Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Opiskelupaikat

Otakaari 1

Aalto-yliopiston toiminta sijoittuu pääosin Otaniemen kampukselle Espooseen. Vuodesta 2019 lähtien kaikki Aalto-yliopiston avoimen yliopiston pääkaupunkiseudun toiminnot sijaitsevat siellä. Eniten kursseja järjestetään Kandidaattikeskuksessa (Otakaari 1) ja Väreessä (Otaniementie 14), mutta myös muissa rakennuksissa voi olla opetusta.

Rakennusten auloissa on infonäyttöjä sekä infopisteitä, joista voi kysyä neuvoa salin löytymiseksi. Rakennusten suuren koon vuoksi kannattaa varata hieman enemmän aikaa salin etsimistä varten ennen ensimmäistä luentoa. Aalto Space -sovelluksen avulla voi hyvin suunnistaa kampuksella.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla on yksikkö myös Mikkelissä. Toimitilat sijaitsevat Mikkeli Business Campus -alueella.

Tutustu kampuksiin

Aalto-yliopisto / Unto Rautio
Kampus
Ilmakuva kampuksesta

Virtuaalikierros kampuksella

Tutustu Aalto-yliopiston kampukseen virtuaalisesti. Uudessa verkkopalvelussa kaksi opasta johdattaa sinut tutustumaan Aalto-yliopiston 44 eri paikkaan - opiskelutiloja, laboratorioita, työpajoja, palveluita, ulkoalueita ja rakennuksia. Liity mukaan tietokoneella, mobiililaitteella tai VR-laseilla.

Mikkeli Campus

Mikkelin kampus

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Mikkelin kampus sijaitsee Mikkelin yliopistokeskuksen yhteydessä Etelä-Savossa.

Toimipisteet
Kandidaattikeskus

Kulunhallinta muuttuu Otaniemen kampuksella

Aalto-yliopiston lukitus- ja kulunhallinnan muutoksen myötä myös opiskelijoiden liikkuminen yliopiston rakennuksissa muuttuu.

Uutiset
Laboratoriossa käytössä oleva koeputkiteline.

Tietoa koronaviruksesta

Ajankohtaista tietoa koronaviruksen vaikutuksista yliopiston toimintaan.

Aalto-yliopisto

Kulunhallinta muuttuu -projekti

Aalto-yliopisto uudistaa kampuksen tilojen käyttötapaa avoin kampus -periaatteiden mukaisesti. Tavoitteena on avata tiloja opetus- ja tutkimushenkilöstön, palveluhenkilöstön ja opiskelijoiden käyttöön ja samalla laajentaa jaettujen tilojen saavutettavuutta myös Aallon kumppaneille ja asiakkaille. Seuraa tiedotusta tällä sivulla ja kirjaudu sisään niin näet myös yliopiston sisäistä lisätietoa asiasta.

Read more
Kulunhallinta kartta
Aalto-yliopiston avoin yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu