Tee yhteistyötä kanssamme

Toimimme tiiviissä vuorovaikutuksessa alumniemme sekä työnantajien, yritysten ja yhteisöjen kanssa.
Kipsari student lounge photo by Tuomas Uusheimo

Yrityksille ja yhteisöille

Haluatko etsiä toimintaasi vaihtoehtoisia näkökulmia? Yhteistyö kanssamme voi vaikuttaa merkittävästi yrityksesi tai yhteisösi kilpailukykyyn: se voi uudistaa strategiaa tai liiketoimintaa ja luoda uusia innovaatioita.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu etsii kumppaneita, joita kiinnostaa luova toiminta ja riskinotto. Toimimme aktiivisesti hallitusten, yritysten, start-upien, kaupunkien, kansalaisjärjestöjen ja säätiöiden kanssa. Yhteistyö on olennainen osa menestystämme sekä opetuksen että tutkimuksen alalla.

Alumneille

Toimitko suomalaisen ja kansainvälisen muotoilun, taiteen, arkkitehtuurin tai visuaalisen kulttuurin saralla?

Alumniverkostossamme kuulet tuoreimmat kuulumiset korkeakoulusta, tulevista tapahtumista ja jatko-opinnoista sekä muista aktiviteeteista. Ilmoittautuminen on maksutonta eikä siihen liity velvoitteita. Voit vapaasti päättää osallistumistasi. Haluamme myös kuulla toiveitasi ja ideoitasi alumnitoiminnan kehittämiseksi.

Liity Alumniverkostoon Aalto Alumni Circlessä

Työnantajille

Aalto-yliopiston Yrityssuhteiden yksikkö ja Ura- ja rekrytointipalvelut tarjoavat monipuolisia palveluita ja tukevat opiskelijoidemme työllistymistä opintojaan vastaaviin tehtäviin.

Yhteistyö tarjoaa työnantajille välineitä opiskelijoiden rekrytointiin (harjoittelupaikat, kesätyöt, opinnäytetyöt, pysyvät työpaikat) sekä työnantajakuvan rakentamiseen Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoille.

Lisätietoja: [email protected]p. 050 331 3185

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu