Tuotantotalouden laitos

Maisteriopinnot

Tuotantotalouden laitos tarjoaa useita tuotantotalouteen ja teknologiaryrittäjyyteen liittyviä ohjelmia sekä tekniikan että muiden tieteenalojen opiskelijoille.
DIEM students

Aalto-yliopiston Tuotantotalouden erityispiirteenä on yhdistää prosessien ja monimutkaisten järjestelmien kehittämiseen keskittyvä teollisuustalous strategiseen ja yrittäjähenkiseen johtamiseen. Tästä näkökulmasta tarjoamme useita tuotantotalouteen ja teknologiaryrittäjyyteen liittyviä ohjelmia sekä tekniikan että muiden tieteenalojen opiskelijoille.

Tuotantotalouden laitos osallistuu useisiin koulutusohjelmiin yliopistossa. Näistä merkittävimpiä ja lähimpänä osaamistamme ovat:

Maisteriohjelmat

Aalto University / students doing teamwork /  photo by Unto Rautio

Master's Programme in Information Networks

Master’s Programme in Information Networks educates cross-disciplinary thinkers and innovators with technical yet human-centric skills. Students gain a comprehensive understanding of the interaction between human beings and digital technologies on an individual, group, organisational and societal level.

Koulutustarjonta
A group of students working on a presentation at Aalto Ventures Program

Aalto Ventures Program

Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta sen voi rakentaa haluamanlaisekseen. Me opetamme opiskelijoita rakentamaan kuin yrittäjä.

Lisäksi tarjoamme useita sivuainetta ja olemme mukana monissa muissa ohjelmissa, mm. Master’s Programme in International Design Business Management (IDBM), Information and Service Management (BIZ). Lisäksi tarjoamme opetusta Helsingin yliopiston lääketieteelliselle ja oikeustieteelliselle tiedekunnalle.

 

Industrial Engineering and Management (IEM) programme

Aalto University / group of students walking under trees / photography: Roee Cohen

Master's theses, exemplary works

Master's Programme in Industrial Engineering and Management. Master's theses, exemplary works

Department of Industrial Engineering and Management
DIEM people
Tuotantotalouden laitos
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu