Palvelut

Design system

Design system eli suunnittelujärjestelmä auttaa suunnittelijoita ja kehittäjiä tuottamaan käyttäjäystävällisiä, saavutettavia ja brändinmukaisia digitaalisia palveluita.

Aallon design system on julkaistu kesällä 2023. Se on suunnattu kenelle tahansa yliopistossa toimivalle taholle, joka luo digitaalisia palveluita tai viestintää, kuten uutiskirjeitä, asiointipalveluita, tai verkkosivuja. Se toimii sekä visuaalisena apuna että funktionaalisella tasolla koodiesimerkkeineen ja suunnittelutiedostoineen ja ohjeistuksineen. Tarkoituksena on, että design systemistä saa apua mahdollisimman moni, on sitten tarkistamassa brändivärien hex-koodeja tai toteuttamassa verkkosivustoa pohjautuen täysin design systemin tokeneihin, komponentteihin ja moduuleihin.

Design system koostuu sekä Figma-suunnittelutiedostosta että koodiesimerkeistä ja dokumentaatiosivustosta. Kaikki nämä ovat saatavilla aaltolaisille. Design systemiä kehitetään jatkuvasti ja kuulemme mielipiteitä sekä keräämme kontribuutioita muista toteutuksista. Tutustu design systemiin ja muuhun brändisisältöön alla olevan linkin kautta tai suoraosoitteella brand.aalto.fi. Jos haluat ottaa design systemin käyttöön, autamme ja kuulemme kokemuksia mielellämme.

Design system -sivusto

Design system -osio brändisivustolla

Tutustu suunnittelujärjestelmään
Screenshot of Aalto's design system's components page

Lisätietoja antavat

Christopher Wall

Junior Digital Experience Designer

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Brändiohjeisto, materiaalipankki, logot

Sivulla on linkit yliopiston brändiohjeistoon, materiaalipankkiin sekä yliopiston ja koulujen logojen lataamiseen.

Palvelut
066_ARTS_pajakuvia_Arabia__11-2015_photo_Mikko_Raskinen.JPG

Viestintäpalvelut ja viestinnän yhteystiedot

Tuotamme materiaaleja avuksesi arkeen ja autamme tekemään toimintasi näkyväksi kohdennetulla ja oikein ajoitetulla viestinnällä.

Palvelut
Tätä palvelua tarjoaa:

Viestintäpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: