Evenemang

Onlineevenemang: This is Aalto – vår riktning inom forskning, utbildning och inflytande

Personal, studenter, alumner och partners – alla är inbjudna till evenemanget om hur vi bygger en hållbar framtid.
Strategy key visuals visualising the university key areas, namely research, education, impact, illustration by Anna Muchenikova
Anna Muchenikova

Nytt år, ny riktning!

En av Aalto-universitetets uppgifter är att bygga en hållbar framtid. Men vad betyder det i praktiken och hur gör vi det? Och var befinner vi oss om fem år?

Vi vill bjuda in alla i vår gemenskap att delta i ett evenemang om vårt universitets framtida riktning inom forskning, utbildning och inflytande.

Under evenemanget hör vi om konkreta steg mot en hållbar framtid samt tar del av aktuella projekt där våra värden tillämpas i praktiken. Evenemanget avslutas med en direktsänd diskussion mellan en studentrepresentant och Aaltos ledning kring teman som välbefinnande, värden, mångfald och hur vi tillsammans skapar en Aalto-anda.

Delta i evenemanget 

Länken och anvisningar till evenemangets chatt uppdateras på den här sidan när evenemanget närmar sig. En inspelning av evenemanget kommer att publiceras på den här sidan efter evenemanget.

Vår strategi

Vi har tagit fram en levande strategi som beaktar förändringarna i världen. Vi väljer de utvecklingsmål och -åtgärder som bäst tjänar vårt syfte. Dessa val utvärderas kontinuerligt inom vår gemenskap.

Läs mer
Ioncell
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat