Palvelut

Opintopsykologien ja uraohjauspsykologien yksilöohjaus

Aallon opinto- ja uraohjauspsykologit tarjoavat kaikille Aallon opiskelijoille yksilöohjausta etänä ja kampuksella. Voit tulla yksilöohjaukseen ilman ajanvarausta (Starting Point of Wellbeing) tai varata ajan. Tervetuloa!
LOGO

Ota yhteyttä, kun opinnot tai uranäkymät tökkivät.

Opintopsykologi voi auttaa, kun opinnot tökkivät: esimerkiksi ajanhallinta on hakusessa, olet aikaansaamaton, motivaatiosi on kateissa, haet itsellesi sopivaa opiskelutapaa, koet opiskeluihin liittyvää stressiä tai jännitystä tai et meinaa jaksaa.

Uraohjauspsykologi on erikoistunut urahallinnan kysymyksiin ja on tukenasi uran ja elämän suunnittelussa ja työelämään siirtymisessä. Uraohjaus tukee sinua itsetuntemuksessa, merkityksellisen ja mielekkään uran rakentamisessa, mahdollisuuksien kartoittamisessa ja päätöksenteossa.

Starting Point of Wellbeing -logo

Ohjaus ilman ajanvarausta Starting Point of Wellbeingissä, 8.1.2024 alkaen

Voit tulla opinto- ja uraohjauspsykologin 20-30 min ohjaukseen ilman ajanvarausta etänä tai kampukselle. Ohjauksessa hahmottelemme tilannettasi, etsimme sinulle sopivia palveluita ja tarvittaessa varaamme ajan opinto- tai uraohjauspsykologin ohjaukseen.

Etäpalvelu on avoinna Aallon perustutkinto-opiskelijoille avoinna arkena tiistaisin ja torstaisin klo 10.00–11.00, 9.1.2024 alkaen. Tapaaminen alkaa chatissä (paina oikeasta alakulmasta NEUVONTA-painiketta), josta ohjaamme sinut videoyhteydelliseen etävastaanottoon. 

Kampuksella palvelemme maanantaisin klo 13-15 ja keskiviikkoisin klo 10-12 SPW-huoneessa (Otakaari 1, Y 199c) 8.1.2024 alkaen. Ks. ajantasainen aikataulu SPW:n sivuilta.

Yksilöohjaus

Ajanvaraus opinto- ja uraohjauspsykologien yksilöohjaukseen

Voit varata yksilöohjaukseen ajan alla olevien ohjeiden mukaan lähettämällä sähköpostia omasta aalto-sähköpostistasi. Tapaamisia on yleensä 1-3, tarpeen mukaan enemmän, ja yhden tapaamisen kesto on n. 45 min. Räätälöimme ohjaustapaamisen sinun lähtökohdistasi ja tarpeistasi käsin. Ensimmäisen tapaamisen lopussa sovitaan mahdollisesta jatkosta. 

Alla olevasta tietosuojailmoituksen tiivistelmästä näet, kuinka käsittelemme vastauksiasi ja muita yksilöohjauksessa syntyviä henkilötietojasi.

Opinto- ja uraohjauspsykologien ajanvaraus

Ajanvarauksellinen ohjausaika järjestyy yleensä noin 2-3 viikon sisällä yhteydenotostasi. Ajanvarauksettomia ohjauksia on tarjolla arkisin maanantaista torstaihin, ks. yltä Starting Point of Wellbeing.

Tietosuoja, luottamuksellisuus ja lausunnot

Opiskelijoiden tukeminen, ohjaus ja hyvinvointi

Opiskelijapalveluiden psykologiryhmä

Aallon opintopsykologit ja uraohjauspsykologi muodostavat opiskelijapalveluiden psykologiryhmän. Psykologiryhmän tavoitteena on edistää perustutkinto- ja tohtoriopiskelijoiden hyvinvoivaa opiskelua ja työllistymistä.

Palvelut
Starting Point of Wellbeing logo

Starting Point of Wellbeing

Starting Point of Wellbeing tarjoaa opiskelijoille matalan kynnyksen ohjausta hyvinvointiin ja opiskelukykyyn liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät tietoa mm. ajanvarauksettomasta drop-in ohjauksesta, tapahtumista, asiantuntijoiden ajanvarauksellisesta ohjauksesta ja kampuksen hyvinvointireitistä.

Opiskelu Aallossa
A woman working on a computer.

Opinto- ja uraohjauspsykologin palvelut tohtoriopiskelijoille

Tuntuuko sinusta siltä, että haluaisit jutella jonkun kanssa tohtoriopinnoissasi kohtaamistasi haasteista? Koetko jaksamisen olevan vähissä tai tuntuuko väitöskirjan tekeminen pahalta? Onko motivaatiosi hukassa? Onko sinulla vaikeuksia aikaansaamisen ja ajanhallinnan kanssa? Tunnetko itsesi yksinäiseksi? Koetko, että ohjaussuhde ei toimi? Mietitkö, oliko väitöskirja oikea valinta? Tai millaisen urapolun tohtoriopinnot tarjoavat?

Opiskelu Aallossa
Student guide illustration, supporting your studies

Mistä saan ohjausta ja tukea?

Ohjausta ja tukea opintojen suunnitteluun, opiskeluhyvinvointiin ja urapohdintoihin Aallon opiskelijoille.

Palvelut
Aallon uudet opiskelijat luennolla

Henkilökohtaiset opintojärjestelyt

Jokaisella Aallon opiskelijalla on oikeus saada kohtuullisia henkilökohtaisia opintojärjestelyjä terveydellisten syiden perusteella.

Palvelut
Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: