Toimipisteet

Dipoli

Aalto-yliopiston päärakennus Dipoli on yliopiston näyteikkuna ja suosittu kohtauspaikka. Vuonna 1966 teekkareiden yliopistotaloksi valmistuneen Dipolin suunnittelivat Raili Pietilä ja Reima Pietilä.
Dipoli julkisivu Käpy-teos Kuva: Markus Sommers / Aalto-yliopisto

Tietoa rakennuksesta

Peruskorjattu Dipoli avasi ovensa kesällä 2017 Aalto-yliopiston päärakennuksena. Monikäyttöisistä tiloistaan tunnetun rakennuksen pitkä historia kokouspaikkana jatkuu, sillä yliopiston omien tapahtumien lisäksi tilat ovat auki myös ulkopuolisille. Dipolissa voi järjestää sekä tuhannen hengen istuvan illallisen että yli 30 yksittäistä tapahtumaa samanaikaisesti. Alla lepäävä kallio ja ympäröivä metsä ovat inspiroineet julkisivultaan veistoksellista, kuparilla ja graniittilohkareilla verhoiltua suomalaisen arkitehtuurin helmeä.

Rakennuksessa sijaitsevat:

Dipoli - Tapahtuma- ja kokoustilat

Dipoli toimii Aalto-yliopiston päärakennuksena. Se on uudenlainen monikäyttötalo, jossa yliopiston osaaminen, toiminta ja ihmiset näyttäytyvät. Dipoli tarjoaa koko Aalto-yhteisölle ja sidosryhmille kohtaamispaikkoja, työtiloja sekä tapahtuma- ja näyttelytiloja.

Lue lisää
Dipoli, Käpyovi. Photo: Aalto University/Tuomas Uusheimo
Kulunhallinta kartta

Kulunhallinnan muutos -projekti

Aalto-yliopisto on uudistamassa kampuksen tilojen käyttötapaa avoin kampus -periaatteiden mukaisesti. Tavoitteena on avata tiloja opetus- ja tutkimushenkilöstön, palveluhenkilöstön ja opiskelijoiden käyttöön ja samalla laajentaa jaettujen tilojen saavutettavuutta myös Aallon  kumppaneille ja asiakkaille.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu