Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

Korkeakoulun johto

Korkeakoulua johtavat dekaani Tuomas Auvinen sekä kolme varadekaania.

Dekaani Tuomas Auvinen

Auvisella (s. 1968) on monipuolinen kokemus vaativista taidealan johtotehtävistä. Hän on toiminut Taideyliopiston Sibelius-Akatemian dekaanina ja Sibelius-Akatemian rehtorina sekä muun muassa Suomen Kansallisteatterin hallintojohtajana ja Suomen Teatteriliiton toimitusjohtajana. Auvinen on väitellyt taidepolitiikasta ja -johtamisesta London City Universityssä ja hänellä on Executive MBA -tutkinto Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Varadekaani Saija Hollmén

Taiteellinen ja luova toiminta

Taiteellisen ja luovan toiminnan varadekaani Saija Hollmén toimii parhaillaan työelämäprofessorina (08/2020-07/2025) arkkitehtuurin laitoksella, alana Humanitarian architecture. Sitä edeltäen hän on työskennellyt rakennussuunnittelun lehtorina arkkitehtuurin laitoksella vuodesta 2008 lähtien. Opetustyön ohella Hollmén on koordinoinut arkkitehtuurin ja insinööritieteiden välistä yhteistyötä sekä tehnyt aktiivisesti kansainvälistä yhteistyötä niin Aallossa kuin edustamansa Ukumbi-kansalaisjärjestön kautta.

Varadekaanina Saija Hollmén vastaa taiteellisen ja luovan toiminnan käytännöistä ja niiden kehittämisestä korkeakoulussa.

Varadekaani Turkka Keinonen

Tutkimus

Ennen Aalto-yliopistoa Professori Turkka Keinonen työskenteli Nokian tutkimuskeskuksessa ja National University of Singaporessa. Hän on julkaissut yli 100 artikkelia, konferenssipaperia, julkaisuja ja patentteja. Hänen tutkimusintressinsä ovat käyttäjäkeskeinen suunnittelu, tuotekonseptisuunnittelu ja suunnittelun oikeus.

Varadekaani Rasmus Vuori

Opetus

Rasmus Vuori on opettanut New Media Design and Production -ohjelmassa Media Labissa vuodesta 2001 alkaen. Varadekaanina hänen vastualueenaan on opetus.

Lue lisää Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun johtamisesta ja päätöksenteosta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu