Oasis of Radical Wellbeing

OASIS -kehittämiskokeilut

Oasis of Radical Wellbeing lisää koko Aallon yhteisön tietoisuutta hyvinvoinnista. Toimintamalleja tarkastellaan ja kehitetään sekä organisaation toiminnan että yksilön toiminnan näkökulmasta.Muutostyö tapahtuu testaamalla hyvinvointia vahvistavia toimintamalleja eli prototyyppejä. Tältä sivulta löydät linkit kehittämiskokeiluiden sivuille.

Aalto logo outside campus. Photo: Anni Kaaria

Oasis kehittämiskokeilut

Keskustelevia ihmisiä

HowUTeach itsearviointityökalua pilotoidaan Aallossa

HowUTeach on tutkimuspohjainen itsearviointityökalu pääasiassa opetushenkilökunnalle. Tarkoituksena on lisätä opettajien tietoisuutta opettamisesta ja edistää työhön ja hyvinvointiin liittyvää itsereflektiota. HowUTeach:ia pilotoidaan Aallossa lukuvuonna 2022-23.

Uutiset
People working together around a table
Tapahtumat
Personal Impact hero page logo

Personal Impact

Personal Impact kokoaa yhteen Aallossa opetettavia, opintopisteellisiä kursseja esimerkiksi itsensä johtamisesta, arvoista, merkityksellisyydestä ja hyvinvoinnista.

Muut opinnot
Personal impact for university educators logo

Personal Impact for University Educators

Yksilö, joka osaa säädellä stressiä, tunnistaa omat arvot ja ajattelumallit ja pystyy viemään näitä käytäntöön, on myös kykenevä tukemaan hyvinvointia opetuksessa. Tällä viitataan sekä opettajan että opiskelijan hyvinvointiin. Personal Impact for University educators -kokonaisuus pyrkii tukemaan tätä.

Opetus ja oppiminen
AllWell Results in Power BI

AllWell? 2022 -tulokset ohjelmajohtajan työkalulla

AllWell?-opiskeluhyvinvointikysely toteutettiin 16.2.-2.3. Keväästä 2021 alkaen kyselyn tulosten numeerinen data on luettavissa Power BI -raportilta, ohjelmajohtajan työkalulta. Vuoden 2022 tulokset on nyt julkaistu ja tuloksia pääsee tarkastelemaan Aalto Staff -tunnuksilla.

Uutiset
Wellbeing desk logo bubbles on light blue background

Wellbeing Desk - hyvinvointia koko Aallon henkilöstölle

Matalan kynnyksen palvelupisteestä saat neuvontaa ja palveluohjausta työhyvinvointiin ja työkykyyn liittyvissä asioissa.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: