Monialainen U-Create-seminaari luovuudesta

U Create Seminar on Creativity 2019
Graafinen ilme: Marika Latsone

Vuoden 2019 U-Create -seminaari tutkii jatkuvasti merkittävämpää luovuuden roolia yhteiskunnassa, tieteessä, liike-elämässä ja useilla tutkimusalueilla.

Mitkä ovat nykypäivän vaatimukset luovalle ajattelulle ja työskentelytavoille? Kuinka ymmärrämme luovuutta, kun otetaan huomioon tekoälyn ja automaation valtavat vaikutukset innovaatiomalleihimme?

Yhä laajemmin tunnustetaan se, ettei yksikään tieteenala kykene itsenäisesti käsittelemään ja ratkaisemaan monimutkaisia yhteiskunnallisia ja systeemitasoisia ongelmia. Tieteenalojen välinen yhteistyö vaatii uudenlaista luovuutta, mitä seminaari käsittelee eri näkökulmista kolmen arvostetun vieraspuhujan esityksen kautta.

Seminaarin vierailevina puhujina ovat professori Ursula Bertram (Dortmundin teknillinen yliopisto, Saksa), filosofi Anne-Françoise Schmid sekä teoreetikko ja tutkimuksen vararehtori Nishant Shah (ArtEZ-yliopisto, Hollanti). Lisäksi kuulemme Aalto-yliopiston asiantuntijoiden näkökulmia luovuuteen.

U-Create seminaarin tavoitteena on käynnistää jatkuva ja kehittyvä keskustelu luovuuden tarpeellisuudesta, merkityksestä ja tulevaisuudesta yhteiskunnassa, teollisuudessa ja yliopistoissa.

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Myös opiskelijoiden toivotaan osallistuvan. Tilaisuuteen ilmoittautuneille tarjolla on pikkupurtavaa.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Unexpected Encounters_Photo_Mikko_Raskinen

Yhteiskunnan uudistaminen taiteen, luovuuden ja muotoilun avulla

Aalto-yliopisto edistää luovuutta kaikilla aloilla ja kaikissa yhteisöissä. Yksi tavoitteistamme on yhteiskunnan uudistaminen taiteen, luovuuden ja muotoilun avulla. Olemme edelläkävijöitä taiteen ja luovien käytäntöjen yhdistämisessä tutkimukseen ja opetukseen.

Tutkimus ja taide

Näin löydät paikalle

Maarintie 8 at Aalto University campus

Maarintie 8

(ent. TUAS-talo) Avoinna: ma-to klo 7.45-20.00, pe klo 7.45-18.00.

Toimipisteet
Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Kampuskartat, osoitteet ja liikkuminen Otaniemen kampuksella

Tervetuloa Aalto-yliopiston kampukselle Otaniemeen! Sivulta löydät kampuskartat, liikenneyhteydet ja rakennusten aukioloajat.

Kampus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu