Palvelut

Mistä saan ohjausta ja tukea?

Tervetuloa opiskelijan ohjauksen ja tuen pääsivulle! Olemme koonneet tälle sivulle tietoa palveluista, henkilöistä ja materiaaleista, jotka tukevat opintojen suunnitteluasi, opiskeluhyvinvointiasi ja urapohdintojasi.

Haluamme Aallossa tukea opintopolkuasi siten, että siitä tulisi mahdollisimman antoisa ja sujuva. Kokonaisvaltaista opiskeluhyvinvointiasi tukee se, että saat ohjausta sekä automaattisesti osana opintojasi että myös itse sitä pyytäessäsi.

Esimerkiksi orientaatiokurssi, erilaiset tiedotustilaisuudet tai säännölliset tapaamiset akateemisen ohjaajan kanssa ovat osa rakenteellista ohjausta. Ne on ajoitettu tiettyihin tärkeisiin kohtiin opinnoissasi, jolloin niihin kannattaa osallistua. Lisäksi opintopolkusi aikana voi tulla tarve yksilöllisemmälle ohjaukselle, joka voi olla esimerkiksi urapohdintatehtävien tekeminen verkossa, Starting Point of Wellbeingin työpajaan osallistuminen tai opintokoordinaattorin kanssa keskusteleminen.

Mistä sitten saan ohjausta?

Palvelukartta opiskelijan ohjaus- ja tukipalveluista, jotka on listattu tällä sivulla taulukoissa.
Aallon ohjauspalvelut jaettuna kolmen teeman alle: 1) tukea opintojen suunnitteluun ja opintojen aikaisiin valintoihin, 2) tukea opiskeluhyvinvointiin ja 3) tukea urapohdintoihin. Graafinen suunnittelu: Evgeniia Markevich.Alla oleviin haitarivalikoihin olemme koonneet kaikki yllä olevassa kuvassa olevat palvelut ja lyhyet kuvaukset niistä. Jokaisen toimijan kohdalla on myös mahdollisuuksien mukaan linkki eteenpäin, josta näet lisätietoja tai pääset ajanvaraukseen. 

Lisätietoja

Opiskelutaidot

Opiskelutaidot koostuvat monesta osa-alueesta, kuten eri opiskelumenetelmien hallitseminen, itsensä johtaminen, yhteisössä toimiminen ja omien tunteiden säätely. Opiskelutaitoja voi oppia ja näiltä sivuilta löydät ideoita taitojen kehittämiseen sekä linkkejä lisämateriaaleihin.

Opiskelutaidot

AllWell?-opiskelijakysely

AllWell?-opiskelijakysely on avoinna vuosittain kaikille toisen vuoden kandidaattiopiskelijoille ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille. AllWell? selvittää opiskeiljan opiskelukykyyn vaikuttavia asioita.

AllWell?

AllWell?-opiskelijakysely ja opetuksen kehittäminen Aallossa

Vuosittain toteutettavalla AllWell?-opiskelijakyselyllä saamme tutkimuspohjaista tietoa pedagogisten kehittämistoimien suunnittelemisen tukemiseen. Kyselyn tuloksien yhteenveto toimitetaan Aallon ohjelmajohtajille ja koulun johdolle.

Henkilö luennoi luokan edessä henkilöstön jäsenille
Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: