Kampus

Vuokraa tila tapahtumallesi Aalto-yliopiston kampukselta

Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Varattavia tiloja Espoon Otaniemessä on yli 100. Toivotamme Aalto-yliopiston sidosryhmät ja kumppanit sekä muut toimijat tervetulleiksi järjestämään tapahtumia yliopiston sykkeessä!
Dipoli events

Dipoli - Tapahtuma- ja kokoustilat

Dipoli toimii Aalto-yliopiston päärakennuksena. Se on uudenlainen monikäyttötalo, jossa yliopiston osaaminen, toiminta ja ihmiset näyttäytyvät. Dipoli tarjoaa koko Aalto-yhteisölle ja sidosryhmille kohtaamispaikkoja, työtiloja sekä tapahtuma- ja näyttelytiloja.

Lue lisää
Dipoli, Käpyovi. Photo: Aalto University/Tuomas Uusheimo

Otaniemi - Tapahtuma- ja kokoustilat

Etsitkö pientä vai isoa tilaa tapahtumallesi? Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumiin, kokouksiin, seminaareihin ja kongresseihin. Varattavia tiloja on yli 100 ja ne sijaitsevat Otaniemen kampuksella. Toivotamme tervetulleiksi Aalto-yliopiston sidosryhmät ja kumppanit kuin myös muut toimijat tutustumaan tiloihin ja järjestämään tapahtuma yliopiston sykkeessä.

Lue lisää
Aalto University Undergraduate Centre Otaniemi, image: Tuomas Uusheimo

Kokous- ja saunatila Aalto Inn Laajalahti

Kokous- ja saunatila Aalto Inn Laajalahti sijaitsee Otaniemen rannassa. Tule työporukan kanssa viettämään rento saunailta tai kokous merinäköalalla.

Lue lisää
Laajalahti

Tilat ja varaukset

Otaniemestä löytyy tiloja pienistä 10 hengen tiloista aina 600 hengen auditorioon saakka. Tilojen perusvarustukseen kuuluu pääsääntöisesti datatykki, valkokangas, tietokone, Aalto Open -nettiyhteys ja liitäntä omalle kannettavalle.

Tiloja voidaan vuokrata yritysten, tiedeyhteisöjen sekä julkisten ja yleishyödyllisten yhteisöjen, yhdistysten ja kansalaisjärjestöjen käyttöön. Tiloja ei vuokrata puoluepoliittisiin tai uskonnollisiin tilaisuuksiin.

Aalto-yliopiston tilojen vuokraaminen ulkopuoliseen käyttöön hoidetaan tilamyynnin kautta. Palvelemme sinua ensimmäisestä yhteydenotosta tilaisuuden päättymiseen. Ota yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeen kautta:

Pyydä tarjous

Tarjoilut

Lähtökohtaisesti suosittelemme pyytämään tarjouksen tarjoiluja varten kiinteistössä toimivalta palveluntarjoajalta ravintolatiloihin, kokoustiloihin, aulaan tai käytävälle.

Järjestämässä tapahtumaa?

Mahdollistamme tehokkaat konferenssit ja kokoukset sekä tapahtumat ainutlaatuisissa puitteissa Otaniemessä.

Tapahtumatilojen referenssit

Otaniemestä löytyy paljon eri kokoisia tiloja niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin. Katso esimerkkejä viimeaikaisista tapahtumista.

Aalto-yliopistokiinteistöt - ACRE

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Tutustu palveluihimme
Students with bicycles in Otaniemi
A Grid

Osaksi Aalto-yhteisöä? Tutustu toimitiloihimme!

Aalto-yliopistokiinteistöt vuokraa tiloja kampukselta yritysten käyttöön yksittäisistä työpisteistä suuriin toimistoihin ja inspiroiviin coworking-tiloihin.

Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin:

Aalto-yliopistokiinteistöt

Startup-keskittymä A Grid

Yhteystiedot

  Dipoli / kuvaaja: Tuomas Uusheimo

  Ota meihin yhteyttä, kun haluat järjestää kokouksen tai tapahtuman Aalto-yliopiston kampuksella!

  Tarjouspyyntölomake

  Tilamyynti

  [email protected]
  Kati Gustafsson 050 501 4086
  Mirka Elovaara 050 406 4465

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: