Digital Aalto

Digital Aalto - olemme jo pitkällä

Olemme kulkeneet digimatkallamme jo pitkälle. Aalto-yliopistossa on vahvaa tutkimusosaamista ja houkutteleva opintotarjonta, jota tuetaan digitalisaatiolla sekä työkalut ja osaaminen opetuksen ja tutkimuksen järjestämiseen verkossa. Käytämme moderneja digitaalisia alustoja viestinnässä ja yhteistyössä, henkilöstöpalveluissa, kampustoiminnoissa, kumppaniyhteistyössä ja hallinnossa. 

Digitalisaatio on jatkossakin Aallon strategisten tavoitteiden ja menestyksen mahdollistaja. Se luo perustan osaamiskeskittymien ja tutkimuksen infrastruktuurien rakentamiselle, opiskelijakokemuksen ja oppimisen laadun parantamiselle sekä innovatiivisen, luovan ja yrittäjyyteen kannustavan ekosysteemin luomiselle.  

Panostamme edelleen pitkäjänteisesti fyysisiin ja digitaalisiin huipputason infrastruktuureihin sekä palveluihin ja tuemme henkilöstön ja opiskelijoiden digitaitojen kehittymistä. Seuraava tavoitteemme on viitoittaa tietä datavetoisena yliopistona.

Harald Herlin Learning Centre aula

Lue digitalisaatioon liittyviä artikkeleja

Nainen istuu oppimiskeskuksen alakerrassa ja kurkistaa.
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

Oppimispalvelut - menestyksen mahdollistaja: kesäkuun 2024 uutiskooste

Maisteriopinnäyteprosessin hallinnointi palvelualustalla on tarkoitus ottaa käyttöön elokuussa. Anna anonyymia saavutettavuuspalautetta Sisusta.
Opin.fi: nainen ja pallot
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:
Example of using AI Assistant
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

Aalto AI Assistant ja laaja tekoälypalveluiden opastus on julkaistu

Aalto AI Assistant, yliopistomme oma ChatGPT, on nyt julkaistu koko henkilöstön käyttöön. Vastaava palvelu on suunnitteilla myös opiskelijoille alkusyksystä 2024. Katso alta myös uusi laaja sivusto koskien Aallon sisäisiä tekoälypalveluita sekä projekteja ja pilotteja.
Students outside at Otaniemi campus
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

Oppimispalvelut – menestyksen mahdollistaja: toukokuun 2024 tilannekatsaus

Aalto-tunnusten voimassaolo opintojen päättyessä lyhenee kahteen kuukauteen.

Ourblogs.aalto.fi

Ourblogs.aalto.fi-sivustolla julkaistaan blogeja, joita kirjoittavat Aalto-yhteisön jäsenet eli henkilökunta ja opiskelijat.

Lue Aalto-yhteisön blogeja
Aalto University logo A with exclamation mark on white surface

Digitaalinen saavutettavuus

Digitaalisen saavutettavuuden ohjeistuksia Aalto-yliopiston järjestelmien, verkkosivustojen, sähköisten palveluiden, mobiilisovellusten ja tiedostojen toteuttamiseksi yhdenvertaisella sekä digipalvelulain (DPL) edellyttämällä tavalla (Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, 306/2019).

Lue lisää
Student at laptop. Photo by Aalto University / Aino Huovio

Digivisio 2030 -hanke

Aalto-yliopisto on aktiivisesti mukana kaikkien Suomen korkeakoulujen yhteisessä hankkeessa, jonka tavoitteena on uudistaa suomalaista korkeakoulutusta digitalisaation avulla ja tehdä Suomesta joustavan oppimisen mallimaa.

Read more
Higher education institutes Digivisio main image showing people working with laptops

Lisätietoa ja yhteystiedot

Kati Hagros

Kati Hagros

Chief Digital Officer
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: