Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Tee yhteistyötä kanssamme

Toimimme tiiviissä vuorovaikutuksessa alumniemme sekä työnantajien, yritysten ja yhteisöjen kanssa.
Kipsari student lounge photo by Tuomas Uusheimo

Yrityksille ja yhteisöille

Haluatko etsiä toimintaasi vaihtoehtoisia näkökulmia? Yhteistyö kanssamme voi vaikuttaa merkittävästi yrityksesi tai yhteisösi kilpailukykyyn: se voi uudistaa strategiaa tai liiketoimintaa ja luoda uusia innovaatioita.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu etsii kumppaneita, joita kiinnostaa luova toiminta ja riskinotto. Toimimme aktiivisesti ministeriöiden, yritysten, start-upien, kaupunkien, kansalaisjärjestöjen ja säätiöiden kanssa. Yhteistyö on olennainen osa menestystämme sekä opetuksen että tutkimuksen alalla.

Ota yhteyttä Pirita Posti, [email protected], Yrityssuhteet

Alumneille

Toimitko suomalaisen ja kansainvälisen muotoilun, taiteen, arkkitehtuurin tai visuaalisen kulttuurin saralla?

Alumniverkostossamme kuulet tuoreimmat kuulumiset korkeakoulusta, tulevista tapahtumista ja jatko-opinnoista sekä muista aktiviteeteista. Ilmoittautuminen on maksutonta eikä siihen liity velvoitteita. Voit vapaasti päättää osallistumistasi. Haluamme myös kuulla toiveitasi ja ideoitasi alumnitoiminnan kehittämiseksi.

Tervetuloa alumniyhteisöömme!

Lahjoittajille

Nopeasti muuttuvassa maailmassa tarvitaan uskallusta hypätä tuntemattomaan, oppia ja yrittää.

Lahjoitusvaroin mahdollistamme opetuksen ja tutkimuksen pitkäjänteisen kehittämisen, luomme tilaa uusille innovaatioille, ja pystymme reagoimaan nopeammin yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin. Lahjoittajanamme olet mukana varmistamassa, että suomalainen taiteiden ja suunnittelun koulutus on maailman kärkeä myös tulevaisuudessa.

Tue Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulua
Ota yhteyttä: Raila Tapio, lahjoittajasuhteet, [email protected], p. 050 475 9978


Työnantajille

Aalto-yliopiston Yrityssuhteiden yksikkö ja Ura- ja rekrytointipalvelut tarjoavat monipuolisia palveluita ja tukevat opiskelijoidemme työllistymistä opintojaan vastaaviin tehtäviin.

Yhteistyö tarjoaa työnantajille välineitä opiskelijoiden rekrytointiin (harjoittelupaikat, kesätyöt, opinnäytetyöt, pysyvät työpaikat) sekä työnantajakuvan rakentamiseen Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoille.

Lisätietoja: [email protected]p. 050 331 3185

Esimerkkejä opetusyhteistyöstä kanssamme

 Aalto Festival 2018 Fashion

Art & Design Study Projects

Collaborative study project is perfect way to generate innovative and creative solutions to your organisation and business development, to get insights or create new knowledge and seek talent.

Corporate collaboration

Yritysyhteistyö

Tutkimusyhteistyö vahvistaa osaamista ja liiketoiminnan kehittämistä. Opintoprojekteissa syntyy uusia tuote- ja palveluideoita. Kampuksemme tarjoaa innostavan toiminta- ja verkostoitumisympäristön.

Read more
Kaksi naista tekemässä kankaisia rintamerkkejä. Kuva: Marko Oikarinen / Aalto-yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: