Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Rankingit

Koulumme opetus, tutkimus ja luova työ on korkeatasoista, kansainvälisesti arvostettua ja laajasti tunnustettua.
Students at a flipchart writing

Monet laitoksemme ovat kansainvälisten rankingien kärjessä vuodesta toiseen. Vuonna 2019 The Business of Fashion arvioi muodin kandidaatin koulutusohjelmamme maailman parhaiden joukkoon. Muodin ja valokuvauksen koulutusohjelmiemme opiskelijoita palkittiin arvostetuilla Hyères Fashion and Photography -festivaaleilla vuonna 2019, kuten useina aikaisempinakin vuosina.

Elokuvataiteen ja lavastustaiteen laitos kouluttaa suomalaisen elokuvateollisuuden ammattilaisia. Vuonna 2017 opiskelijoidemme ja akateemisen henkilöstömme yli 40 elokuvatuotannosta kolmasosa palkittiin alan keskeisillä kansainvälisillä foorumeilla. Meiltä valmistuneiden ja nykyisten opiskelijoidemme elokuvia nähdään säännöllisesti kansainvälisillä festivaaleilla ja kilpailuissa.

Arkkitehtuurin laitoksemme on arvioitu Suomen parhaaksi ja se kuuluu maailman 50 parhaan (41.) arkkitehtuurikorkeakoulun joukkoon (QS 2020). Laitoksen ja akateemisen henkilöstön projektit ovat saaneet useita kotimaisia ja kansainvälisiä tunnustuksia, viimeisimpinä Finlandia-palkinnon (2018) ja ArchDailyn Building of the Year -palkinnon (2018).

Lue lisää Aalto-yliopiston rankingeista

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu