Kauppakorkeakoulu

Promovendeille

Promootio on ainutlaatuinen kokemus osallistujilleen. Seuraava promootio järjestetään 2026.
Kuvassa valkoisiin pukeutuneita maisteripromovendejä jonossa
Kuva vuoden 2011 promootiosta

Promootio on akateemisista juhlista arvokkain, perinteisin ja juhlallisin. Kauppakorkeakoulun promootiossa vihitään, eli promovoidaan, edellisen promootion jälkeen valmistuneet maisterit ja tohtorit, kunniatohtorit, riemumaisterit ja riemutohtorit. Promootio on ikimuistoinen ja uniikki tapahtuma, jonka tunnelmaa ei hevin päihitetä. Kannustamme keräämään opiskeluporukkanne kasaan ja juhlimaan yhdessä saavutuksianne akateemisen yhteisön arvokkaimmassa juhlassa!

Kauppakorkeakoulun perinteiden mukaan promootion osallistumisoikeus on vain kerran eli heti valmistumista seuraavassa promootiossa. 

Vuoden 2022 promootiossa promovoitiin 19.3.2016-31.3.2022 valmistuneet maisterit ja 29.4.2016-30.4.2022 valmistuneet tohtorit. Tämän jälkeen valmistuneet promovoidaan kevään 2026 promootiossa. Kaikille promootioon 2026 oikeutetuille maistereille sekä tohtoreille lähetetään kutsu postilla ja sähköpostilla 2025 aikana. Nuorten promovendien lisäksi promootiossa promovoidaan vuoden 1976 maisteri- ja tohtoripromovendit ja Kauppakorkeakoulun kunniatohtorit.

Hinta ja ilmoittautuminen

Promootio on kolmipäiväinen tapahtumakokonaisuus, johon sisältyy monta osatapahtumaa ja ruokailua. Tapahtuman osallistumismaksulla katetaan juuri ja juuri osallistujien tarjoilukustannukset; koulu ja Kauppakorkeakoulun tukisäätiö tarjoavat muun sisällön tapahtumaan. Promootioon ei ole mahdollista ostaa yhden tai kahden päivän lippuja vaan promovendien oletetaan ja suositellaan osallistuvan jokaiseen tapahtuman osaan.

Promootio on maksullinen tapahtuma ja siihen on vain rajallinen määrä paikkoja. Promootion voi osallistua vain kerran, jonka vuoksi kannattaa ilmoitautua heti kun ilmoittautuminen avautuu. Promovendi voi halutessaan ilmoittaa mukaan myös seuralaisen. Osallistumismaksun tarkka hinta ilmoitetaan myöhemmin. 2022 osallistumismaksu oli 250€/hlö. Hintaan kuuluu kolmen päivän juhlat ruokailuineen & juomineen.

Kutsu lähetetään vuonna 2025. Mikäli et ole saanut kutsua vuonden 2025 aikana, ota yhteyttä promootiokansliaan: [email protected]

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Maksettuja osallistumismaksuja ei hyvitetä kuin alla mainituissa erityistapauksissa.

Mikäli tapahtuman järjestäjät peruuttavat tapahtuman ylivoimaisen esteen (force majeur) vuoksi, palautamme kaikki osallistumismaksut täysimääräisinä.

Tapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä on ennen viimeisiä mahdollisia valmistumispäiviä, eli promovendeiltä vaaditaan hieman ennakointia valmistumisensa suunnittelemisessa. Tarkistamme kaikkien ilmoittautuneiden osallistumisoikeuden. 

Mikäli käy kuitenkin niin, että olet ilmoittautunut promootioon, mutta huomaat, että et valmistukaan ajoissa, ilmoitathan siitä meille viipymättä. Jos saamme ilmoituksen valmistumisdeadlineen mennessä, voimme palauttaa osallistumismaksun täysimääräisenä.

Osallistumismaksu voidaan peruuttaa myös sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Yhteystiedot

Promootiotoimisto

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: