Tee yhteistyötä kanssamme

Kemian tekniikan korkeakoulu tekee laaja-alaista ja monipuolista yhteistyötä teollisuuden kanssa. Koulun merkittävimpiä yritysyhteistyökumppaneita ovat Neste, UPM, Stora Enso, Valio, Fortum, Metsä Group, Outotec, Andritz ja Kemira.
Aalto-yliopisto / Kemiantekniikan korkeakoulu / polttokennotutkimus

Koulu tekee tiivistä yhteistyötä liike-elämän kanssa: tutkimuksesta saatavaa uutta tietoa hyödynnetään suomalaisen teollisuuden uudistamiseen ja uusien liiketoimintamuotojen edistämiseen. Koulun yrityssuhteet on todettu kansainvälisestikin katsoen ainutlaatuisiksi. Tutkimuksen tuloksena syntyvää uutta tietoa hyödynnetään teollisuusalojen uudistamisessa sekä uudessa yritystoiminnassa. Valmistuneet diplomi-insinöörit ja tekniikan tohtorit työllistyvät hyvin yritysten eri tehtäviin. Tutkimushenkilöstö toimii asiantuntijoina eri tahoilla.

Yrityssuhteiden yksikön tehtävänä on edistää Kemian tekniikan korkeakoulun ja yritysten välistä vuorovaikutusta sekä tukea systemaattisesti pitkäjänteisiä kumppanuuksia.

Yrityssuhteiden yksikkö tarjoaa yrityksille kontakteja, verkostoitumistilaisuuksia sekä mahdollisuuksia tutkimus- ja opetusyhteistyöhön. Tutkimuksen alalla yhteistyömahdollisuudet ulottuvat tutkimushankkeista ja -ohjelmista laaja-alaiseen infrastruktuuriyhteistyöhön. Opetuksen alalla yhteystyömuotoja ovat vierailuluennot, opinnäytteiden teettäminen ja opiskelijaprojektit.

Lisätietoa:
Petri Silenius 
Päällikkö, yrityssuhteet
[email protected] 
p. +358 50 3441934

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu