Aalto Ventures Program

Kestävyyttä yrittäjyyden keinoin

Me opetamme opiskelijoita rakentamaan kuin yrittäjä.

Tilaa uutiskirje tai lue lisää osoittessa https://avp.aalto.fi/

A group of students working on a presentation at Aalto Ventures Program

Mikä on Aalto Ventures Program (AVP)?

Aalto Ventures Program on Aalto-yliopiston yrittäjyyskoulutusohjelma. AVP:n opiskelijat työskentelevät monialaisissa tiimeissä, tekevät käytännönläheisiä harjoituksia ja saavat maailman muuttamiseen tarvittavia työkaluja, jotka toimivat yhtä lailla oman startupin perustusten valamiseen kuin olemassa olevan yrityksen remontoimiseen sisältä käsin. Me opetamme opiskelijoita rakentamaan kuin yrittäjä.

Anttoni Aniebonam, AVP Student from School of Business

AVP keskittyy enemmän aitoon kehittymiseen ja konkretiaan verrattuna perinteisiin kursseihin. Sain paljon resursseja, joita käyttää muualla.

Anttoni Aniebonam, AVP:n opiskelija Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulusta

Yrittäjyysopintoja kaikille aaltolaisille

Kaikkien Aallon korkeakoulujen opiskelijat ovat tervetulleita AVP:n kursseille ja valitsemaan Startup Minor -sivuaineen.

AVP:n kursseilla lähestytään yrittäjyyttä monenlaisista näkökulmista. Kursseilla käydään läpi tärkeitä yrittäjyyden osa-alueita, kuten johtajuutta, design thinking -ajattelumallia, talouden ymmärtämistä, innovaatioita, startup-maailmaa, prototyyppien rakentamista, tarinankerrontaa ja paljon muita. Konkretia ja kestävä kehitys ovat vahvasti läsnä kaikilla kursseilla, ja niitä opettavat omien opettajiemme lisäksi muun muassa vierailevat opettajat, yrittäjät, sijoittajat ja tutkijat. Yhdessä he kaikki auttavat sinua saamaan tarvittavat työkalut tulevaa uraasi ja parempaa huomista varten.

Lippulaivakurssillamme Startup Experiencellä opit kaikki tarvittavat taidot ja saat kokemusta startupin perustamiseen ja pyörittämiseen — tarvitsematta kuitenkaan perustaa yritystä. Kurssin jälkeen olet valmis navigoimaan nopeasti muuttuvassa kaupallisessa ympäristössä, tai jopa perustamaan oman yrityksen.

Tutustu kurssitarjontaan.

AVP Summit_01

Oppien laittaminen käytäntöön

Maapallo kohtaa tällä hetkellä useita isoja ongelma, mutta ne eivät ole mahdottomia ratkaista. Parhaita työkaluja suurten ongelmien ratkaisuun ovat koulutus, tiede ja tutkimus, joiden avulla voidaan luoda jotain uutta ja ennennäkemätöntä.

Upeimmatkaan uudet keksinnöt eivät kuitenkaan juuri tee vaikutusta, elleivät ne koskaan poistu luokkahuoneesta tai laboratoriosta, jossa ne kehitettiin. AVP voi auttaa niiden esittelemisessä maailmalle.

Päästäksesi alkuun et tarvitse tiimiä tai välttämättä ideaakaan — me voimme auttaa molemmissa. Mitä sinulla tarvitsee olla, on yrittäjämäistä asennetta ja vahva tahto luoda positiivista vaikutusta maailmassa. Tuo mukanasi osaamisesi, muodosta tiimi ja rakenna jotain, joka saa sinut ylpeäksi ja tekee maailmasta hieman paremman. Meiltä saat siivet — kaikki mitä sinun tarvitse tehdä, on lentää.

Kun olet valmis, katso mitä meillä on tarjota!

Tulevat tapahtumat

Katso tulevat tapahtumamme täältä: https://avp.aalto.fi/events/

Pysy kuulolla, seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: