Palvelut

Muut akateemiset tehtävät

Professoreiden ja lehtoreiden lisäksi Aalto-yliopistossa työskentelee myös muuta akateemista henkilöstöä eri tehtävissä mm. Professor of Practice, Adjunct Professor ja Post Doctoral Researcher -nimikkeillä. Tällä sivulla on kuvattu muut kuin tenure track -urajärjestelmään ja lehtorien urajärjestelmään kuuluvat akateemiset positiot.
Main image

Aalto-yliopiston strategian mukaisesti muun akateemisen henkilöstön tehtävät turvaavat opetuksen ja tutkimuksen pitkäjänteisen suunnittelun ja tutkijoiden riittävän liikkuvuuden. 

Opiskelijoiden nimikkeet koskevat Aalto-yliopistoon työsuhteessa olevia perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoita. Lisäksi Aalto-yliopistossa on määritelty dosentin arvon myöntämisen periaatteet yliopiston ulkopuoliselle henkilölle.

Muiden akateemisten tehtävien määrittelyn kautta laitokset/korkeakoulut/yliopisto voivat ottaa henkilöitä töihin erityistarkoituksia varten eri perustein. Näin muut akateemiset nimikkeet ja niihin liittyvät käytännöt ja odotukset yhdenmukaistuvat.

Aalto-yliopiston muut akateemiset tehtävät ja nimikkeet on esitetty seuraavassa kuvassa:

  kuva, jossa on kuvattu muut kuin tenure track urajärjestelmään ja lehtorien urajärjestelmään kuuluvat akateemiset positiot

   

  Osaamisen kehittäminen

  Osaamisen kehittämisen ratkaisuihin voi tutustua tarkemmin Osaamisen kehittäminen ja urasuunnittelu -sivustolla.

   

  Muiden akateemisten tehtävien virallinen kuvaus

  Muun akateemisen henkilöstön tehtäviä kuvataan tarkemmin asiakirjassa Muut akateemiset tehtävät. 

  Tätä palvelua tarjoaa:

  Henkilöstöpalvelut

  Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu