Avoimen yliopiston kurssit

Löydä suunta tulevaisuudellesi.

Tutustu avoimen yliopiston koulutustarjontaan.

Avoimen yliopiston pääsivulle

  • Etsi sinulle sopivin kurssi. Voit hakea toteutuksia mm. kauden, alan, aiheen ja toteutustavan mukaan. Kurssivalikosta löytyvät syksyn 2020, kevään 2021 ja kesän 2021 kurssikuvaukset.
  • Kesän 2021 kurssitiedot päivitetään pääosin 3.3.2021 mennessä, ja ilmoittautuminen alkaa 13.4.2021 touko- ja kesäkuussa käynnistyville kursseille. Elokuussa käynnistyvien kurssien ilmoittautuminen alkaa 2.6.2021. Osalla kesän kursseista voi olla poikkeavia ilmoittautumisaikoja, joten tarkastathan kurssin Opintopolku-kuvauksesta kurssin tarkan ilmoittautumisajan. Huomioi huhtikuussa alkavien suomen kielen kurssien poikkeava ilmoittautumisaika: ilmoittautuminen näille kursseille alkaa 8.3. ja päättyy 19.4.2021. Kesän kurssitarjonta
  • Syksyn 2021 kurssitiedot päivitetään 30.6.2021 mennessä. Ilmoittautuminen syksyn kursseille alkaa aikaisintaan 17.8.2021.
  • Kurssikuvaukset ovat Opintopolku-palvelussa.
  • Voit hakea kurssivalikosta kauppatieteen alan väyläopintoihin tai tekniikan alan väyläopintoihin soveltuvia kursseja. Kurssitarjonnassamme on lisäksi lukiolaisille soveltuvia kursseja, joita voit hakea kurssivalikosta.
  • Varaudu opetusmuotojen muutoksiin koronatilanteesta johtuen! Opetustapoihin voi tulla muutoksia alkaen 17.3.2020 ja jatkuen toistaiseksi. Opetustapa ja toimintaohjeet on nähtävillä kunkin kurssin MyCourses-työtilassa sitä mukaa kun vaihtoehtoiset opetustavat otetaan käyttöön. Seuraa myös Aalto-yliopiston koronatiedotussivua.
Wide Open Uni

Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Avoin yliopisto on olemassa kaikille. Avoin yliopisto mahdollistaa opintoihin osallistumisen kaikille Aalto-yliopiston tieteenaloista ja opetuksesta kiinnostuneille. Opintotarjonta koostuu eri oppiaineiden kursseista ja opintokokonaisuuksista.

Opiskelijalla kynä kädessä

Miten avoimessa yliopistossa opiskellaan?

Lue tärkeät käytännön ohjeet opiskeluun liittyen: opintojen aloitus, eteneminen opinnoissa, tentit, todistukset.

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
Harald Herlin - oppimiskeskuksesta kuva

Ilmoittautuminen, maksut ja säännöt

Avoimen yliopiston kursseille ilmoittautuminen, kurssimaksut, paikan peruminen ja säännöt, joihin sitoudutaan ilmoittautuessa

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
Kuvaaja Unto Rautio
Aalto-yliopiston avoin yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu