Palvelut

Aalto Dropbox: Pikaopas

Aalto Dropbox on Aallon työntekijöille tarkoitettu pilvitallennus- ja yhteistyöalusta. Se sopii hyvin myös niille, jotka käyttävät jo ennestään Dropboxia, kuten tutkimusryhmät, joissa on Aallon ulkopuolisia jäseniä. Saat kaikki Dropbox Business edut ilmaiseksi, jos liityt aalto.fi-sähköpostiosoitteellasi Aalto Dropboxiin ja käytät palvelua työasioihin.

Kuinka Aalto Dropboxiin liitytään?

Avaa linkki: https://workflow.aalto.fi/DropboxEULA/StartDialog.aspx?LANG=EN

Dropbox-ohjelma Aalto työasemalle

Windows

Lataa ja asenna ohjelma: https://www.dropbox.com/install. Admin-oikeuksia ei tarvita.

Mac

Voit asentaa työpöytäsovelluksen Managed Software Centeristä (https://it.aalto.fi/instructions/aalto-mac-application-distribution-managed-software-center).

Linux

Linux-ohjelma ei ole tuettu. Dropbox-ohjelma ei tue kirjoittamista verkkokotihakemistoon, jota käytetään Aalto Linuxeissa.

Voit kuitenkin asentaa Dropboxin Aalto Linux kannettavaan tämän ohjeen avulla https://www.aalto.fi/fi/palvelut/dropbox-aalto-linux-kannettavassa-ei-tuettu

Dropbox-käyttöohjeet ja itseopiskelu

Tutustu 8 kohdan listaan, kuinka päästä alkuun tai käy läpi itseopiskelukurssi: self-guided training course. Kurssin seuraamista varten kirjaudutaan Aalto Dropbox -tunnuksella. Dropbox pyytää lupaa luoda kurssia varten kansio Dropbox-työtilaasi.

Laaja opas, jossa kerrotaan kuinka käytetään kaikkia Dropboxin ominaisuuksia.

Dropboxin kouluttajan  vetämä webinaari. Luokkakoko on maksimissaan 20 henkilöa ja voit kysyä kouluttajalta kysymyksiä koulutuksen aikana tai lopussa. Koulutukset eivät ole vain aaltolaisille, osallistujat voivat olla ympäri maailman ja eri organisaatioista.

Kurssin seuraamista varten kirjaudutaan Aalto Dropbox -tunnuksella. Dropbox pyytää lupaa luoda kurssia varten kansio Dropbox-työtilaasi.

FAQ

Lue lisää: Frequently Asked Questions (in English)

 

Liittyviä ohjeita

Pilvitallennus - OneDrive & Google Drive

Aallon OneDrive for Business ja Google Drive tarjoavat lähes rajatonta tallennustilaa verkossa verrattuna tavallisiin, kuluttajille suunnattuihin OneDriveen ja Google Driveen. Aallon hyvä yhteistyösopimus mahdollistaa laadukkaamman ja ennen kaikkea tietoturvallisemman säilytystilan tiedostoille pilvessä.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu