Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Tietoa meistä

Koulutamme seuraavan sukupolven elokuvantekijöitä, muotoilijoita, taiteilijoita ja taidekasvattajia, valokuvaajia, arkkitehtejä ja tutkijoita tuomaan panoksensa yhteiskuntaan luovan työnsä ja tutkimuksensa kautta.
Students at a table_photo by Unto Rautio

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on Pohjoismaiden johtava korkeakoulu muotoilun, muodin, pelien, median, arkkitehtuurin, elokuvan, taidekasvatuksen ja taiteen alalla. Tuotamme maailmanluokan tutkimusta taidekasvatuksessa, muotoilussa ja muotoiluajattelussa, digitaalisessa mediassa ja visuaalisessa kulttuurissa sekä kaupunkisuunnittelussa, arkkitehtuurissa ja maisema-arkkitehtuurissa. Koulutamme opiskelijoitamme maailmankansalaisiksi, jotka luovat mielikuvituksellisia, yhteistyökykyisiä ja epätavanomaisia lähestymistapoja monimutkaisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin.

Rankingit

Olemme yksi johtavista kansainvälisistä yliopistoista alallamme ja opetuksemme ja tutkimuksemme on laajalti arvostettua.

Lue lisää


Avaintietoa

Koulutamme tulevaisuuden osaajia yli 150 vuoden kokemuksella.

Vuoden 2023 lukuja
 

Kampuskartat, osoitteet ja aukioloajat Otaniemen kampuksella

Sivulta löydät ravintolat, Aalto Space -mobiilisovelluksen, kulkuluvat, kartat ja avaimet! Tutustu myös virtuaalikierrokseen.

Tutustu tarkemmin
Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Yhteystiedot ja korkeakoulun johto

Johto

Yhteystiedot

a few layers of different, colourful textile prints put together

Elävä strategiamme (ulkoinen linkki)

Haluamme jatkuvasti oppia toisiltamme, koota oivalluksia ja löytää synnynnäisen luovuuden ja johtajuuden meissä kaikissa. Tutustu visioomme ja tule mukaan strategiatyöhön (kielenä englanti)!

The Ateneum building, photo by Archive Collections, Finnish National Gallery

Historia

Korkeakoulumme historia on suomalaisen muotoilun, taiteiden, arkkitehtuurin, elokuvan ja uuden median historiaa.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: