Avoimen yliopiston kurssit

Löydä suunta tulevaisuudellesi.

Tutustu avoimen yliopiston koulutustarjontaan

Avoimen yliopiston pääsivulle

  • Etsi sinulle sopivin kurssi. Voit hakea toteutuksia mm. kauden, alan, aiheen ja toteutustavan mukaan. Kurssivalikosta löytyvät syksyn 2020, kevään ja kesän 2020 kurssikuvaukset. Kevään 2021 kurssitiedot päivitetään pääosin lokakuussa ja ilmoittautuminen alkaa aikaisintaan 1.12.2020.
  • Kurssikuvaukset ovat Opintopolku-palvelussa.
  • Voit hakea kurssivalikosta kauppatieteen alan väyläopintoihin tai tekniikan alan väyläopintoihin soveltuvia kursseja. Kurssitarjonnassamme on lisäksi lukiolaisille soveltuvia kursseja, joita voit hakea kurssivalikosta.
  • Varaudu opetusmuotojen muutoksiin korona-tilanteesta johtuen! Opetustapoihin voi tulla muutoksia (alkaen 17.3.2020, jatkuen toistaiseksi). Opetustapa ja toimintaohjeet on nähtävillä kunkin kurssin MyCourses-työtilassa sitä mukaa kun vaihtoehtoiset opetustavat otetaan käyttöön. Seuraa myös Aalto-yliopiston koronatiedotussivua.
Wide Open Uni

Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Avoin yliopisto on olemassa kaikille. Avoin yliopisto mahdollistaa opintoihin osallistumisen kaikille Aalto-yliopiston tieteenaloista ja opetuksesta kiinnostuneille. Opintotarjonta koostuu eri oppiaineiden kursseista tai opintokokonaisuuksista.

Opiskelijalla kynä kädessä

Miten Avoimessa yliopistossa opiskellaan

Lue tärkeät käytännön ohjeet opiskeluun liittyen: opintojen aloitus, eteneminen opinnoissa, tentit, todistukset

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
Harald Herlin - oppimiskeskuksesta kuva

Ilmoittautuminen, maksut ja säännöt

Avoimen yliopiston kursseille ilmoittautuminen, maksaminen, paikan peruminen ja säännöt, joihin sitoudutaan ilmoittautuessa.

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
Kuvaaja Unto Rautio
Aalto-yliopiston avoin yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu