Kampus

Vuokraa tila tapahtumallesi Aalto-yliopiston kampukselta

Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Varattavia tiloja Espoon Otaniemessä on yli 100. Toivotamme Aalto-yliopiston sidosryhmät ja kumppanit sekä muut toimijat tervetulleiksi järjestämään tapahtumia yliopiston sykkeessä!
Dipoli events

Dipoli - Tapahtuma- ja kokoustilat

Dipoli toimii Aalto-yliopiston päärakennuksena. Se on uudenlainen monikäyttötalo, jossa yliopiston osaaminen, toiminta ja ihmiset näyttäytyvät. Dipoli tarjoaa koko Aalto-yhteisölle ja sidosryhmille kohtaamispaikkoja, työtiloja sekä tapahtuma- ja näyttelytiloja.

Lue lisää
Dipoli, Käpyovi. Photo: Aalto University/Tuomas Uusheimo

Otaniemi - Tapahtuma- ja kokoustilat

Etsitkö pientä vai isoa tilaa tapahtumallesi? Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumiin, kokouksiin, seminaareihin ja kongresseihin. Varattavia tiloja on yli 100 ja ne sijaitsevat Otaniemen kampuksella. Toivotamme tervetulleiksi Aalto-yliopiston sidosryhmät ja kumppanit kuin myös muut toimijat tutustumaan tiloihin ja järjestämään tapahtuma yliopiston sykkeessä.

Lue lisää
Aalto University Undergraduate Centre Otaniemi, image: Tuomas Uusheimo

Tilat ja varaukset

Otaniemestä löytyy tiloja pienistä 10 hengen tiloista aina 600 hengen auditorioon saakka. Tilojen perusvarustukseen kuuluu pääsääntöisesti datatykki, valkokangas, tietokone, Aalto Open -nettiyhteys ja liitäntä omalle kannettavalle.

Tiloja voidaan vuokrata yritysten, tiedeyhteisöjen sekä julkisten ja yleishyödyllisten yhteisöjen, yhdistysten ja kansalaisjärjestöjen käyttöön. Tiloja ei vuokrata puoluepoliittisiin tai uskonnollisiin tilaisuuksiin.

Aalto-yliopiston tilojen vuokraaminen ulkopuoliseen käyttöön hoidetaan tilamyynnin kautta. Palvelemme sinua ensimmäisestä yhteydenotosta tilaisuuden päättymiseen. Ota yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeen kautta:

Pyydä tarjous

Tarjoilut

Lähtökohtaisesti suosittelemme pyytämään tarjouksen tarjoiluja varten kiinteistössä toimivalta palveluntarjoajalta ravintolatiloihin, kokoustiloihin, aulaan tai käytävälle.

Järjestämässä tapahtumaa?

Mahdollistamme tehokkaat konferenssit ja kokoukset sekä tapahtumat ainutlaatuisissa puitteissa Otaniemessä.

Aalto-yliopistokiinteistöt - ACRE

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Tutustu palveluihimme
Students with bicycles in Otaniemi
A Grid

Osaksi Aalto-yhteisöä? Tutustu toimitiloihimme!

Aalto-yliopistokiinteistöt vuokraa tiloja kampukselta yritysten käyttöön yksittäisistä työpisteistä suuriin toimistoihin ja inspiroiviin coworking-tiloihin.

Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin:

Aalto-yliopistokiinteistöt

Startup-keskittymä A Grid

Yhteystiedot

  Dipoli / kuvaaja: Tuomas Uusheimo

  Ota meihin yhteyttä, kun haluat järjestää kokouksen tai tapahtuman Aalto-yliopiston kampuksella!

  Tarjouspyyntölomake

  Tilamyynti

  [email protected]
  Kati Gustafsson 050 501 4086
  Mirka Elovaara 050 406 4465

  Seuraa meitä

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu