Palvelut

AV-asiantuntijapalvelut

Aallon AV-palvelut vastaavat yliopistotasoisesti AV-teknologian infrastruktuurista. Tavoitteenamme on yhdistää yliopiston laitekannat ja käytännöt, sekä pyrkiä kustannustehokkaisiin ja toimiviin ratkaisuihin.

Vastaamme kaikesta AV-teknologiaan liittyvästä Aalto-yliopistolla: hankimme tarvittavat teknologiat, vastaamme ratkaisuista sekä niiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi vastaamme esitystekniikan kehityksestä sekä tuemme käyttäjiä.

AV-asiantuntijapalvelut vastaavat myös esimerkiksi opetustilojen ja neuvottelutilojen esitystekniikan ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tarjoamme toimivat AV-ratkaisut kokouksiin ja luennoille.

Kehitämme ja ylläpidämme AV-teknologiaa jatkuvasti emmekä siksi tarjoa kertaluontoisia ratkaisuja. Tarvittaessa voimme ulkoistaa osan palveluista. Jos tarvitset luentosi nauhoitusta tai muuta videotuotantoa, ota yhteys Unigrafiaan.
Focal points
Kuva: Unto Rautio

Muita ohjeita

AV-esitystekniikan käyttöohjeita

Tälle sivulle on koottu AV-esitystekniikan ohjeita.

Palvelut
itpalvelut

IT Help

IT-help-hubista löytyvät ajankohtaiset IT-uutiset, yhteystiedot, chat ja kysytyimpien IT-palveluiden käyttöohjeet: luvat, salasanat, sähköposti, MFA, vpn, tulostaminen, teams, zoom, VDI sekä ohjeet työasemien ja puhelinten hankintaan.

IT Service Desk

IT Service Desk yhteystiedot ja aukioloajat

IT-käyttäjätuki toimii alueellisena lähipalveluna palvellen asiakkaita yli koulurajojen. Käy palvelupisteessä tai pyydä apua apua sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Palvelut
Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: