Alumneille

Mentorointiohjelma Aalto-yliopiston alumneille ja opiskelijoille

Aalto-yliopiston mentorointiohjelmassa opiskelijat pääsevät tekemisiin jo työelämässä toimivien alumnien kanssa uramuotoilun ja itsensäkehittämisen merkeissä. Kyse on molemminpuolisesta hyödystä ja oppimisesta.

Ilmoittautuminen mentoriksi syksyn ohjelmaan alkaa 1.6.!

Opiskelija, kaipaatko apua uravaihtoehtojen pohdinnassa ja omien vahvuuksiesi löytämisessä? Haluaisitko keskustelutukea ja kokemuksen tuomaa näkemyksellisyyttä vanhemmalta asiantuntijalta? Tilaisuutta pureutua omiin urahaaveisiisi ja itsesi kehittämiseen?

Alumni, oletko valmis avoimeen vuorovaikutukseen, jakamaan kokemustasi, tietoja ja taitojasi ja kehittämään sparraustaitojasi? Saamaan uusia näkökulmia ja tuntemusta vieraista kulttuureista? Tutustumaan uuteen opiskelijasukupolveen ja monialaiseen mentoriverkostoon?

Aalto-yliopiston mentorointiohjelma tuo vuosittain yhteen kolmesataa suomalaista ja ulkomaalaista opiskelijaa ja alumnia Suomessa ja ulkomailla. Kyseessä onkin monialainen ja kansainvälinen verkosto eri sukupolvien edustajia.

CDL

Aktoriksi?

Aktoriksi eli mentoroitavaksi voi hakea maisterivaiheessa oleva suomalainen tai kansainvälinen Aalto-yliopiston tutkinto-opiskelija.

Alumneille
CDL

Mentoriksi?

Tärkeintä mentoriksi ryhtymisessä on halu jakaa kokemustaan ja osaamistaan opiskelijalle, olla läsnä ja kuunnella.

Alumneille
Hae mukaan mentorointiohjelmaan

Mentorointiohjelman usein kysytyt kysymykset

Löydät tältä sivulta mentorointiohjelmaan liittyvät useimmin kysytyt kysymykset. Mikäli et löydä vastausta, ole yhteydessä [email protected]

Lue lisää
CDL

Mentorointiohjelmaan osallistuneiden alumnien tarinoita

Jaime De Vizcaya

Jaime De Vizcaya

Jaime De Vizcaya on meksikolais-suomalainen teollinen muotoilija, luennoitsija sekä ekologisen ja kestävän designin puolestapuhuja.

Alumneille
kuva Jamila Awadh alumni

Jamila Awadh: Monikulttuurisuus auttaa luomaan yrityskontakteja

Kauppatieteiden opinnot Aallossa täydensivät aikaisempia opintoja ja karttunutta kokemusta. Ne johtivat Jamila Awadhin nykyiseen asemaan liiketoiminta- ja markkinointijohtajana Polar Glucanilla.

Alumneille
School of Business Alumni Ambassador Miikka Huhta

Alumnisuurlähettilään tarina: Miikka Huhta

”Mentorista oli suuresti hyötyä sekä omiin tulevaisuuden suunnitelmiini sopivan työpaikan valinnassa että myöhemmin työtehtäviini liittyvässä sparrauksessa”, kertoo Kauppakorkeakoulun alumnisuurlähettiläs Miikka Huhta, joka osallistui opiskeluaikanaan Aalto-yliopiston mentorointiohjelmaan. Hän sanoo mentorointiohjelman antaneen myös hyvää vertaistukea uran alkuvaiheeseen.

Uutiset
Aalto University / man sitting on a motorcycle / Muhammad Ziaur Rehman

Alumni Muhammad Ziaur Rehman: “Mistä tahansa unelmoitkin, aloita sen tavoittelu Aallosta”

Muhammad Ziaur Rehman valmistui Automation and Electrical Engineering -maisteriohjelmasta.

Uutiset
Atte Heikkilä

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Atte Heikkilä

Kansainvälistä uraa projektipäällikkönä luova alumnimme Atte Heikkilä osallistui viime vuonna ensimmäistä kertaa mentorointiohjelmaan mentorina, ja suosittelee ohjelmaan osallistumista niin alumneille kuin opiskelijoille. ”Kannattaa lähteä avoimin mielin ohjelmaan mukaan, ja haastaa omat ja mentorin mahdolliset ennakko-oletukset.”

Uutiset
Mentor teaching

Mentorointikeskustelut ovat antoisia sekä mentorille että aktorille, koska ne auttavat kumpaakin jäsentämään omia ajatuksiaan aihealueista

Vuoden 2021 mentori

Lisäkysymyksiä?

Ota yhteyttä [email protected].

Kaisa Hölttä

Asiantuntija, sidosryhmäpalvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu