Digital Aalto

Digital Aalto - olemme jo pitkällä

Olemme kulkeneet digimatkallamme jo pitkälle. Aalto-yliopistossa on vahvaa tutkimusosaamista ja houkutteleva opintotarjonta, jota tuetaan digitalisaatiolla sekä työkalut ja osaaminen opetuksen ja tutkimuksen järjestämiseen verkossa. Käytämme moderneja digitaalisia alustoja viestinnässä ja yhteistyössä, henkilöstöpalveluissa, kampustoiminnoissa, kumppaniyhteistyössä ja hallinnossa. 

Digitalisaatio on jatkossakin Aallon strategisten tavoitteiden ja menestyksen mahdollistaja. Se luo perustan osaamiskeskittymien ja tutkimuksen infrastruktuurien rakentamiselle, opiskelijakokemuksen ja oppimisen laadun parantamiselle sekä innovatiivisen, luovan ja yrittäjyyteen kannustavan ekosysteemin luomiselle.  

Panostamme edelleen pitkäjänteisesti fyysisiin ja digitaalisiin huipputason infrastruktuureihin sekä palveluihin ja tuemme henkilöstön ja opiskelijoiden digitaitojen kehittymistä. Seuraava tavoitteemme on viitoittaa tietä datavetoisena yliopistona.

Harald Herlin Learning Centre aula

Lue digitalisaatioon liittyviä artikkeleja

Aalto University students walking at campus on summer
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

Leap for Learning - tulevia toteutuksia palvelualustalla

Maisterihaun valintojen tulokset julkaistaan 29.3. Marketing Cloudin avulla.
Kuva: Unto Rautio
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

Leap for Learning - LESin tiekartta vuosille 2023–2026

Leap for Learning -ohjausryhmä hyväksyi 30.1. LESjoryn ehdotuksen LESin tiekartaksi vuosille 2023–2026.
Three students having a discussion around a table at the Learning Centre at Aalto. Around the edges, there are also colourful furniture and lamps. Photo: Aalto University / Unto Rautio.
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

Kandidaatti- ja maisteriopiskelijoiden kielitaitovaatimukset ja mahdolliset vapautukset merkitään jatkossa kattavammin Sisuun

Sisun luokittelutekijöihin on tullut muutoksia, ohje luokittelutekijöiden käyttämiseen.
Lamp on Alvar Aallon aukio in the winter, Undergraduate Centre in the background
Aalto-yhteisölle Yliopisto Julkaistu:

Leap for Learning - alkuvuoden 2023 katsaus

MyStudiesin ja Student Success Hubin kautta varattiin syksyllä yli 1200 opiskelijatapaamista. Sisun avoimen yliopiston toiminnallisuudet otetaan käyttöön huhtikuussa 2023 Aallossa.

Ourblogs.aalto.fi

Ourblogs.aalto.fi-sivustolla julkaistaan blogeja, joita kirjoittavat Aalto-yhteisön jäsenet eli henkilökunta ja opiskelijat.

Lue Aalto-yhteisön blogeja
Aalto University logo A with exclamation mark on white surface

Digitaalinen saavutettavuus

Digitaalisen saavutettavuuden ohjeistuksia Aalto-yliopiston järjestelmien, verkkosivustojen, sähköisten palveluiden, mobiilisovellusten ja tiedostojen toteuttamiseksi yhdenvertaisella sekä digipalvelulain (DPL) edellyttämällä tavalla (Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, 306/2019).

Lue lisää
Student at laptop. Photo by Aalto University / Aino Huovio

Korkeakoulujen Digivisio 2030 - tehdään oppimiselle tulevaisuus

Aalto-yliopisto on aktiivisesti mukana kaikkien Suomen korkeakoulujen yhteisessä hankkeessa, jonka tavoitteena on uudistaa suomalaista korkeakoulutusta digitalisaation avulla ja tehdä Suomesta joustavan oppimisen mallimaa.

Read more
Higher education institutes Digivisio main image showing people working with laptops

Lisätietoa ja yhteystiedot

Kati Hagros

Kati Hagros

Chief Digital Officer
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu