Aalto Ventures Program

Kestävyyttä yrittäjyyden keinoin

Me opetamme opiskelijoita rakentamaan kuin yrittäjä.

https://avp.aalto.fi/

A group of students working on a presentation at Aalto Ventures Program

Mikä on Aalto Ventures Program (AVP)?

Aalto Ventures Program on Aalto-yliopiston yrittäjyyskoulutusohjelma. AVP:n opiskelijat työskentelevät monialaisissa tiimeissä, tekevät käytännönläheisiä harjoituksia ja saavat maailman muuttamiseen tarvittavia työkaluja, jotka toimivat yhtä lailla oman startupin perustusten valamiseen kuin olemassa olevan yrityksen remontoimiseen sisältä käsin. Me opetamme opiskelijoita rakentamaan kuin yrittäjä.

Anttoni Aniebonam, AVP Student from School of Business

AVP keskittyy enemmän aitoon kehittymiseen ja konkretiaan verrattuna perinteisiin kursseihin. Sain paljon resursseja, joita käyttää muualla.

Anttoni Aniebonam, AVP:n opiskelija Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulusta

Yrittäjyysopintoja kaikille aaltolaisille

Kaikkien Aallon korkeakoulujen opiskelijat ovat tervetulleita AVP:n kursseille ja valitsemaan Startup Minor -sivuaineen.

AVP:n kursseilla lähestytään yrittäjyyttä monenlaisista näkökulmista. Kursseilla käydään läpi tärkeitä yrittäjyyden osa-alueita, kuten johtajuutta, design thinking -ajattelumallia, talouden ymmärtämistä, innovaatioita, startup-maailmaa, prototyyppien rakentamista, tarinankerrontaa ja paljon muita. Konkretia ja kestävä kehitys ovat vahvasti läsnä kaikilla kursseilla, ja niitä opettavat omien opettajiemme lisäksi muun muassa vierailevat opettajat, yrittäjät, sijoittajat ja tutkijat. Yhdessä he kaikki auttavat sinua saamaan tarvittavat työkalut tulevaa uraasi ja parempaa huomista varten.

Lippulaivakurssillamme Startup Experiencellä opit kaikki tarvittavat taidot ja saat kokemusta startupin perustamiseen ja pyörittämiseen — tarvitsematta kuitenkaan perustaa yritystä. Kurssin jälkeen olet valmis navigoimaan nopeasti muuttuvassa kaupallisessa ympäristössä, tai jopa perustamaan oman yrityksen.

Tutustu kurssitarjontaan.

 

AVP Summit_01

Yrittäjyyden integrointi muuhun opetukseen

Me uskomme vahvasti, että kaikki korkeakouluopiskelijat hyötyvät yrittäjämäisen ajattelutavan kehittämisestä, riippumatta siitä, tuleeko heistä koskaan yrittäjiä. Nopeasti muuttuvassa maailmassa taidot kuten johtajuus, luovuus ja tarinankerronta ovat hyödyllisiä kaikille. 

Tämän takia autamme opettajia Aallossa ja kaikkialla maailmassa lisäämään yrittäjämäistä sisältöä omille kursseillensa. 

Haluatko integroida yrittäjyyssisältöjä omaan kurssiisi? Meillä on ilmaisia ja vapaasti käytettäviä työkaluja, joilla voit esitellä opiskelijoille yrittäjämäisiä lähestymistapoja. Jos haluat uudelleensuunnitella kurssiasi enemmän, ota yhteyttä niin keskustellaan!

Tutustu työkaluihimme, tai ota yhteyttä

 

Upcoming events

Pysy kuulolla, seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu