Kauppakorkeakoulu

Premium Partner - OP Ryhmä

OP Ryhmän kehitysmyönteisyys näkyy myös yhteistyössämme. Tutkimus, opiskelijaprojektit, opetus, rekrytointi - kaikilla näillä on hyvin merkittävä rooli tämän Premium Partnerimme kanssa.
People standing and talking in front of a big picture wall, where is numbers, currencies and a logo of OP Group
OP Aalto Talent Expo -messuilla 2022. Valokuvaaja Sara Vertanen.

OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jolla on yli 2 miljoonaa omistaja-asiakasta ja yli 13 000 työntekijää. OP Ryhmän muodostavat paikalliset osuuspankit sekä niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmän toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen – yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen asiakkaidemme kanssa yhteisön tarpeita täyttäen. OP Ryhmän liiketoiminta on jaettu kolmeen liiketoimintasegmenttiin, jotka ovat Vähittäispankki, Yrityspankki sekä Pohjola Vakuutus. Tarjoamme asiakkaillemme maan kattavimman ja monipuolisimman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden sekä parhaat keskittämisedut. Lue lisää OP Ryhmästä verkkosivuilta.

OP Ryhmän kanssa on tehty vuosien varrella paljon erilaista yhteistyötä ja viralliseksi Kauppakorkeakoulun Premium Partneriksi se tuli vuonna 2013. Yhteistyömme on monipuolista, mutta etsimme jatkuvasti uusia yhteistyömuotoja, esimerkiksi tutkimus- ja opetusyhteistyötä sekä OP Ryhmän tunnettavuutta kehittäviä toimenpiteitä. OP Ryhmän perustehtävänä on edistää omistaja-asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Tämä edellyttää jatkuvaa uudistumista ja kehittämistä, ja tätä tukemaan on perustettu OP Ryhmän Tutkimussäätiö (sr), jonka tarkoituksena on taloudellisen tutkimuksen, erityisesti osuuspankkitoimintaan liittyvän tutkimuksen, edistäminen ja tukeminen. Säätiö tukee vuosittain myös useita Aalto-yliopiston tutkijoita.  

Räätälöidyissä yritysprojekteissa opiskelijat ovat päässeet mm. tekemään arvokasta taustatutkimusta liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin. Lisäksi OP on osallistunut monille kursseille mielenkiintoisilla caseilla ja vierailuluennoilla. 

Vuonna 2017OP Ryhmä ja Deloitte (joka myös on Kauppakorkeakoulun partneri) yhdistivät voimansa pyrkiessään tuomaan helpotusta hiljentyvien pikkukaupunkien palvelutarpeisiin. Syntyi Social Hackathon -kilpailu, jossa Aalto-yliopiston opiskelijat ratkaisivat ryhmissä jonkin kohderyhmän haasteista. Tällainen kahden partnerin yhteinen tempaus oli ensimmäinen laatuaan ja erinomainen keino käyttää partneriohjelmaa myös yritysten asiakkuuksien ja liiketoiminnan hyödyksi! 

Opiskelijoille

Lue lisää OP-Ryhmästä työnantajana heidän yritysprofiilistaan Aallon JobTeaserissa

Linkki JobTeaser-yritysprofiiliin

Lisätietoa OP Ryhmästä työnantajana sekä avoimet työpaikat kesätöistä asiantuntijoihin löydät osoitteesta
Ura OP Ryhmässä (op-careers.fi)

Uutisia

Aalto.fi:ssä julkaistuja artikkeleita yhteistyöstämme:

OP päärakennus

Väitös Kansainvälisen liiketoiminnan aineesta, Riku Reunamäki, KTM

Väitöskirjan otsikko on: "Johtamisen muoti-ilmiöiden kääntäminen työntekijöiden näkökulmasta".

Tapahtumat
A woman wearing black jacket is smiling and standing in a white isle

Alumni Anna Loimusalo: Värikäs urapolku johti talousrikollisuuden torjunnan pariin

Anna Loimusalo työskentelee OP Ryhmässä sanojensa mukaan ammatillisen intohimonsa äärellä talousrikollisuuden torjunnan parissa. Oma pääaine tieto- ja palvelujohtaminen Aallon kauppakorkeakoulussa on osoittautunut oivaksi valinnaksi nykyisessä tehtävässä.

Uutiset
OP:lle tehdyn räätälöidyn opiskelijaprojektin ryhmä

Opiskelijoiden tutkimustyö antoi Pohjola Vakuutukselle ja OP-Henkivakuutukselle tärkeän kokonaiskuvan kestävästä vakuutusliiketoiminnasta

Asiakkaat ja sijoittajat odottavat vakuutusyhtiöiden huomioivan kestävän kehityksen ja vastuullisuuden kaikessa toiminnassaan.

Uutiset
Räätälöity opiskelijaprojekti Pohjola Vakuutukselle_projektitiimi

Opiskelijakaksikko auttoi Pohjola Vakuutusta kartoittamaan edellytyksiä digitaaliselle vakuutusmyyntikanavalle

Selvityksen kohteena olivat pienyritysasiakkaiden tarpeet, joihin vastaamiseksi opiskelijat etsivät toimivia ratkaisuja maailmalta.

Uutiset
Kauppiksen opiskelijat Jani Ignatius ja Kalle Ahola Kauppakorkeakoulun edessä
Uutiset
kesatyopaikkakollaasi_fi_fi.png

Yritykset haluavat Aallon opiskelijat töihin jo opintojen aikana

Kesätöihin!-tapahtumaan osallistui lähes 70 työnantajaa.

Uutiset

KTT Ville Rantalalle OP Ryhmän tutkimussäätiön väitöskirjapalkinto

Rantala tutki väitöskirjassaan, kuinka sosiaalinen vuorovaikutus ja verkostot vaikuttavat taloudelliseen päätöksentekoon rahoituksen alueella.

Uutiset
uraraati_web_fi_fi.jpg

Opiskelijat ja Kauppiksen partneriyritykset kehittivät jälleen yhdessä toimintaa

Opiskelijaraati antaa vinkkejä Kauppakorkeakoulun ulkoisten suhteiden kehittämiseen ja sparraa Kauppiksen partneriyritysten toimintaa.

Uutiset
Creative Sustainability -maisteriohjelman opiskelijoiden muodostaman joukkueen ratkaisu arvioitiin tällä kertaa kilpailun parhaaksi. Kuva: Deloitte

Social Hackathonin voittanut joukkue haluaa aktivoida ikääntyvää Suomea

Yhteisöllisyyden lisääminen pelillistämisen kautta sekä kerättävän datan hyödyntäminen uusin tavoin ovat ratkaisun vahvuudet.

Uutiset

Partneriohjelma pitkäjänteiseen kumppanuuteen

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla on oma partneriohjelma, joka rakentaa ja ylläpitää tiiviitä, pitkäaikaisia suhteita korkeakoulun ja yritysten välillä. Se on lajissaan ainutlaatuinen Suomen korkeakouluissa ja avaa yhteyksiä myös Aalto-yliopiston muihin kouluihin.

Lue lisää
Partnership Program

Yhteyshenkilö

Annemari Rautio

Senior Manager, Corporate Relations, School of Business

Yhteistyö

Alla erilaisia yhteistyömahdollisuuksia. 

Opiskelijoita Kauppakorkeakoululla. Kuva: Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Räätälöidyt opiskelijoiden yritysprojektit / Customized Student Business Projects

Kauppakorkeakoulun Räätälöidyt opiskelijoiden yritysprojektit -konsepti on suunniteltu yrityksille tehtäviä tutkimus- ja selvitysprojekteja varten ja sen lähtökohtana ovat yrityksen tarpeet.

Kauppakorkeakoulu
Kauppakorkeakoulun Cafe Kylterin edusta.

Kehitä työnantajamielikuvaa Kauppakorkeakoulussa

Tarjoamme työnantajille mahdollisuuksia näkyä eri kanavissamme tai kohdata opiskelijoita omissa tapahtumissaan Kauppakorkeakoululla.

Kauppakorkeakoulu
Project work course gala

Opintoprojektit

Opiskelijaprojekteissa ratkotaan tosielämän haasteita yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Yritysyhteistyö
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: