Kampus

Vuokraa tila tapahtumallesi Aalto-yliopiston kampukselta

Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Varattavia tiloja on yli 100 ja ne sijaitsevat Otaniemessä. Aalto-yliopiston sidosryhmien ja kumppanien lisäksi toivotamme myös muut toimijat tervetulleiksi järjestämään tapahtumia yliopiston sykkeessä.
Aalto Party 2017

Tapahtuma- ja kokoustilat

Tilat ja varaukset

Tiloja on pienistä 10 hengen tiloista 600 hengen auditorioon saakka. Tilojen perusvarustukseen kuuluu pääsääntöisesti datatykki, valkokangas, tietokone, Aalto Open -nettiyhteys ja liitäntä omalle kannettavalle.

Tiloja voidaan vuokrata yritysten, tiedeyhteisöjen sekä julkisten ja yleishyödyllisten yhteisöjen, yhdistysten ja kansalaisjärjestöjen käyttöön. Tiloja ei vuokrata puoluepoliittisiin tai uskonnollisiin tilaisuuksiin.

Aalto-yliopiston tilojen vuokraaminen ulkopuoliseen käyttöön hoidetaan tilamyynnin kautta. Tiedustelut sähköpostilla [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeen kautta:

Pyydä tarjous

Tarjoilut

Lähtökohtaisesti suosittelemme pyytämään tarjouksen tarjoiluja varten kiinteistössä toimivalta palveluntarjoajalta ravintolatiloihin, kokoustiloihin, aulaan tai käytävälle.

Järjestämässä tapahtumaa?

Mahdollistamme tehokkaat konferenssit ja kokoukset sekä tapahtumat ainutlaatuisissa puitteissa Otaniemessä.

A Grid

Osaksi Aalto-yhteisöä? Tutustu toimitiloihimme!

Vuokraamme tiloja kampukselta yritysten käyttöön yksittäisistä työpisteistä suuriin toimistoihin ja inspiroiviin coworking-tiloihin.

Aalto-yliopistokiinteistöt Oy ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä luoden uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille, muodostaen samalla Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innottavimman kampuksen.

Tutustu tarkemmin eri vaihtoehtoihin:

Aalto-yliopistokiinteistöt

Startup-keskittymä A Grid

Yhteystiedot

Dipoli / kuvaaja: Tuomas Uusheimo

Ota meihin yhteyttä, kun haluat järjestää kokouksen tai tapahtuman Aalto-yliopiston kampuksella!

Tarjouspyyntölomake

Tilamyynti

[email protected]
Kati Gustafsson 050 501 4086
Mirka Elovaara 050 406 4465

Seuraa meitä

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu