Uutiset

Digital Business Master Class – kurssi, jota tarvitaan jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä

DBMC-kurssi on houkutellut mukaan erilaisia oppijoita perustamisvuodesta 2018 lähtien. Shane McMahon osallistui DBMC:hen kesällä 2021 ja oli erityisen iloinen päästessään työskentelemään ympäristöratkaisujen parissa kurssin yritysprojektissa.
Shane McMahon sitting on a transparent glass floor high up in a skyscraper where you can see the ground beneath him.

Aalto-yliopiston kesäkoulun Digital Business Master Class (DBMC) on intensiivikurssi, joka keskittyy digitaaliteknologioihin yritysten rakentamisen työkaluina. Kurssi on houkutellut mukaan paljon erilaisia ​​oppijoita perustamisestaan, vuodesta 2018 lähtien: yliopisto-opiskelijoita kaikkialta maailmasta, työelämässä toimivia asiantuntijoita, jotka haluavat pysyä ajan tasalla digitaalisesta kehityksestä, ja yrittäjiä, joiden tavoitteena on ottaa seuraava askel liiketoimintansa kehittämisessä.

Keskustelimme Shane McMahonin kanssa, joka on DBMC-alumni sekä Lead Consultant in Organisational Resilience ja osaomistaja Horizonscanissa, pienessä konsulttitoimistossa Englannissa.

"Toisin kuin monet kollegani DBMC-kurssilla, en mennyt yliopistoon, kun valmistuin koulusta. Olen kotoisin Irlannista ja työskentelin 10 vuotta Lontoon hälytyspalvelussa. Viime aikoina minulla on ollut mahdollisuus suorittaa maisterintutkinto riskien, kriisinhallinnan ja johtamisen alalta. Olen vastuussa harjoittelija- ja juniorikonsulttiemme kehittämisestä työssä, ja tätä varten minun on ylläpidettävä tietämystäni liiketoimintaympäristön muutoksista", kertoo Shane.

Miksi valitsit DBMC:n?

"Vuonna 2020 globaalin pandemian keskellä yritykseni siirtyi työntekijöiden omistamaan liiketoimintamalliin, jonka jälkeen olemme asettuneet uusiin rooleihimme ja velvollisuuksiimme. Minulle tämä siirtymä korosti joidenkin henkilökohtaisten ​​taitojen puutteita, erityisesti digitaalisen liiketoiminnan suunnittelussa ja datan käytössä. Tulin DBMC:hen Aallossa löytääkseni kurssin, joka antaisi minulle syvää ymmärtämystä digitaalisesta liiketoiminnasta. Intensiivinen kahden viikon kurssi houkutteli minua, koska halusin haastaa itseäni", Shane jatkaa.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan englanniksi tästä.

Students in front of Väre building of Aalto University campus

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa korkealaatuisia akateemisia kesäkursseja ja -ohjelmia Aalto-yliopistossa.

Four students discussing during group work

Digital Business

Digital Business on haastepohjainen kurssi, joka keskittyy digitaalisten teknologioiden soveltamiseen liike-elämässä. Intensiivisen kurssin aikana opiskelijat ratkovat yritysten digihaasteita kansainvälisissä ja monitieteellisissä tiimeissä.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Aalto-yliopisto Juniorin opiskelijaohjaaja
Opinnot Julkaistu:

Innostavat opiskelijat ohjaavat oman alansa asiantuntijoina Aalto-yliopisto Juniorin työpajoja

Junior tarjoaa lapsille ja nuorille kurkistuksia Aalto-yliopiston tarjontaan. Lue lisää toiminnasta – ja siitä, miten voit lahjoittamalla tukea tulevaisuuden tekijöiden hyväksi tehtävää työtä.
Alma Median projektitiimi, Aalto BIZ
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Vastuullisuus on tärkeä osa asumisen digitaalisia palveluita

Opiskelijat tekivät Alma Medialle yritysprojektin, jossa he kartoittivat asumisen digitaalisia palveluita kestävän kehityksen näkökulmasta.
Football field / Jalkapallokenttä. Kuva: Aleksi Poutanen
Opinnot Julkaistu:

Jalkapalloilija Tim Väyrynen ja koripalloilija Helmi Tulonen kuuluvat Aalto-yliopiston URHEA-opiskelijoihin

”Aalto-yliopisto on Urhean periaatteiden mukaisesti tukenut meitä ammattiurheilun ja opiskelujen yhteensovittamisessa.”
Mira Hänninen
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Mira Hänninen: On inspiroivaa, että omalla työllä on positiivinen vaikutus yhteiskuntaan

Nykyisin Nesteellä työskentelevä alumnimme Mira Hänninen hakeutui Kauppakorkeakouluun yritysjuridiikan maisteriohjelmaan, sillä hän halusi enemmän käytännönläheistä yritysnäkökulmaa oikeustieteen opintoihinsa. ”Palkitsevinta opinnoissa oli juuri se, ettemme opiskelleet vain sääntelyn sisältöä vaan mietimme, millainen käytännön vaikutus sillä on yritysten liiketoimintaan ja päätöksentekoon.”