Avoimen yliopiston kurssit

Löydä suunta tulevaisuudellesi.

Tutustu avoimen yliopiston koulutustarjontaan

Avoimen yliopiston pääsivulle

  • Etsi sinulle sopivin kurssi. Voit hakea toteutuksia mm. kauden, alan, aiheen ja toteutustavan mukaan. Kurssivalikosta löytyvät syksyn 2020, kevään 2020 ja kesän 2020 kurssikuvaukset. Kevään 2021 kurssitiedot päivitetään pääosin syys-lokakuussa ja ilmoittautuminen alkaa aikaisintaan 1.12.2020.
  • Kurssikuvaukset ovat Opintopolku-palvelussa.
  • Voit hakea kurssivalikosta kauppatieteen alan väyläopintoihin tai tekniikan alan väyläopintoihin soveltuvia kursseja. Kurssitarjonnassamme on lisäksi lukiolaisille soveltuvia kursseja, joita voit hakea kurssivalikosta.
  • Varaudu opetusmuotojen muutoksiin korona-tilanteesta johtuen! Opetustapoihin voi tulla muutoksia kursseilla, joilla on opetusta aikavälillä 17.3.-31.12.2020. Opetustapa ja toimintaohjeet on nähtävillä kunkin kurssin MyCourses-työtilassa sitä mukaa kun vaihtoehtoiset opetustavat otetaan käyttöön. Seuraa myös Aalto-yliopiston koronatiedotussivua.
Wide Open Uni

Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Avoin yliopisto on olemassa kaikille. Avoin yliopisto mahdollistaa opintoihin osallistumisen kaikille Aalto-yliopiston tieteenaloista ja opetuksesta kiinnostuneille. Opintotarjonta koostuu eri oppiaineiden kursseista tai opintokokonaisuuksista.

Opiskelijalla kynä kädessä

Miten Avoimessa yliopistossa opiskellaan

Lue tärkeät käytännön ohjeet opiskeluun liittyen: opintojen aloitus, eteneminen opinnoissa, tentit, todistukset

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
Harald Herlin - oppimiskeskuksesta kuva

Ilmoittautuminen, maksut ja säännöt

Avoimen yliopiston kursseille ilmoittautuminen, maksaminen, paikan peruminen ja säännöt, joihin sitoudutaan ilmoittautuessa.

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
Kuvaaja Unto Rautio
Aalto-yliopiston avoin yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu