Tapahtumat

Kauppakorkeakoulun promootio 2026

Kauppakorkeakoulun 17. promootiota juhlitaan keväällä 2026.
Act of Conferment

Kauppakorkeakoulun 17. promootio järjestetään keväällä vuonna 2026. Kaikki Kauppakorkeakoulun vuoden 2026 promootioon liittyvät tiedot tulevat löytymään näiltä verkkosivuilta myöhemmin.

Kauppakorkeakoulun 17:tta juhlallista promootiota vietetään keväällä 2026. Vuoden 2026 promootiossa promovoidaan 31.3.2022 jälkeen valmistuneet maisterit ja 30.4.2022 jälkeen valmistuneet tohtorit sekä vuoden 1976 riemumaisterit ja -tohtorit. Lisäksi promovoidaan uudet kunniatohtorit.

Promootiossa noudatetaan akateemista traditiota ja seremonioita ja promootio on myös kansainvälisesti nykyään harvinainen tapahtuma. Lisätietoa promootioperinteestä löytyy Promootioperinne ja Promootion henkilöt -sivuilta. 

Promootiossa on tarkka pukeutumiskoodi ja jokaiselle osallistujalle (promovendit ja seuralaiset, kutsuvieraat) on oma ohjeistus. Pukeutumisella korostetaan tapahtuman erityisyyttä ja se luo tapahtumaan upean visuaalisen kokemuksen. Pukeutumisohjeet jokaiselle osallistujalle löytyvät sivulta Pukeutuminen.

Promootiossa vihitään myös riemumaisterit ja riemutohtorit, jotka promovoidaan uudelleen 50 vuoden kuluttua heidän omasta maisteri- tai tohtoripromootiostaan. He edustavat promootiossa promootioperinteen jatkuvuutta sukupolvesta toiseen. Riemupromootiosta, löytyy lisää tietoa sivulta Riemumaisterit ja -tohtorit.

Promootion järjestämisestä vastaa promootiotoimikunta, joka valitaan myöhemmin. 

Kauppakorkeakoulun 16. promootiojulkaisu

Promootiojulkaisusta voit lukea edellisen promootion (2022) juhlapuheet ja nähdä tunnelmaa promootion juhlallisuuksista (katso pdf. alla).

Elina Mäkelä on Kauppakorkeakoulun 16. promootion Merkuriuksen airut

Kauppatieteiden maisteri, Kauppakorkeakoulun alumni Elina Mäkelä on kevään 2022 promootion Merkuriuksen airut. Hän on Kauppakorkeakoulun professorikunnan virkaiältään vanhimpiin kuuluvan professorin, provosti Kristiina Mäkelän tytär.

Uutiseen pääset tästä
Kuvassa näkyvät hymyilevät  provosti Kristiina Mäkelä, Merkuriuksen airut Elina Mäkelä ja Ari Mäkelä.

Lue lisää Aalto-yliopiston promootioista:

Aalto University Graduation Party celebration in 2018. Photo by Aalto University / Heli Sorjonen

Akateemiset tapahtumat ja perinteet

Akateemiset tapahtumat kattavat koko akateemisen vuoden alkaen Aalto Day One:sta ja päättyen seremoniaviikkoon. Vakinaistettujen professorien tervetuliaisluennot sekä väitöstilaisuudet jakautuvat ympäri vuoden.

tekniikan_promootio_2016_fi.jpg

Promootio

Tietoja, videoita ja valokuvia Aalto-yliopiston promootioista.

Akateemiset tapahtumat ja perinteet

Yhteystiedot

Promootiotoimisto

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: