Lahjoita tulevaisuus

Tehdään huominen tänään

Planeetan kokoiset ongelmat tarvitsevat uudenlaisia ajattelutapoja ja työkaluja. Lahjoittamalla Aalto-yliopisto Juniorille autat luomaan maailman, jossa lapset ja nuoret ovat tietoisia potentiaalistaan sekä täynnä toivoa ja rohkeutta käsitellä huomisen ongelmia.
Girl sitting on a tree with a magnifying glass

Planeetankokoiset ongelmat

Maailma ympärillämme muuttuu ennennäkemättömän nopeasti. Emme ole koskaan ennen kohdanneet niin valtavia maailmanlaajuisia ongelmia kuin esimerkiksi ilmastonmuutos ja koronaviruspandemia. Muuttuneessa maailmassa vanhat ratkaisumallit eivät enää toimi vaan tarvitaan uudenlaisia tapoja tarkastella maailmaa. Vain uteliaisuudella ja uskalluksella pystytään ratkaisemaan planeetankokoiset ongelmat niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

A young girl wearing a lab coat and looking to the future

Rohkeat tulevaisuuden tekijät

Kun uteliaisuus on rajaton, voi tehdä mitä vaan. Voi etsiä, kokeilla, innostua ja löytää lisää kysymyksiä. Ja joskus jopa vastauksia!

Aalto-yliopisto Junior perustettiin, koska haluamme toiminnallamme auttaa luomaan sellaisen huomisen yhteiskunnan, jossa lapset ja nuoret aikuiset ovat tietoisia potentiaalistaan sekä täynnä toivoa ja rohkeutta käsitellä huomisen ongelmia.

Aalto Junior innostaa ja motivoi tulevaisuuden tekijöitä taiteen, tieteen, teknologian ja talouden aloilla, ja tarjoaa kodin kaikille uteliaille ja uskaliaille luonnostaan poikkitieteellisille.

Tulevaisuuden ongelmanratkaisijoiden rohkaiseminen ja positiivisten kokemusten kartuttaminen jo nuorella iällä ovat tärkeitä tekijöitä tulevaisuuden valintoja tehdessä – huominen tehdään tänään.

Monipuolista toimintaa kaikille

Taidetta, tekniikkaa, teknologiaa ja taloutta kaikille luonnostaan poikkitieteellisille. Aalto Junior on avoinna kaikille uteliaille, uskaliaille ja ei-aikuisille.

Aalto Junior tavoittaa vuosittain 19,000 lasta, nuorta, opettajaa ja vanhempaa. Toimintamme on monipuolista ja painotamme kaikessa tekemisessämme rohkeutta tutkia uusia mahdollisuuksia. Olemme kaikkia varten ja haluamme toiminnallamme tarjota erilaisista taustoista tuleville lapsille ja nuorille uudenlaisia kokemuksia siitä mitä taide ja tiede voivat olla ja ketkä näitä aloja voivat opiskella sukupuolesta, taustoista tai erityislahjakkuuksista riippumatta.

Aalto Junior inspiroi ja motivoi tulevaisuuden tekijöitä:

  1. Järjestämällä mielekästä toimintaa lapsille taiteen, tieteen, teknologian ja talouden aloilta leirien, kerhojen ja perhetapahtumien muodossa.
  2. Auttamalla yläaste- ja lukioikäisiä sukeltamaan syvemmälle tieteen ja taiteen maailmaan erilaisten tapahtumien, kurssien, luentojen ja leirien kautta. Samalla nuoret aikuiset pääsevät tapaamaan alansa huippuja sekä muita tieteestä ja taiteesta innostuneita.
  3. Tukemalla opettajien työtä järjestämällä kouluvierailuja, työpajoja, koulutuksia sekä muita palveluita helpottamaan koulutyön arkea.
A young boy wearing a lab coat in the chem lab

Tehdään huominen tänään!

Tule mukaan luomaan maailmaa, jossa lapset ja nuoret ovat tietoisia potentiaalistaan sekä täynnä toivoa ja rohkeutta käsitellä huomisen ongelmia.

Lahjoittamalla Aalto-yliopisto Juniorille tuet:

  1. Tulevaisuuden tekijöiden innostamista taiteen, tieteen, teknologian ja talouden aloilla.
  2. Erilaisista taustoista tulevien lasten ja nuorten rohkaisua taiteen ja tieteen pariin.
  3. Toiminnan laajentamista siten, että tavoitamme tulevaisuudessa vielä useamman lapsen ja nuoren aikuisen.
Aalto Junior - a little girl wearing a lab coat

Lahjoita Aalto-yliopisto Juniorille!

Lahjoittamalla Aalto-yliopiston Juniorille autat luomaan maailman, jossa lapset ja nuoret ovat tietoisia potentiaalistaan sekä täynnä toivoa ja rohkeutta käsitellä huomisen ongelmia.

Lahjoitustapa
Valitse lahjoitussumma
Lahjoitussumma

Haluatko lisätietoja tai harkitsetko suurempaa lahjoitusta?

Helena Salminen Aallon lahjoittajasuhteista keskustelee mielellään kanssasi kaikista Aalto Junioriin liittyvistä asioista. Olethan yhteydessä Helenaan, jos sinulla on kysyttävää tai harkitset vähintään 10,000 euron suuruista lahjoitusta.

 Helena Salminen

Helena Salminen

lahjoittajasuhteet

Aalto-yliopisto Junior

Aalto-yliopisto Junior on taidetta, tiedettä, teknologiaa ja taloutta lapsille, nuorille ja opettajille – opetuksen tueksi, omaksi iloksi ja innostuksen lähteeksi.

Lue lisää Aalto Juniorista
Aalto Junior logo
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu