Nyheter

Ny huvudmeny till aalto.fi

Aalto.fi-webbsidans nya huvudmeny publiceras torsdagen den 28.4.2022.

Den nuvarande menyn ersätts med en s.k. hamburgarmeny, som expanderas när man klickar på den. Hamburgarmenyn finns uppe i sidans högra hörn. I och med denna ändring kan menyns innehåll delas noggrannare i kategorier och underkategorier. I tillägg får fler länkar plats i menyn jämfört med tidigare.

Logga in för att se innehållet för interna Aalto-användare

Den nya menyn visar olika innehåll, beroende på om användaren är inloggad eller inte. På detta vis kan vi optimera menyn med innehåll som är viktigt speciellt för interna användare. Externa användare får också en bättre användarupplevelse, när för dem irrelevant innehåll inte visas i menyn. Användare som loggat in ser länkar till studieportalen, olika interna verktyg samt information för såväl akademisk- som servicepersonal.

Som intern användare bör man alltså logga in för att se allt relevant innehåll för interna användare.

Vi fortsätter vidareutveckla

Den nya huvudmenyns syfte är att optimera användarupplevelsen för alla användare. Ge oss gärna respons om hur du upplever att den funkar. Man kan ge respons på aalto.fi startsidan (engelska samt finska versionerna) genom frågeformuläret som visas där. All respons vi får hjälper oss att vidareutveckla huvudmenyn och webbsidan i sin helhet.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Läs fler nyheter

AllWell 2022 Center
Studier, Universitetet Publicerat:

AllWell? - Den årliga enkäten om välbefinnande i studierna genomförs 15.2–1.3.2023

Genom den årliga AllWell?-enkäten om välbefinnande i studierna samlar vi in information om de studerandes upplevelser gällande undervisning, välbefinnande och studieförmåga samt kamratstöd. I år är enkäten öppen 15.2–1.3.2023. Enkäten skickas per e-post till alla andra årets kandidatstuderande och första årets magisterstuderande.
Aalto BIZ Homecoming Day 2023, Pekka Mattila vetää keskustelua
Studier, Universitetet Publicerat:

Handelshögskolan erbjuder ett stort antal program och inriktningsalternativ, berättar Pekka Mattila, professor i marknadsföring

”Med de verktyg som vi kan erbjuda kan man avancera till sådana roller i vilka det på riktigt finns en möjlighet att påverka.”
Kolme henkilöä Kauppakorkeakoululla
Universitetet Publicerat:

Undervisningen och kurserna utvecklas på grundval av responsen från studerandena

Enkäten AllWell? kartlägger saker som kan förbättras för att studerandenas studieförmåga ska bli bättre
Aalto logo on the snow
Campus, Universitetet Publicerat:

Beredskap för cirkulerande elavbrott på Otnäs campus

Om eventuella elavbrott informeras i mån av möjlighet på förhand.