään, minkälaisia yrityksiä meillä on partnereina ja mitä tavoitteita heillä on partneruuteen. Toivomme, että sivut palvelisivat niin henkilöstöä, alumneja kuin opiskelijoitakin.  

Sivujen laatimisen aikana saimme samalla muistella pitkää yhteistyötämme ja otimme sivuillekin mukaan hiukan vanhojen muistelua – joiltain sivuilta löydät mm. kuvia ARENA-messuilta. Olemme saaneet myös kommentteja sivuille niin opettajiltamme kuin partnereidenkin edustajilta, joille yhteistyö on osoittautunut yleisesti hedelmälliseksi.  

Partneriohjelmasta saat lisätietoja alla olevan linkin kautta.  

Partnerisivut

Premium Partner - Alma Media

Lue lisää Alma Mediasta, Kauppakorkeakoulun Premium Partnerista

Two people are sitting on beanbag chairs, the other is reading a book and the other is holding a mobile phone. In the background three people are sitting around a table with a computer and are talking to eachother.

Premium Partner - Deloitte

Lue lisää Deloittesta, Kauppakorkeakoulun Premiun Partnerista

crowd of people are standing in front of black wall with green dots and some text. Deloitte logo on the right-hand upper corner.

Premium Partner - EY

Lue lisää EY:stä, Kauppakorkeakoulun Premium Partnerista

Picture of EY representatives in the 2016 Arena fair

Premium Partner - Finavia

Lue lisää Finaviasta, Kauppakorkeakoulun Premium Partnerista

Blue night skyes and the Helsinki Airport buidling with lights

Premium Partner - Hilti

Lue lisää Hiltistä, Kauppakorkeakoulun Premiun Partnerista.

Three people with red shirts are standing in front of a roll-up with Hilti logo and a man in grey shirt is standing in front of them and looking at a broschure stand

Premium Partner - Konecranes

Lue lisää Konecranesistä, Kauppakorkeakoulun Premium Partnerista

A woman is facing the camera and she is standing behind two people, whose backs are only showing. The woman looks like she is talking. Red pictures and Konecranes logo in the background wall.

Premium Partner - KPMG

Lue lisää KPMG:sta, Kauppakorkeakoulun Premium Partnerista

A woman is standing in front of roll-ups with KPMG logo, wearing sunglasses, smiling and holding a large pen next to her face.

Premium Partner - K-ryhmä

Lue lisää K-ryhmästä, Kauppakorkeakoulun Premium Partnerista

Three women are sitting at a cafe holding coffee cups and a bottle of water.

Premium Partner - OP Ryhmä

Lue lisää OP:sta, Kauppakorkeakoulun Premium Partnerista

People in front of colorful roll-ups with pictures of rocks and Finnish text. People are talking to each other, some are reading books. Candy and computer on the tables.

Premium Partner - Posti

Lue lisää Postista, Kauppakorkeakoulun Premium Partnerista

Four people are wearing dark hoodies, standing infront of orange wall with Posti logo, smiling and waving. One is showing a victory sign with fingers.

Premium Partner - PwC

Lue lisää PwC:stä, Kauppakorkeakoulun Premium Partnerista

A group of men and women are sitting on a small couch and standing close to each other.

Partneriohjelma pitkäjänteiseen kumppanuuteen

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla on oma partneriohjelma, joka rakentaa ja ylläpitää tiiviitä, pitkäaikaisia suhteita korkeakoulun ja yritysten välillä. Se on lajissaan ainutlaatuinen Suomen korkeakouluissa ja avaa yhteyksiä myös Aalto-yliopiston muihin kouluihin.

Lue lisää
Partnership Program
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Mikko Jääskeläinen
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Mikko Jääskeläinen: Opiskelu Kauppiksessa on avannut työuran kannalta monia ovia

Rahoitusta ja Creative Sustainability -pääainetta opiskellut alumnimme Mikko Jääskeläinen päätyi valmistumisen jälkeen töihin liikkeenjohdon konsultointiin. Siellä hän innostui liikenne- ja kiinteistöinfrastruktuurihankkeista, jonka myötä hän hakeutui kaupunkitalouden ja maankäytön yleissuunnittelun tehtäviin Helsingin kaupungille, ja sieltä liikenne- ja viestintäministeriöön. Parasta hänen työssään on mielenkiintoiset tehtävät sekä asiantuntevat kollegat.
Kestävyysraportointikilpailun 2022 voittajat
Yhteistyö, Palkitut Julkaistu:

Suomen parhaat kestävyysraportit ovat korkealaatuisia

Stora Enso voitti kokonaiskilpailun jo kolmannen kerran.
Aalto_Junior_kids workshopping_photo_Jaakko_Kahilaniemi.jpg
Yhteistyö Julkaistu:

Taidekoulutuksen ja -kasvatuksen visio 2030 esittää merkittäviä muutoksia taideaineiden opetukseen

Visiossa esitetään toimenpiteitä taidekasvatuksen ja -koulutuksen vahvistamiseksi ja kehittämiseksi kaikilla koulutusasteilla sekä taiteiden lukiodiplomien tuomista yhdeksi aineeksi ylioppilastutkintoon.
Unite! Steering Committee met at TU Graz
Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

Uudella kaudellaan Unite!-yliopistoallianssi pyrkii kestäviin ratkaisuihin digitaalisen ja vihreän Euroopan edistämiseksi

Unite! on päättänyt pilottivaiheensa ja käynnistänyt uuden vaiheen, jonka tavoitteena on toteuttaa kestäviä, konkreettisia ja hyödyllisiä tuotoksia digitaalisen ja vihreän Euroopan edistämiseksi.