Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen raportit

Tieteellä, teknologialla ja taiteella on keskeinen rooli maapallon kestävyysongelmien ratkaisemisessa. Aalto-yliopiston vahvuutena on monitieteellinen tapa lähestyä ihmiskunnan suurimpia ongelmia, kuten ympäristökriisejä.
An Aalto pen lying on the page of a study book, students working in the background / photo by Aalto University, Aino Huovio

Aallon suurin kestävyysvaikuttavuus syntyy monitieteellisestä tutkimuksesta, opetuksesta ja tutkimustamme soveltavista kestävän kehityksen ratkaisuista.

”Ihmiskunnan suurimpien ympäristökriisien ratkaisemisen aikaikkuna kapenee koko ajan. Sekä Aallolla että muilla yliopistoilla on keskeinen rooli näiden kriisien ratkaisemisessa. Meidän on yhdistettävä voimamme entistä tehokkaammin yli tiedekunta-, yliopisto-, ja organisaatiorajojen”, sanoo Aalto-yliopiston kestävyysasioita johtava Jussi Impiö.

Aallon vuosittain julkiastavat kestävän kehityksen raportit kokoavat yhteen yliopiston tärkeimpiä kestävyystoimia tutkimuksen, opetuksen, kampuksen ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden osalta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: