Uutiset

Uusi navigaatio aalto.fi-sivustolle

Aalto.fi-sivuston uusi navigaatio julkaistaan torstaina, 28.4.2022.

Nykyinen navigaatio korvataan niin sanotulla hampurilaispainikkeella, jota klikkaamalla navigaatio tulee esiin. Hampurilaispainike löytyy sivuston oikeasta yläreunasta. Uudistuksen myötä pystymme jakamaan navigaation linkkejä tarkemmin kategorioihin ja alakategorioihin. Lisäksi uuteen navigaatioon voi sisällyttää enemmän linkkejä.

Kirjaudu sisään nähdäksesi aaltolaisille tarkoitetut sisällöt

Uusi navigaatio näkyy kahdella eri tavalla: sisäänkirjautuneille ja -kirjautumattomille. Saamme näin luotua navigaatiosta kohdennetumman lisäämällä linkkejä, jotka ovat tärkeitä aaltolaisille. Näyttämällä ulkoisille käyttäjille eri linkkejä, sisäiset linkit eivät häiritse ulkoisten käyttäjien käyttökokemusta. Sisäänkirjautuneiden käyttäjien navigaatio sisältää linkkejä opiskelijaportaaliin, työkaluihin, sekä tietoa akateemiselle ja palveluhenkilöstölle.

Muista aina kirjautua sisään nähdäksesi aaltolaisten navigaation!

Jatkuva kehittäminen

Uuden navigaation tarkoitus on helpottaa sivustolla navigointia kaikkien käyttäjien osalta. Voit antaa meille palautetta uudesta navigaatiosta sivustolle automaattisesti ilmestyvän pop-up-kyselyn kautta. Kerätty data ja palaute auttavat meitä jatkuvasti kehittämään ja parantamaan sivuston navigaatiota.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Path in the Laajalahti nature area
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Hyvinvointireitti aukeaa Otaniemen kampukselle

Reitti avataan 19.4.2023 osana opiskelijoiden mielenterveyspäivää.
Tummaan paitaan pukeutunut vaalea lyhyttukkainen nainen seisoo kädet ristissä rinnan edessä, taustalla korkeakoulun tiloja
Nimitykset, Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Professori Arja Karhumaa: ”Meidän on ymmärrettävä paremmin, kuinka tekstejä katsotaan”

Vakinaistetut professorit esittäytyvät: visuaalisen viestinnän muotoilun professori Arja Karhumaa tutkii kielen ja tekstin visuaalisen muodon välistä suhdetta eli miltä teksti kulloinkin näyttää, ja miten se vaikuttaa meihin ihmisinä.
Aalto-yliopisto
Yliopisto Julkaistu:

Insinööritieteiden korkeakoulu etsii yhteiskunnallisen vaikuttavuuden varadekaanina

Varadekaanin toimikausi on 1.8.2023–31.7.2028 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset pyydetään lähettämään 16.4.2023 mennessä.
A Grid
Yliopisto Julkaistu:

Aalto Startup Centerin kasvuyritykset pärjäävät jälleen muita paremmin – ne ovat jo yli 600 miljoonan euron bisnes

Aalto-yliopiston yrityskiihdyttämöstä lähtöisin olevat yritykset ovat kasvaneet vahvasti, kertoo tuore selvitys.