Opiskelu Aallossa

Programme Attractiveness

Houkuttelevat ohjelmat (Programme Attractiveness) -strategiahankkeen tavoite on Aalto-yliopiston tutkinto-ohjelmien houkuttelevuuden kasvattaminen.
Programme Attractiveness_photo credits Unto Rautio

Houkuttelevat ohjelmat (Programme Attractiveness) on yksi Aalto-yliopiston neljästä oppimisen alueen strategisesta kehittämishankkeesta. Projekti kestää vuoden 2020 loppuun saakka.

Hankkeen tavoite on Aallon tutkinto-ohjelmien houkuttelevuuden kasvattaminen. Projektissa luodaan ja kehitetään konkreettisia työkaluja, jotka auttavat ohjelmia seuraamaan toimintaansa, arvioimaan sisältöään ja parantamaan laatuaan. Projektissa myös selvitetään, mikä tekee ohjelmista houkuttelevia ja autetaan ohjelmia opiskelijarekrytoinnin, -markkinoinnin ja -valintojen työkaluja kehittämällä, parhaita käytäntöjä jakamalla ja yhteistyöhön kannustamalla, jotta ohjelmat ovat ja pysyvät houkuttelevina.

Hankkeen organisaatio koostuu core-tiimistä ja kahdesta työryhmästä, joista toinen keskittyy ohjelmien sisällön ja laadun kehittämiseen ja toinen opiskelijarekrytoinnin, -markkinoinnin ja -valintojen kehittämiseen. Työryhmissä on edustus kaikista Aallon kouluista ja lisäksi mukana on palveluyksiköiden asiantuntijoita.

Tärkeimmät toimenpiteet vuonna 2020

  1. Ohjelmajohdon työkalujen jatkokehittäminen
  2. Opiskelijarekrytoinnin ja -markkinoinnin suositukset

Lisätietoja Programme Attractiveness -hankkeesta

Three happy students in overalls in the Aalto University metro entrance

Opiskelu Aallossa

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Koulutamme muutoksentekijöitä ratkaisemaan yhteiskunnan suuria haasteita ja luomaan hyvinvointia.

Koulutustarjonta

Löydä oma koulutusohjelmasi. Valitse sinua kiinnostava ala, tutkintotaso, haluamasi opetuskieli ja tutustu vaihtoehtoihin.

Kuvassa kaksi opiskelijaa tutkii tietokoneen ruutua pöydän molemmiin puolin.Photo: Unto Rautio

Oppimispalvelut

Aalto-yliopiston oppimispalvelut (LES) vastaa kaikista palveluista, jotka mahdollistavat opintojen sujuvan edistymisen yliopistossa.

Palvelut

Aalto-yliopiston yhteiset oppimisen alueen strategiahankkeet kaudella 2016–2020 ovat Aalto Online Learning, Learning Challenge Aalto, Houkuttelevat ohjelmat (Programme Attractiveness) ja Success of Students.

Osallistumme muutoksentekijöiden kouluttamiseen

  • kehittämällä uraauurtavia verkko-oppimisen ja sulautuvan oppimisen kokemuksia oppimistuloksien parantamiseksi
  • vahvistamalla työelämätaitoja ja integroimalla tosielämän haasteita opetukseen ja oppimiseen syvempien yritysyhteistyösuhteiden avulla
  • kehittämällä koulutusohjelmiemme sisältöä ja laatua, sekä opiskelijarekrytoinnin, -markkinoinnin ja -valintojen prosesseja ja työkaluja
  • parantamalla opiskeluhyvinvointia kehittämällä ohjausta, opetusta ja oppimispalveluita

Opetuksen ja oppimisen alueen strategiahankkeet

Success of Students study well-being initiative (2016-2020). Image: Arttu Haglund

Success of Students -opiskeluhyvinvointiprojekti

Hankkeen tavoitteena on parantaa opiskelijoiden hyvinvointia ja opintomenestystä edistämällä opintojen ohjausta, opetusta, oppimispalveluita ja opiskelutaitoja.

Opiskelu Aallossa
Aalto University, Strategic Initiative, Learning Challenge Aalto

Learning Challenge Aalto

Learning Challenge Aalto on strategiahanke, joka tähtää vahvistamaan opiskelijoiden työelämätaitoja, ja syventämään oppimista sisällyttämällä aitoja työelämä-akatemia yhteistöitä projekteihin ja kursseihin.

Palvelut
A person using VR headset

Aalto Online Learning

Aalto Online Learning kehittää koulutusta verkko-ja monimuoto-opetuksen avulla.

Aalto Online Learning - Online Hybrid Lab
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: