Tapahtumat

Verkkotapahtuma: This is Aalto – suuntamme tutkimuksessa, koulutuksessa ja vaikuttavuudessa

Henkilöstö, opiskelijat, alumnit ja kumppanit – olette kaikki tervetulleita yhteisötapahtumaan, jonka teemana on kestävän tulevaisuuden rakentaminen.
Strategy key visuals visualising the university key areas, namely research, education, impact, illustration by Anna Muchenikova
Kuvitus: Anna Muchenikova

Uusi vuosi, uusi suunta!

Aalto-yliopiston tehtävä on rakentaa kestävää tulevaisuutta. Mutta mitä tämä tarkoittaa ja kuinka me sen teemme? Entä missä olemme viiden vuoden kuluttua?

Kutsumme kaikki Aalto-yhteisön jäsenet yhteisötapahtumaan, jossa käydään läpi yliopistomme tulevaisuuden suuntaa tutkimuksessa, koulutuksessa ja vaikuttavuudessa.

Tapahtumassa kuulemme käytännön askelistamme kohti kestävää tulevaisuutta, ja tutustumme tuoreisiin tai käynnissä oleviin projekteihin, joista käy ilmi arvojemme toteutuminen käytännössä.

Tapahtuman lopuksi käydään opiskelijoiden edustajan sekä Aallon johdon kesken studiokeskustelu, jonka aiheet liittyvät muun muassa hyvinvointiin, arvoihin, monimuotoisuuteen ja Aalto-hengen rakentamiseen yhdessä. Yleisö voi osallistua verkkotapahtuman keskustelualueella.

Näin voit osallistua

Osallistumislinkki ja ohjeet tapahtuman keskustelualueen käyttöön lisätään tälle sivulle lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Tallenne lisätään tälle sivulle tapahtuman jälkeen.

Strategiamme

Elävä strategia huomioi maailman muutoksen. Tehtävä, arvot ja tapa toimia ohjaavat pitkän aikavälin suuntaamme. Valitsemme ne kehityskohteet ja -toimet, jotka parhaiten vievät kohti päämääräämme, ja tarkastelemme näitä valintoja säännöllisesti koko yhteisön voimin.

Lue lisää Aallon tulevaisuudesta
Ioncell
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu